Έξυπνες λύσεις ασφάλισης για μικρομεσαίες επιχειρήσεις από την Generali

by Zikou Stella

Είστε ελεύθερος επαγγελματίας ή ιδιοκτήτης μικρής ή μεσαίας επιχείρησης; Τότε γνωρίζετε καλά πως είναι το να επενδύετε στα όνειρά σας και τι συγκέντρωση απαιτείται για να πετύχουν οι στόχοι σας, μικροί ή μεγάλοι. Πέρα, λοιπόν, από τα marketing plans, τις πωλήσεις, τη ροή του στοκ, τις παρεχόμενες υπηρεσίες και όλα αυτά που απαρτίζουν τα στοιχεία της επιχείρησής σας, κάτι άλλο που είναι αναγκαίο να εξασφαλίζετε καθημερινά, είναι η απρόσκοπτη και εύρυθμη λειτουργία της.

 

Η ασφαλιστική λύση Business Οn προσαρμόζεται στις ανάγκες της κάθε επιχείρησης

Αν θέλει κανείς να δει τη μεγαλύτερη εικόνα, θα διαπιστώσει ότι από τον «εξοπλισμό» μίας επιχείρησης δεν θα πρέπει να λείπει ένα πρόγραμμα ασφάλισης. Μία ασφαλιστική λύση όπως το Business On από την Generali Ασφαλιστική, αγκαλιάζει τις μοναδικές ανάγκες της κάθε επιχείρησης, αναγνωρίζοντας πως είναι διαφορετικές και ξεχωριστές, όπως οι στόχοι που έχετε θέσει. Το Business On προσαρμόζεται στις ανάγκες των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, ανεξάρτητα από τον τομέα δραστηριοποίησης και παρέχει ευελιξία επιλογής στο είδος και τα όρια των καλύψεων, για να πληρώνετε μόνο όσα πραγματικά χρειάζεται.

 

Παραμετροποιήσιμες καλύψεις για κάθε τύπο μικρής και μεσαίας επιχείρησης

Έχοντας δίπλα σας έναν από τους 3500 εξειδικευμένους συμβούλους Generali, μπορείτε να σχεδιάσετε τη δική σας ασφάλιση με κεντρικό άξονα την Ασφάλιση Περιουσίας, που περιλαμβάνει καλύψεις για το κτίριο, το περιεχόμενο και τους βοηθητικούς χώρους. Μαζί με τον σύμβουλο ασφάλισης χαρτογραφείτε τις ανάγκες σας και επιλέγετε τελικά τι από τα παραπάνω μπορούν να καλύψουν τις δικές σας επιχειρηματικές ανάγκες. Και αν τελικά, διαπιστώσετε πως θέλετε να εξασφαλίσετε ακόμα περισσότερο την επιχείρησή σας, μπορείτε να εμπλουτίσετε τις καλύψεις σας με επιπλέον άξονες προστασίας όπως:

  • Ασφάλιση Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού
  • Αστικής Ευθύνης
  • Ασφάλιση Χρημάτων
  • Ασφάλιση Προσωπικού

 

Online πραγματογνωμοσύνη για άμεση αποζημίωση και αποκατάσταση

Όποιες και αν είναι οι επιλογές σας, η προστασία και η φροντίδα που σας παρέχει το Business On ενδυναμώνονται με επιπλέον καινοτόμες υπηρεσίες που εξασφαλίζουν ότι σε περίπτωση ζημιάς θα γίνει άμεσα ο περιορισμός της και η αποκατάσταση.

Γνωρίστε την ευκολία της οn line πραγματογνωμοσύνης και καταγράψτε τη ζημιά μέσω video κλήσης για να επιταχύνετε τις διαδικασίες. Αποκτήστε την υπηρεσία Direct Repair και όλες οι εργασίες αποκατάστασης θα συντονιστούν και θα επιβλέπονται από συνεργαζόμενο συνεργείο. Λάβετε άμεση αποζημίωση για ζημιές έως 2500 €, χωρίς υποβολή δικαιολογητικών με την υπηρεσία On the spot payment και απευθυνθείτε 24/7 σε εξειδικευμένο συνεργείο για επείγουσα αποκατάσταση βλάβης.

Όλα τα παραπάνω σας διασφαλίζουν πως οτιδήποτε κι αν συμβεί στην επιχείρησή σας, η ροή της λειτουργίας της θα επηρεαστεί σε όσο το δυνατό μικρότερο βαθμό και χωρίς άγχος και αγωνία για την επόμενη μέρα. Γιατί με την Generali έχετε πάντα κάποιον δίπλα σας.

 

 

Μάθετε περισσότερα για το Business On στο generali.gr ή επικοινωνήστε με έναν εξειδικευμένο σύμβουλο της Generali εδώ.

Μπορείς να δεις ακόμη