RAZERCON 2021 το μέλλον της Razer αποκαλύπτεται

by Aggeliki Tsoukana

 

 

Η εταιρία κολοσσός που ακούει στο όνομα Razer μας έχει συνηθίσει ανά τα χρόνια σε παρουσιάσεις που αφορούν τα μελλοντικά της προϊόντα. Έτσι και φέτος το σκηνικό δεν άλλαξε καθώς το RazerCon 2021 επιφύλασσε πολλές εκπλήξεις για τους απανταχού gamers και λάτρεις της νέας τεχνολογίας. Κατά τη διάρκεια του φαντασμαγορικού αυτού event, η Razer αρχικά ανακοίνωσε κάποια προϊόντα, τα οποία θα βγουν άμεσα στην αγορά, αλλά και κάποια ακόμα που θα κυκλοφορήσουν τους επόμενους μήνες, διατηρώντας αμείωτο το ενδιαφέρον των εκατομμυρίων χρηστών της ανά τον κόσμο.

 

 

Razer Kunai

Το συγκεκριμένο προϊόν αποτελεί έναν νέο εσωτερικό ανεμιστήρα που δημιούργησε η εταιρία, ο οποίος διατίθεται σε δύο διαφορετικά μεγέθη (120mm και 140mm) ώστε να είναι συμβατά με οποιοδήποτε εξοπλισμό κι αν χρησιμοποιεί ο εκάστοτε χρήστης. Αυτοί οι ανεμιστήρες στοχεύουν στο να διατηρούν το εσωτερικό σύστημα του ηλεκτρονικού υπολογιστή δροσερό, δίχως να προκαλούν ενοχλητικούς θορύβους, ενώ διακρίνονται για την κομψή σχεδίασή τους με LED. Ακόμα, χαρακτηρίζονται από μεγάλη διάρκεια ζωής, η οποία μπορεί να φτάσει μέχρι και τις 60.000 ώρες .

 

 

Razer PWM PC Fan Controller

Το τηλεχειριστήριο του ανεμιστήρα Razer Kunai δίνει εξαιρετικές δυνατότητες στους καταναλωτές, καθώς τους επιτρέπει να προσαρμόζουν την καμπυλότητα του ανεμιστήρα για μέγιστη θερμική απόδοση. Έχει απλό κι εύκολο σχεδιασμό, ενώ παράλληλα έχει την πρωτοπόρα λειτουργία συνδυασμού έως και 8 ανεμιστήρων ταυτόχρονα.

 

 

Razer Hanbo Chroma Multi-fan

Το καινούργιο και πολύ όμορφο σύστημα ψύξης της Razer διατίθεται σε συστήματα των 2 ή 3ων ανεμιστήρων. Και τα δυο συστήματα περιέχουν μια νέα αντλία ελέγχου, ώστε να λειτουργούν αθόρυβα, ενώ παράλληλα ψύχουν εξαιρετικά το σύστημα και διατίθενται σε πολύ προσιτή τιμή.

 

 

Razer Katana Chroma PSU

Σημαντική ανακοίνωση της εταιρίας για τους χρήστες της, καθώς η συγκεκριμένη μονάδα τροφοδοσίας διατίθεται από 750W έως 1600W και έχει πολύ υψηλή απόδοση, δίνοντας τεράστια ώθηση σε οποιοδήποτε σύστημα ηλεκτρονικού υπολογιστή. Ένα ακόμα πλεονέκτημα της μονάδας αυτής είναι η εύκολη ρύθμισή της και η απουσία πολλών καλωδίων, τα οποία εδώ και πολλά χρόνια ταλαιπωρούν τους απανταχού χρήστες. Τέλος, το συγκεκριμένο προϊόν θα είναι διαθέσιμο μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2022.

Η παραπάνω συναρπαστική συλλογή εξαρτημάτων Η/Υ συνδυάζει όχι μόνο τον κομψό σχεδιασμό και την ωραία εμφάνιση με λαμπερά χρώματα και φωτισμούς, αλλά και την αποτελεσματικότητα για την οποία είναι γνωστή η εταιρία εδώ και χρόνια. Ένα ακόμα σημαντικό στοιχείο που τα ξεχωρίζει, είναι η συμβατότητά τους με τα προϊόντα άλλων εταιριών, γεγονός που θα τα καταστήσει ανάρπαστα όταν θα είναι διαθέσιμα.

 

 

Razer Kraken V3 Pro Headset

Στο φετινό RazerCon ανακοινώθηκε και το επόμενο κεφάλαιο της σειράς ακουστικών της Razer με μια καινοτομία, καθώς προστίθεται στο όνομα της σειράς η λέξη Pro, η οποία υποδηλώνει μεγάλη εξέλιξη στις δυνατότητες των ακουστικών και πιο συναρπαστική εμπειρία ήχου από τα προϊόντα προηγουμένων χρόνων. Ο προηγμένος οδηγός L5 προσφέρει ένα μεγαλύτερο εύρος συχνοτήτων (20HZ – 200HZ), ενώ παράλληλα ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να τα προσαρμόζει όπως επιθυμεί ακόμα κι όταν αυτά βρίσκονται σε λειτουργία. Όσον αφορά τον ήχο, έχουν προστεθεί τρία επίπεδα για χαμηλό, μεσαίο και υψηλό συντονισμό, προσφέροντας την ολοκληρωτική εμπειρία της καλύτερης ποιότητας ήχου για όλους τους gamers. Η σχεδίαση των ακουστικών με το headband από χάλυβα και τα δερμάτινα μαξιλαράκια καθιστούν άνετη τη χρήση τους ακόμα και για πολλές ώρες ανακουφίζοντας τους χρήστες από τυχόν πόνους. Τέλος, διαθέτουν επίσης θύρα φόρτισης USB-C για εύκολη και γρήγορη φόρτιση.

 

 

Razer Book

Μια ακόμα καινούρια συναρπαστική συσκευή της Razer, καθώς το Razer Book αποτελεί τον καινούριο φορητό υπολογιστή που δημιούργησε η εταιρία. Διατίθεται σε δύο πολύ κομψά και φωτεινά χρώματα (γκρι και ροζ), ενώ παράλληλα έχει προεγκατεστημένα τα καινούρια Windows 11. Η οθόνη του, έχει 3 διαφορετικές μορφές από τις οποίες καλείται να επιλέξει ο χρήστης, μια 256GB, μια 512GB και μια 1TB, με τις δύο τελευταίες επιλογές να έχουν τη δυνατότητα για full screen οθόνη αφής. Επιπρόσθετα, ο εξαιρετικά ελαφρύς αυτός φορητός υπολογιστής υπόσχεται ολοήμερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του, ενώ παράλληλα διαθέτει και σύστημα 4ων ηχείων προσφέροντας μια ολοκληρωτική εμπειρία σε όλους τους χρήστες.

 

Razer Enki και Enki X

Με αυτή την ανακοίνωση η Razer αποδεικνύει για ακόμα μια φορά τον ανθρωποκεντρικό της χαρακτήρα, καθώς δημιούργησε μια καρέκλα που συνδυάζει την κομψότητα και την άνεση, ώστε όλοι οι χρήστες της να περνούν ευχάριστα την ώρα τους, δίχως να προκύπτουν δυσάρεστα ορθοπεδικά και όχι μόνο προβλήματα, λόγω της πολύωρης χρήσης της καρέκλας. Η συγκεκριμένη καρέκλα διαθέτει οικολογικό δέρμα διπλής υφής, το οποίο προσδίδει μεγάλη ανθεκτικότητα, ενώ και οι δυο μορφές της έχουν ενσωματωμένη οσφυϊκή υποστήριξη και μαξιλάρια. Η πρωτοποριακή λειτουργία ανάκλησης 152 μοιρών επιτρέπει στον χρήστη να αποκτήσει την τέλεια γωνία όπως αυτός επιθυμεί. Οι Enki και Enki X αποδεικνύουν πως οι gaming καρέκλες μπορούν να είναι ευχάριστες για τους χρήστες. Η Enki προσφέρει άνεση και ανθεκτικότητα, ενώ η Enki X αφαιρεί κάποιες δυνατότητες ώστε να είναι πιο προσιτή οικονομικά, δίχως να υστερεί σε ποιότητα. Η Enki έχει μαξιλάρι αφρού για το προσκέφαλο, 4D υποβραχιόνια ενισχυμένα με μέταλλο και δυνατότητα κλίσης, ενώ η Enki X δε διαθέτει τη δυνατότητα της κλίσης, ενώ παράλληλα έχει 2D υποβραχιόνια δίχως να διαθέτει το μαξιλαράκι μνήμης για το προσκέφαλο.

 

 

Razer Zephyr Facemask

Στο τέλος των ανακοινώσεών της, η Razer εμπνεύστηκε από το γεγονός που ταλαιπωρεί την ανθρωπότητα τα τελευταία δύο χρόνια, παρουσιάζοντας μια μάσκα που κρατά ασφαλείς τους χρήστες οπουδήποτε κι αν τη φορούν. Το σκεπτικό πίσω από τον σχεδιασμό της μάσκας αφορούσε τον συνδυασμό της προσωπικής προστασίας με την όμορφη εμφάνιση της μάσκας. Η Razer Zephyr Facemask διαθέτει φίλτρα μάσκας N95 που έχουν ελεγχθεί από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Η τεχνολογία της μάσκας δίνει στον χρήστη φρέσκο και φιλτραρισμένο αέρα, ενώ με ένα απλό πάτημα κουμπιού ενεργοποιούνται οι ενσωματωμένοι ανεμιστήρες που συμβάλλουν στην ακόμα καλύτερη κυκλοφορία του αέρα. Η μαλακή κατασκευή σιλικόνης επιτρέπει την άνετη σφράγιση γύρω από το στόμα και τη μύτη, ενώ οι ρυθμιζόμενοι ιμάντες προσαρμόζονται σε όλα τα μεγέθη προσώπων. Τα εσωτερικά φώτα της μάσκας προσφέρουν τη δυνατότητα 15 διαφορετικών φωτισμών από τους οποίους ο χρήστης επιλέγει αυτόν που του ταιριάζει καλύτερα.

Συνοψίζοντας, το RazerCon 2021 έδειξε στο κοινό τις καινοτομίες και νέες τεχνολογίες της εταιρίας Razer, κρατώντας ενθουσιασμένους τους θαυμαστές της, τόσο με τα προϊόντα όσο και με τις προσφορές που θα ακολουθήσουν τους επόμενους μήνες.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

 

Μπορείς να δεις ακόμη