Οι ηλεκτρικές συσκευές που θα σου εξασφαλίσουν το τέλειο πρωινό!

by K Admin

 

 

Από την Ιωάννα Σταμούλου


 

Η τεχνολογία είναι στο πλευρό μας προμηθεύοντάς μας όλες εκείνες τις μικρές συσκευές που κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη και το πρωινό σκέτη απόλαυση.

Το πρωινό είναι το πρώτο μικρό γεύμα της ημέρας κι είναι άκρως απαραίτητο στον οργανισμό και στην ψυχολογία μας για να ξεκινήσει όμορφα. Είναι εκείνη η γουλιά του καφέ που προστάζει το μάτι ν’ ανοίξει, εκείνη η μπουκιά που κάνει τη γλώσσα να πάρει μπροστά. Εκείνες οι βιαστικές κουβέντες στο τραπέζι. Εκείνο το φιλί στην πόρτα πριν την ευχή «να έχεις μια υπέροχη μέρα»!

Κι εδώ είναι οι μικρές συσκευές που μας δίνουν μεγάλο χέρι βοηθείας έτσι ώστε όλα να γίνονται εύκολα, γρήγορα κι απλά.

Αλήθεια, ο πρώτος καφές της ημέρας ποιος προτιμάς να είναι; Ελληνικός, φίλτρου, εσπρέσο ή καπουτσίνο; Ή μήπως προτιμάς τσάι;

 

 

Καφετιέρες φίλτρου:

Προετοιμάζουν τον καφέ της επιλογής σου μέσα σε λίγα λεπτά. Κάποιες απ’ αυτές ρυθμίζονται αποβραδίς έτσι ώστε να σε ξυπνήσουν με τη μυρωδιά του.

 

Η πρότασή μας:

IZZY 1095T SPICY RED είναι κατακόκκινη και ντιζαϊνάτη, έχει μόνιμο φίλτρο και δυνατότητα μέχρι 15 φλιτζάνια. Είναι προγραμματιζόμενη μ’ ένδειξη ώρας κι οθόνη LCD για να φτιάχνει τον καφέ στην ώρα που θες εσύ. Και μπορείς, μάλιστα, και να την προγραμματίσεις από το βράδυ πριν πας για ύπνο!

 

Πολυκαφετιέρες:

Η τεχνολογία έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει μια ολόκληρη καφετέρια στην κουζίνα σου και να σου φτιάχνει ό,τι τραβάει η όρεξή σου κάθε φορά: καφέ, τσάι, σοκολάτα.

 

Η πρότασή μας:

Μικρή στο μάτι, μεγάλη σε ικανότητα! Η πολυκαφετιέρα Lumio έχει πίεση 15 bar και νέα αποσπώμενη κεφαλή καψουλών που αποτρέπει το στάξιμο και το μπλοκάρισμα της κάψουλας, ενώ σου κάνει και δώρο Freddotore για τέλειο αφρόγαλα. Το δίχως άλλο θα γίνει ο προσωπικός σου barista και θα σου προετοιμάζει ζεστά και κρύα ροφήματα καφέ μέσα σε ελάχιστο χρόνο.

 

Μηχανές εσπρέσο – καπουτσίνο:

Με κάψουλες, ή συμβατικές ετοιμάζουν τον καφέ της επιλογής σου μερακλήδικο και καϊμακλίδικο. Αν προτιμάς τον καπουτσίνο από τον εσπρέσο θα σου φτιάξουν και το τέλειο αφρόγαλα.

 

Η πρότασή μας:

Μηχανή Espresso για καφέ σε σκόνη, ή για κάψουλες ESE, με δύο φίλτρα για περισσότερο καϊμάκι στον καφέ αλλά και σύστημα Cappucino που συνδυάζει ατμό και αέρα για να φτιάχνει το τέλειο αφρόγαλα! Έχει ισχύ 1100W, αποσπώμενο δοχείο νερού (1,4lt) με ορατή στάθμη κι ανοξείδωτο μπόϊλερ για μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο και τη χρήση.

 

Βραστήρας:

Αν προτιμάς το τσάι, ή τα βότανα ο ηλεκτρικός βραστήρας είναι ο απαραίτητος βοηθός σου, για να σου ετοιμάζει σ’ ελάχιστο χρόνο το νερό που χρειάζεσαι για να φτιάξεις το αφέψημά σου.

 

Η πρότασή μας:

Βραστήρας PYREX SB450 LUXX 2 ΣΕ 1: Βραστήρας-τσαγιέρα από πυρίμαχο γυαλί, 2 σε 1 δηλαδή για απίστευτη ευκολία, που όχι μόνο σου βράζει νερό για κάθε χρήση, διαθέτει κι αποσπώμενο ανοξείδωτο φίλτρο για ροφήματα, έτσι ώστε να φτιάξεις και να σερβίρεις επιτόπου τις αγαπημένες σου ποικιλίες τσαγιού και βοτάνων δίχως να χρειάζεσαι άλλο σκεύος.

Και τι συνηθίζεις να τρως το πρωί; Τοστ ή κρέπα; Φρυγανισμένο ψωμί με μέλι και βούτυρο ή βάφλα;

 

Τοστιέρα:

Ψήνει μέσα σε λίγα λεπτά τοστ, σάντουιτς με ψωμί ή αραβικές πίτες.

 

Η πρότασή μας:

Σαντουιτσιέρα MOULINEX SM1561: Τοστιέρα-Σαντουιτσιέρα μ’ αντικολλητικές πλάκες υψηλής ποιότητας και μοναδικής αντοχής για να ψήνεις, να ζεσταίνεις και να φτιάχνεις τα τέλεια τοστ. Κι ύστερα να την αποθηκεύεις όρθια στο ντουλάπι για να μην σου πιάνει πολύ χώρο.

 

Φρυγανιέρα:

Ψήνει φέτες από ψωμί, τσουρέκι, κέικ, μπριός μέσα σ’ ελάχιστο χρόνο.

 

Η πρότασή μας:

Φρυγανιέρα ROHNSON R207: Κομψότατη φρυγανιέρα λευκού χρώματος και ισχύος 900W με ρύθμιση για ξεπάγωμα / ζέσταμα, επιλογή επιπέδου ψησίματος του ψωμιού κι αποσπώμενο δίσκο που μαζεύει τα ψίχουλα και καθαρίζεται πανεύκολα.

 

Βαφλιέρα:

Ψήνει με άνεση κι ευκολία τις βάφλες σου με τη ζύμη που έχεις ετοιμάσει από το βράδυ κι έχεις stand by στο ψυγείο.

 

Η πρότασή μας:

ARIETE -187: Βαφλιέρα κατακόκκινη, ισχύος 700 Watt με φωτεινή ένδειξη λειτουργίας κι αντικολλητική πλάκα. Για ν’ απολαμβάνεις λαχταριστές βάφλες, με τα υλικά της επιλογής σου! Φτιάξε, λοιπόν, το δικό σου μίγμα, ρίξτο στη συσκευή που έχεις προθερμάνει από πριν και σε λίγη ώρα θα έχεις φρέσκες και ζέστες βάφλες στο πιάτο!

 

Χυμό πορτοκάλι πίνεις το πρωί, ή προτιμάς το γκρέιπφρουτ; Μήπως ένα πολυ-χυμό με μήλο πορτοκάλι και καρότο; Μάλλον το smoothie είναι η πιο γρήγορη και χορταστική επιλογή.

 

Στίφτης:

Στύβει μ’ ευκολία πορτοκάλια, λεμόνια και γκρέιπφρουτ με μια απλή πίεση του φρούτου πάνω του.

 

Η πρότασή μας:

Στυπτήριο MOULINEX PC302Β VITAPRESSΛεμονοστίφτης για φρεσκοστυμμένες πορτοκαλάδες, λεμονάδες και χυμό από γκρέιπφρουτ στο λεπτό. Διαθέτει μεγάλο δοχείο συλλογής του χυμού με χωρητικότητα 1lt κι ανοξείδωτο φίλτρο.

 

Αποχυμωτής:

Αποχυμώνει φρούτα και λαχανικά μέσα σε χρόνο dt και σου τα προσφέρει έτοιμα στο ποτήρι μαζί μ’ όλες τις βιταμίνες και τα ιχνοστοιχεία που χρειάζεται ο οργανισμός σου.

 

Η πρότασή μας:

 

Αποχυμωτής ROHNSON R434:Αποχυμωτής με ισχύ 600watt, διαρκή ροή και χωρητικότητα ντεπόζιτου 500ml για ν’ απολαμβάνεις κάθε πρωί φρέσκους χυμούς από τα φρούτα και τα λαχανικά της προτίμησής σου.

 

Μπλέντερ:

Πολτοποιεί μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα φρούτα μαζί με γάλα, γιαούρτι, κεφίρ, ξυνόγαλα, γάλα καρύδας, ξηρούς καρπούς, βρώμη, μπισκότα και δίνει ένα πολύ χορταστικό και θρεπτικό ρόφημα, μια «βόμβα» θρέψης και υγείας στο στομάχι σου κάθε πρωί!

 

Η πρότασή μας:

Blender BOSCH MMB42G0B: Ένα διαφορετικό μπλέντερ από τη Bosch, που τεμαχίζει, αναμιγνύει και συνδυάζει τα υλικά της επιλογής σου γρήγορα, αξιόπιστα και πάνω απ’ όλα πιο αθόρυβα. Με μαχαίρι KlickKnife από ανοξείδωτο χάλυβα που εγγυάται τέλειο αποτέλεσμα στην κοπή κι ανάμειξη, που τοποθετείται μ’ ένα κλικ κι αποσπάται εύκολα κι απλά για να καθαριστεί. Ο ειδικός σχεδιασμός της πολυγωνικής κανάτας οδηγεί όλα τα υλικά στο κέντρο και στις ανοξείδωτες λεπίδες, ώστε να γίνεται τέλεια πολτοποίηση όλων των υλικών. Επιπλέον είναι φτιαγμένη από χοντρό ThermoSafe γυαλί για εύκολη κι ασφαλή ανάμειξη ζεστών και παγωμένων υλικών, αλλά και θρυμματισμό πάγου.

 

 

 

Μπορείς να δεις ακόμη