Η Sony γιορτάζει την πώληση 500 εκατομμυρίων κονσολών PlayStation

by K-Admin 1

Συλλεκτικό 500 Million Limited Edition PS4 Pro

Στις 3 Δεκεμβρίου του 1994, ο κόσμος είδε για πρώτη φορά το PlayStation, το οποίο κυκλοφόρησε αρχικά στην ιαπωνική αγορά και έμελλε να κατακτήσει τον κόσμο στη συνέχεια με την κυκλοφορία του σε Αμερική και Ευρώπη ένα χρόνο αργότερα. Κατά τα επόμενα χρόνια ακολούθησαν περισσότερες επιτυχίες για το PlayStation brand, κατακτώντας πολλά ορόσημα στην πορεία του.

Μετά από σχεδόν 24 χρόνια, η Sony Interactive Entertainment κατακτά ακόμη ένα ιστορικό ορόσημο στο χώρο του gaming: Από το πρώτο PlayStation, τα PS2, PSP, PSP Go, PS3, PS Vita, PS Vita TV και προσφάτως το PlayStation 4, έχουν πουληθεί περισσότερες από 500 εκατομμύρια κονσόλες PlayStation ανά τον κόσμο, και η Sony το γιορτάζει με τη κυκλοφορία ενός πανέμορφου συλλεκτικού 500 Million Limited Edition PS4 Pro.

Η Sony γνωρίζει πολύ καλά ότι οι πιστοί φίλοι της κονσόλας λατρεύουν τα ημιδιαφανή χρώματα, γι’ αυτό και το 500 Million Limited Edition PS4 Pro έρχεται με ημιδιαφανές σκούρο μπλε σασί ενώ τα σύμβολα του PlayStation στο πάνω και στο μπροστινό μέρος της κονσόλας έχουν χρώμα χάλκινο, δίνοντας μια άγρια ομορφιά στην κονσόλα.

 

 

Συσκευασμένο σε ειδικό συλλεκτικό κουτί, μαζί με το 500 Million Limited Edition PS4 Pro παρέχεται ένα ασορτί διαφανές σκούρο μπλε ασύρματο χειριστήριο DualShock 4, κάθετη βάση, μονοφωνικά ακουστικά και μια ειδική PlayStation Camera και βάση σε σκούρο μπλε χρώμα. Επιπλέον, η νέα συλλεκτική κονσόλα PlayStation της Sony είναι εξοπλισμένη με ένα μεγάλης χωρητικότητας σκληρό δίσκο 2ΤΒ για να μπορείς ν’ αποθηκεύσεις δεκάδες παιχνίδια, εφαρμογές, βίντεο, screenshot και πολλά άλλα.

Το 500 Million Limited Edition PS4 Pro θα κυκλοφορήσει σε εξαιρετικά περιορισμένο αριθμό τεμαχίων (50 χιλιάδες τεμάχια) σ’ όλες τις αγορές στις 24 Αυγούστου. Επιπλέον, κάθε σύστημα θα έχει μία συλλεκτική χάλκινη πλάκα στο μπροστινό μέρος, με το σειριακό αριθμό περιορισμένης έκδοσης της. Μόλις το ενεργοποιήσεις, θα μπορείς να δεις στο φωτισμένο εσωτερικό της κονσόλας.

 

 

Το ίδιο ασύρματο DualShock 4 που περιλαμβάνεται στο 500 Million Limited Edition PS4 Pro θα διατίθεται και χωριστά, με τον ίδιο εντυπωσιακό σχεδιασμό σε διαφανές σκούρο μπλε χρώμα με χάλκινες λεπτομέρειες, από τις 24 Αυγούστου.

Παράλληλα, η Sony ανακοίνωσε τα συλλεκτικά ασύρματα ακουστικά Gold 500 Million Limited Edition, τα οποία έχουν το ίδιο σκούρο μπλε ημιδιαφανές σχέδιο με χάλκινες λεπτομέρειες. Εκτός όμως από τον εντυπωσιακό σχεδιασμό, τα ακουστικά Gold 500 Million Limited Edition υπόσχονται συναρπαστικό ήχο σε κάθε παιχνίδι με τον εικονικό ήχο Surround 7.1, δύο κρυφά μικρόφωνα εξουδετέρωσης ήχου, σχεδιασμό για βελτιστοποιημένο VR περιορισμένης έκδοσης και πρόσβαση σε μοναδικές λειτουργίες ήχου για μερικά από τα πιο πρόσφατα παιχνίδια. Το ασύρματο headset Gold 500 Million Limited Edition αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 11 Οκτωβρίου.

Μπορείς να δεις ακόμη