LG UltraGear: τα πρώτα gaming monitors με οθόνη OLED 240Hz

by Zikou Stella

Η LG Electronics αποδεικνύει την αφοσίωση της στην τεχνολογία gaming λανσάροντας τα πρώτα gaming monitors OLED στον κόσμο με ρυθμό ανανέωσης 240 Hz!

Τα νέα μοντέλα 27 και 45 ιντσών ανεβάζουν την εμπειρία του gamer σε ένα νέο επίπεδο χάρη στην ισχυρή τους απόδοση, την εξαιρετική ποιότητα εικόνας και τον υψηλό ρυθμό ανανέωσης. Αυτά τα χαρακτηριστικά σε συνδυασμό με τον κομψό τους σχεδιασμό δημιουργούν ένα εντυπωσιακό σύνολο που ανταποκρίνεται σε κάθε προσδοκία που έχουν οι καταναλωτές από μια οθόνη gaming.

 

Κορυφαία απόδοση στις 27 ίντσες

Η LG UltraGear OLED gaming οθόνη (27GR95QE) προσφέρει το απαιτούμενο επίπεδο απόδοσης ώστε να απολαύσεις στο έπακρο τους πιο πρόσφατους τίτλους παιχνιδιών. Το OLED πάνελ διαθέτει ανάλυση QHD (2.560 x 1.440) και ρυθμό ανανέωσης 240 Hz για καθηλωτική εμπειρία ακόμα και στα πιο “fast pacing” video games. Κάτι που ενισχύεται και από τον εκπληκτικό χρόνο απόκρισης στα 0,03 ms (GTG) για απολαυστικά παιχνίδια με ομαλά γραφικά και χαμηλή καθυστέρηση.

Παράλληλα, το εντυπωσιακό πάνελ καλύπτει το 98,5% της χρωματικής γκάμας DCI-P3. Εξασφαλίζει ζωντανά γραφικά μεταφέροντας στην οθόνη σου το όραμα των σχεδιαστών παιχνιδιών και των ψηφιακών καλλιτεχνών που τα δημιούργησαν.

Για σένα που θέλεις να απολαμβάνεις απερίσπαστα τους αγαπημένους σου τίτλους, η τεχνολογία Anti-Gree & Low Reflection (AGLR) διευκολύνει την προβολή του περιεχομένου στην οθόνη, ανεξάρτητα από τις συνθήκες φωτισμού.

Διαθέτοντας υποστήριξη για μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης (VRR) και συμβατότητα με NVIDIA G-SYNC, FreeSync Premium και VESA Adaptive Sync, η UltraGear οθόνη 27 ιντσών της LG παρέχει απρόσκοπτα γραφικά με ελάχιστο τρεμόπαιγμα. Υποστηρίζει επίσης συνδεσιμότητα HDMI 2.1 και DisplayPort 1.4 και ενσωματώνει 4-πολική υποδοχή ακουστικών που επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν τον ρεαλιστικό ήχο του DTS Headphone:X.

Επιπρόσθετα, το τηλεχειριστήριο που διατίθεται με την οθόνη παρέχει γρήγορη και εύκολη διαχείριση και την πρόσθετη ευκολία των προγραμματιζόμενων πλήκτρων πρόσβασης.

 

 

Gaming εμπειρίες επόμενου επιπέδου με κυρτή οθόνη OLED 45 ιντσών

Η ναυαρχίδα της σειράς UltraGear 45GR95QΕ, που τιμήθηκε με το Βραβείο Καινοτομίας της CES 2023, διαθέτει τα πιο δυνατά χαρακτηριστικά. Με κυρτό OLED πάνελ 45 ιντσών, ανάλυσης WQHD (3.440 x 1.440), είναι η πρώτη οθόνη της LG με αναλογία 21:9 και η πρώτη οθόνη 45 ιντσών με καμπυλότητα 800R. Προσφέρει μια κινηματογραφική απεικόνιση των παιχνιδιών, δίνοντας στους gamers μια νέα οπτική στα αγαπημένα τους παιχνίδια.

Πιστοποιημένο ως προϊόν χαμηλού μπλε φωτισμού από τους κορυφαίους παγκόσμιους οργανισμούς δοκιμών TÜV Rheinland και UL Solutions, το ματ OLED πάνελ με τεχνολογία Anti-glare & Low Reflection της κυρτής οθόνης UltraGear είναι πιο άνετο στα μάτια από ένα συμβατικό LED πάνελ, που σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να παίζουν περισσότερο με λιγότερη ταλαιπωρία στα μάτια.

Το εντυπωσιακό κυρτό OLED πάνελ του UltraGear 45GR95QΕ προσφέρει αναλογία αντίθεσης 1.500.000:1 και κάλυψη 98,5% της χρωματικής γκάμας DCI-P3, εξασφαλίζει φωτεινά χρώματα, βαθύ μαύρο και καθαρές εικόνες. Η δράση πάλλεται με εντυπωσιακό τρόπο στην οθόνη, την ίδια στιγμή που ο παίκτης παραμένει εστιασμένος. Όπως το μικρότερο μοντέλο, διάστασης 27 ιντσών, το μοντέλο 45 ιντσών έχει χρόνο απόκρισης μικρότερο από 0,03 ms (GTG) και ρυθμό ανανέωσης 240 Hz. Αξιοποιώντας τις εντυπωσιακές δυνατότητες της τεχνολογίας OLED, το 45GR95QE προσφέρει καθηλωτική εμπειρία επόμενου επιπέδου.

Δίχως αμφιβολία, τα νέα gaming monitors της σειράς LG UltraGear προσφέρουν στους gamers το πλεονέκτημα να φτάνουν στο υψηλότερο τους επίπεδο. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, αυτό θα μπορούσε να σημαίνει τη διαφορά μεταξύ νίκης και ήττας!

Αν θέλεις κι εσύ να ανεβάσεις επίπεδο στο παιχνίδι σου μπορείς να προ-παραγγείλεις τα νέα LG UltraGear gaming monitors με ένα κλικ στο www.kotsovolos.gr.

Μπορείς να δεις ακόμη