PlayStation Plus & Xbox Live Gold: Δωρεάν τίτλοι Αυγούστου 2019

by k-Admin 3

Οι Sony και Microsoft ανακοίνωσαν τους δωρεάν τίτλους Αυγούστου που θα μπορούν να απολαύσουν οι συνδρομητές PS Plus και Xbox Live Gold, με τις κάρτες συνδρομής που μπορούν να προμηθευτούν από τα καταστήματα Κωτσόβολος.

 

 

Συγκεκριμένα, οι κάτοχοι PlayStation 4 και PlayStation 4 Pro που έχουν ενεργή συνδρομή θα μπορούν να αγωνιστούν με ιλιγγιώδη ταχύτητα στο θρυλικό φουτουριστικό παιχνίδι αγώνων Wipeout Omega Collection που περιλαμβάνει τα Wipeout HD, Wipeout HD Fury και Wipeout 2048, με 26 αναστρέψιμα σιρκουί, 46 μοναδικά σκάφη, πληθώρα λειτουργιών παιχνιδιού και έναν συνδυασμό νέων και κλασικών μουσικών κομματιών. Οι συνδρομητές της υπηρεσίας θα έχουν επίσης την ευκαιρία να γίνουν δεινοί σκοπευτές και να αλλάξουν την πορεία της πιο ολέθριας σύγκρουσης της ιστορίας στο βιντεοπαιχνίδι βολών τρίτου προσώπου της Rebellion, Snipe Elite 4.

 

 

Σε ό,τι αφορά στους δωρεάν τίτλους Xbox Games With Gold, οι κάτοχοι Xbox One και Xbox One X θα έχουν στη διάθεσή τους το πολυβραβευμένο Gears of War 4 (1-31 Αυγούστου) και, στη συνέχεια, θα μπορέσουν να βιώσουν μια μοναδική εμπειρία racing με το Forza Motorsport 6 (16 Αυγούστου – 15 Σεπτεμβρίου), το οποίο προσφέρει επικές μάχες στις θρυλικές πίστες αγώνων του πλανήτη.

Για το διάστημα 1-15 Αυγούστου, οι κάτοχοι Xbox 360 με ενεργή συνδρομή Gold θα μπορούν να παίξουν δωρεάν το Torchlight, ενώ από τις 16 μέχρι τις 31 του μήνα θα προστεθεί το Castlevania: Lords of Shadow, ένα επικό action παιχνίδι από την ισπανική εταιρεία ανάπτυξης Mercury Steam και με την υπογραφή του Hideo Kojima! Οι εν λόγω τίτλοι θα είναι διαθέσιμοι και στο Xbox One μέσω του προγράμματος Backwards Compatibility.

Καλή διασκέδαση!

Μπορείς να δεις ακόμη