Gamescom 2019: Περισσότεροι τίτλοι με υποστήριξη Nvidia Real Time Ray Tracing

by K-Admin 1

Από τότε που η Nvidia λανσάρισε το Real-Time Ray Tracing, έναν εντυπωσιακά αναβαθμισμένο και αληθοφανή τρόπο γραφικής απόδοσης του φωτός και των σκιών σε μια σκηνή, σε πραγματικό χρόνο, αυτή η επαναστατική τεχνολογία «αγκαλιάστηκε» από πολλούς προγραμματιστές σε ολόκληρο τον κόσμο, από ανεξάρτητα στούντιο μέχρι τα μεγαλύτερα ονόματα της βιομηχανίας όπως οι Mojang, Microsoft, Activision, Electronic Arts και CD Projekt RED.

Στη φετινή Gamescom, η Nvidia αποκάλυψε 9 ακόμα τίτλους που θα ενσωματώσουν αυτή την τεχνολογία, ανάμεσα στους οποίους περιλαμβάνονται τα Minecraft, Call of Duty: Modern Warfare, Wolfenstein: Youngblood και πολλά άλλα blockbusters. Ας δούμε, παρακάτω, μερικά από αυτά.

 

Minecraft

Το Minecraft, ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια στον πλανήτη, πρόκειται να αναβαθμιστεί με γραφικά DXR ray tracing, που υποστηρίζονται από τις τελευταίες κάρτες γραφικών Nvidia RTX. Με αυτό τον τρόπο το παιχνίδι θα ενισχυθεί με εκπληκτικά οπτικά εφέ.

Αξιοποιώντας μια προηγμένη έκδοση της τεχνολογίας που ονομάζεται Path Tracing, η έκδοση του Minecraft για Windows θα αναβαθμιστεί με ένα εξαιρετικά ρεαλιστικό φωτισμό σε πραγματικό χρόνο, πιο λεπτομερείς σκιές και πολλά άλλα χαρακτηριστικά που θα κάνουν ακόμα πιο εμβυθιστική την εμπειρία στον «τετράγωνο» κόσμο του παιχνιδιού.

 

 

Control

Το Control έρχεται στις 27 Αυγούστου και η Nvidia γνωστοποίησε ότι ο τίτλος των Remedy Entertainment και 505 Games θα υποστηρίζει Real-Time Ray Tracing, βελτιώνοντας έτσι την ποιότητα της εικόνας σε κάθε σκηνή του επερχόμενου action game.

 

 

Watch Dogs: Legion

Το πολύ-βραβευμένο Watch Dogs: Legion είναι ένας ακόμα τίτλος που θα υποδεχτεί την εν λόγω τεχνολογία. Αν και αυτό ήταν κάτι που το γνωρίζαμε από την Ε3 2019, δεν είχαμε εικόνα για το πώς θα λειτουργήσει στον επερχόμενο τίτλο της Ubisoft. Αυτή την απορία έρχεται να μας λύσει το πρώτο ray tracing trailer του Watch Dogs: Legion.

 

 

Dying Light 2

To άκρως επιτυχημένο survival horror action role-playing game της Techland είναι ο τελευταίος ΑΑΑ τίτλος που υποδέχεται την τεχνολογία Ray Tracing. Αυτή τη φορά δεν έχουμε κάποιο demo video, ωστόσο η εταιρεία δημοσίευσε ένα διαδραστικό συγκριτικό screenshot το οποίο μας δείχνει την αισθητή διαφορά που υπάρχει στην ποιότητα εικόνας με ενεργοποιημένο το real-time ray tracing.

 

 

 

Call of Duty: Modern Warfare

To Call of Duty είναι ένα από τα πιο εμβληματικά gaming franchises όλων των εποχών. Φέτος, η ομάδα πίσω από την ανάπτυξη του επόμενου Call of Duty θέλει να προσφέρει στους παίκτες ένα μοναδικό gameplay που συνδυάζεται με εντυπωσιακά φωτορεαλιστικά γραφικά, αυξάνοντας τον ρεαλισμό και την εμβύθιση. Περισσότερα, στο βίντεο που ακολουθεί.

 

 

Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2

Το δημοφιλές RPG της Paradox είναι ένας ακόμα τίτλος που ενισχύεται με Ray-Traced Reflections και άλλες τεχνολογίες της Nvidia. Στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα βλέπουμε το πώς τρέχει το Vampire The Masquerade: Bloodlines 2, με τη «δύναμη» μιας κάρτας γραφικών GeForce RTX.

 

 

Metro Exodus: The Two Colonels DLC

Ο τίτλος της 4A Games επεκτείνεται με την κυκλοφορία ενός story DLC που ονομάζεται The Two Colonels. Το πρωτότυπο παιχνίδι εισήγαγε τους παίκτες σε έναν κόσμο με όμορφα γραφικά, ενισχυμένα με υψηλής ποιότητας φωτορεαλισμό. Σύμφωνα με την Nvidia, το The Two Colonels DLC έρχεται ακόμα πιο βελτιωμένο, με καλύτερη γραφική απόδοση του φωτισμού σε όλο το περιβάλλον του παιχνιδιού.

 

 

Μπορείς να δεις ακόμη