Λύσεις ασφάλισης Generali κομμένες και ραμμένες στα μέτρα σου

by Zikou Stella

Οι ανάγκες σου είναι μοναδικές όπως είσαι κι εσύ. Για αυτό και η Generali σου προσφέρει ασφαλίσεις υγείας, κατοικίας, αυτοκινήτου και επιχείρησης που να ανταποκρίνονται στα δικά σου δεδομένα και στον τρόπο ζωής σου.

 

Προσωποποιημένες ασφαλιστικές λύσεις

Αυτή είναι η φιλοσοφία της Generali. Και δεν το λέει μόνο, αλλά το υποστηρίζει εμπράκτως προσφέροντας ασφαλιστικά προϊόντα, που προσαρμόζονται στις δικές σου προσωπικές ανάγκες για την υγεία, το αυτοκίνητο, το σπίτι ή την επιχείρησή σου.

Ίσως για αυτό η Generali αποτελεί μία από τις ασφαλιστικές εταιρείες με την μακροβιότερη παρουσία στην Ελλάδα. Εδώ και 135 χρόνια αφουγκράζεται τις ανάγκες σου και προσαρμόζει τις υπηρεσίες και τα προγράμματά της, για να ανταποκρίνονται κάθε φορά σε διαφορετικές συνθήκες και τον διαφορετικό τρόπο ζωής του καθενός.

Άλλες ανάγκες έχει μια οικογένεια, διαφορετική καθημερινότητα βιώνει ένας ελεύθερος επαγγελματίας, αλλιώς αντιλαμβάνεται το σπίτι του ένας νέος ιδιοκτήτης και διαφορετικά χαρακτηριστικά έχει το αυτοκίνητο του καθενός από εμάς.

Όλα διαφορετικά, όλα ξεχωριστά, αλλά με μία κοινή βασική ανάγκη. Αυτή της ασφάλειας ό,τι κι αν συμβεί. Γιατί ποιος δεν θέλει να νιώθει ότι έχει πάντα κάποιον δίπλα του, που θα ενεργοποιεί ένα σύστημα υπηρεσιών, εξυπηρέτησης και προστασίας όταν αυτό απαιτείται;

 

Εκτενές πανελλαδικό δίκτυο

Με την Generali λοιπόν, πέρα από προσωποποιημένες ασφαλιστικές λύσεις, έχεις στη διάθεσή σου ανά πάσα στιγμή, ένα δίκτυο με πάνω από 3500 εξειδικευμένους συνεργάτες πανελλαδικά, που σου παρέχουν εξατομικευμένη συμβουλευτική και εξυπηρέτηση.

Προσωπική εξυπηρέτηση με ανθρώπινο πρόσωπο

Αν κάτι κάνει τελικά την Generali να ξεχωρίζει, είναι η ικανότητά της να είναι πάντα παρούσα με λύσεις, όχι μόνο με state of the art τεχνολογίες και εφαρμογές που διευκολύνουν την καθημερινότητά σου, αλλά και με προσωπική εξυπηρέτηση, επαφή και επικοινωνία, δίνοντας ανθρώπινο πρόσωπο στην ασφάλιση.

 

 

Βρες τη δική σου ασφαλιστική λύση

Βρες και εσύ τη δική σου μοναδικά ξεχωριστή και ξεχωριστά μοναδική ασφαλιστική λύση που σου αξίζει. Με τη βοήθεια μιας ασφαλιστικής που γράφει τη δική της πορεία με το πάθος της για εξέλιξη, την αγάπη της για την καινοτομία και αποστολή της να φροντίζει για τις ζωές και τα όνειρα των ανθρώπων που την εμπιστεύονται! Μπες στο generali.gr ή επικοινώνησε με έναν από τους 3500 εξειδικευμένους συμβούλους της Generali εδώ.

 

Μάθε περισσότερα για τις ασφαλιστικές λύσεις της Generali:

Επίλεξε τις λύσεις ασφάλισης από την Generali και εξασφάλισε την ηρεμία στο σπίτι σου.

Το πιο ευέλικτο πρόγραμμα οδηγικής ασφάλισης είναι εδώ!

Η Generali σου προσφέρει προσωποποιημένο πρόγραμμα υγείας.

Έξυπνες λύσεις ασφάλισης για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις από την Generali.

 

Μπορείς να δεις ακόμη