Elden Ring: υψηλές οι απαιτήσεις του στα PC

by Aggeliki Tsoukana

 

 

Μια εβδομάδα έχει μείνει μέχρι την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου τίτλου της FromSoftware και η εταιρεία ανακοίνωσε τις απαιτήσεις του τίτλου για τους κατόχους ηλεκτρονικών υπολογιστών. Αν λοιπόν περιμένεις και εσύ πως και πως για να μπεις στον σκοτεινό κόσμο που δημιούργησαν ο Hidetaka Miyazaki και ο George R. R. Martin – ναι ο γνωστός G. R. R. Martin από τα βιβλία Game of Thrones -, θα χρειαστείς αρκετά ισχυρό gaming PC.

Συγκεκριμένα οι ελάχιστες απαιτήσεις ζητούν συνδυασμό από επεξεργαστή Intel Core i5-8400 ή AMD Ryzen 3 3300K, 12GB μνήμης RAM και κύκλωμα γραφικών GeForce GTX 1060 ή Radeon RX580. Το δε προτεινόμενο hardware απαρτίζεται από τους επεξεργαστές Core i7-8700K και Ryzen 5 3600X, 16GB μνήμης RAM και κάρτα γραφικών GeForce GTX 1070 ή Radeon RX Vega 56. Σε κάθε περίπτωση το Elden Ring απαιτεί 60GB αποθηκευτικού χώρου και φυσικά DirectX 12.

Σε περίπτωση που δεν γνωρίζεις τι εστί Elden Ring, αποτελεί πρακτικά τον πνευματικό διάδοχο των Dark Souls, Bloodborne και Sekiro:Shadows Die Twice και πρόκειται για ένα action RPG παιχνίδι, προοπτικής τρίτου προσώπου, με την ιστορία του να λαμβάνει μέρος στον φανταστικό κόσμο των Lands Between.

 

 

Το Elden Ring είναι προγραμματισμένο να γίνει διαθέσιμο στις 25 Φεβρουαρίου για Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 5, PlayStation 4 και PC.

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5, PlayStation 4Xbox Series X, Xbox Series S, PC.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

 

Μπορείς να δεις ακόμη