To 7ήμερο του gaming

by Aggeliki Tsoukana

 

 

Το 7ήμερο του gaming σου μεταφέρει τις κυριότερες πληροφορίες από τη βιομηχανία των video games την εβδομάδα που προηγήθηκε.

 

Γεμάτο δράση και πληροφορίες το νέο gameplay video του Elden Ring

O publisher Bandai Namco και η developer FromSoftware δημοσίευσαν ένα νέο gameplay video, γεμάτο πληροφορίες για το πολυαναμενόμενο action RPG Elden Ring. Σε αυτό παρουσιάζονται στοιχεία του gameplay όπως το σύστημα μάχης, ο χάρτης και οι λειτουργίες του, οι τρόποι μετακίνησης, οι δυνατότητες του πρωταγωνιστή, οι σύμμαχοι που θα βρίσκονται στο πλευρό του σε δύσκολες στιγμές και πολλά άλλα.

Επιπλέον ανακοινώθηκαν η Elden Ring Collector’s Edition και η Premium Collector’s Edition. Και οι δύο περιλαμβάνουν μια κόπια του παχνιδιού ένα αγαλματίδιο που αναπαριστά τη Malenia να κρατάει το Blade of Miquella, ένα αποκλειστικό SteelBook, ένα σκληρόδετο art book 40 σελίδων, το soundtrack σε ψηφιακή μορφή αλλά και ένα αποκλειστικό collector’s box. Η Premium Collector’s Edition προσφέρει και ένα αντίγραφο περικεφαλαίας, κλίμακας 1:1.

Πέρα από τις παραπάνω θα έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις ανάμεσα στην Standard και τη Deluxe Edition. Η πρώτη προσφέρει μόνο το παιχνίδι. Η δεύτερη περιλαμβάνει ως εξτρα το ψηφιακό art book και το επίσημο official soundtrack. Σε περίπτωση που προπαραγγείλεις θα λάβεις ως δώρο το “Adventure Guide”- δηλαδή πληροφορίες για την περιπέτεια που θα βιώσεις και ένα bonus gesture που θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις στο παιχνίδι.

Το Elden Ring θα λανσαριστεί στις 25 Φεβρουαρίου 2022, για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One και PC.

Δες ένα χορταστικό video με το gameplay του Elden Rind εδώ

 

Launch trailer για το Forza Horizon 5

Ο publisher Microsoft και η developer Playground Games κυκλοφόρησαν το launch trailer για το επερχόμενο open-world racing game Forza Horizon 5. Αυτή τη φορά η δράση μεταφέρεται στους δρόμους του Μεξικό και το τοπίο θα είναι εντελώς διαφορετικό σε σχέση με προηγούμενους τίτλους της δημοφιλούς σειράς. Θα έχεις στη διάθεσή σου περισσότερα από 400 αυτοκίνητα, με τα οποία θα διασχίσεις Discover ερήμους, ζούγκλες, ιστορικές πόλεις, εξωτικές παραλίες, οροσειρές αλλά και ένα ηφαίστειο που καλύπτεται από χιόνι. Σε περιμένουν εκατοντάδες δοκιμασίες που θα ανανεώνονται συνεχώς. Η οδήγηση αναμένεται να είναι άκρως συναρπαστική, χάρη και σε ένα νέο σύστημα που έχει εισάγει η ομάδα ανάπτυξης, που τροφοδοτείται με μετεωρολογικά δεδομένα σε πραγματικό χρόνο.

Το Forza Horizon 5 θα κυκλοφορήσει στις 9 Νοεμβρίου 2021, για Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One και PC. Την ίδια ημέρα θα προστεθεί στον κατάλογο της συνδρομητικής υπηρεσίας Xbox Game Pass.

 

 

Νέα developer diaries για το Gran Turismo 7

Δύο νέα developer diaries για το Gran Turismo 7 κυκλοφόρησαν την εβδομάδα που προηγήθηκε η Sony και η ομάδα ανάπτυξης Polyphony Digital. Στο πρώτο ο δημιουργός του παιχνιδιού, Kazunori Yamauchi αναφέρεται στις βελτιώσεις και στην ευκολία χρήσης του in-game Livery Editor. Στο δεύτερο, πάλι ο Yamauchi προσφέρει πληροφορίες για τα Scapes και το πως οι developers έχουν εκμεταλλευτεί την ισχύ του PlayStation 5.

Σου θυμίζουμε ότι το Gran Turismo 7 θα τοποθετηθεί στα ράφια των καταστημάτων στις 4 Μαρτίου 2022, για PlayStation 5 και PlayStation 4.

 

 

 

Καθυστερεί το λανσάρισμα του Marvel’s Midnight Suns

To Marvel’s Midnight Suns δεν θα είναι πιστό στο ραντεβού του με το κοινό. Αρχικά, το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο να λανσαριστεί τον Μάρτιο του 2022, όμως αυτό μεταφέρεται για το δεύτερο εξάμηνο του ίδιου έτους.

Εκ μέρους της Fireaxis Games που βρίσκεται πίσω από την ανάπτυξη του τίτλου, οι Jake Solomon και Garth DeAngelis δήλωσαν ότι πρόκειται για μία δύσκολη όσο και αναγκαία απόφαση. Χρειάζεται περισσότερος χρόνος για να έρθει το παιχνίδι στο επιθυμητό επίπεδο ποιότητας και όλοι θέλουν να προσφέρουν στους παίκτες μία ανεπανάληπτη εμπειρία. Ο επιπλέον χρόνος θα χρησιμοποιηθεί για να προστεθεί νέο περιεχόμενο στην ιστορία, νέα cinematics και πολλές άλλες απαραίτητες βελτιώσεις.

Το Marvel’s Midnight Suns αναμένεται για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC.

 

Τους πρώτους μήνες του 2022 θα λανσαριστεί το Dawn of the Monsters

Στις αρχές του 2022 θα κυκλοφορήσει το cooperative kaiju beat ’em up game Dawn of the Monsters, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC, όπως ανακοίνωσαν ο publisher WayForward και η developer 13AM Games.

Έχοντας υπό τον έλεγχό σου παντοδύναμα τέρατα, θα πρέπει να πολεμήσεις τους Nephilim, μια ομάδα τεράτων που έχουν ως αποστολή να καταστρέψουν τη Γη. Θα πρέπει να απελευθερώσεις τέσσερεις από τις μεγαλύτερες πόλεις του πλανήτη, ανάμεσά τους το Τόκιο και το Τορόντο.

Θα έχεις τη δυνατότητα να διαλέξεις ανάμεσα από τέσσερα τέρατα Megadon, Ganira, Aegis Prime και Tempest Galahad. Το καθένα έχει ικανότητες Brutal Rage, μπορεί να εκτελεί Cataclysm Attacks αλλά και finishing moves. Τον σχεδιασμό τους έχουν αναλάβει ο Shiji Nishikawa και ο Matt Frank, σχεδιαστές του Godzilla.

Το gameplay είναι χωρισμένο σε 35 αποστολές, όπου θα έρθεις αντιμέτωπος με περισσότερα από διαφορετικά είδη εχθρών. Υπάρχει υποστήριξη για co-op δύο παικτών και τέλος θα υπάρχουν εργαλεία για να διαμορφώσεις την εμφάνιση του δικού σου kaiju.

 

 

Στο Portal Mode επικεντρώνεται το νέο gameplay trailer του Battlefield 2042

To νέο gameplay trailer για το Battlefield 2042 επικεντρώνεται στο Portal Mode. Αυτό έχει δημιουργηθεί από τη Ripple Effect Studios και θα σου επιτρέπει να διαμορφώνεις τον τρόπο που θα βιώνεις τις καταστάσεις στο πεδίο της μάχης, συνδυάζοντας στοιχεία από προηγούμενα παιχνίδια της σειράς με εκείνα του Battlefield 2042.

Αν έχεις ενεργή συνδρομή Xbox Game Pass Ultimate ή EA Play, τότε θα έχεις τη δυνατότητα να δοκιμάσεις το παιχνίδι για δέκα ώρες, πριν αποφασίσεις να το αποκτήσεις. Η περίοδος των δοκιμών αρχίζει στις 12 Νοεμβρίου 2021.

Μην ξεχνάς ότι το Battlefield 2042 θα γίνει διαθέσιμο στις 19 Νοεμβρίου 2021, για PlayStation 5, PlayStattion 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One και PC.

 

 

Στις 17 Φεβρουαρίου η κυκλοφορία του Total War: Warhammer III

To Total War: Warhammer III θα κυκλοφορήσει για PC στις 17 Φεβρουαρίου 2022, όπως ανακοίνωσαν ο publisher Sega και η developer Creative Assembly. Την ίδια ημέρα θα προστεθεί στον κατάλογο της υπηρεσίας Xbox Game Pass.

Πέρα από τον κόσμο μας, υπάρχει μία διάσταση όπου κυριαρχεί η μαγεία. Ονομάζεται Realm of Chaos. Πρόκειται για έναν τρομερό τόπο, που δεν μπορεί να κατανοήσει το ανθρώπινο μυαλό. Υπόσχεται σε όλους δύναμη, όμως στο τέλος το πιο πιθανό είναι να τους αποπλανήσει, να τους προδώσει και να κλέψει την ψυχή τους.

Τέσσερεις ισχυρές προσωπικότητες, οι αποκαλούμενοι ως Ruinous Powers εξουσιάζουν το Realm of Chaos και στόχος τους είναι να βυθίσουν τα πάντα στο χάος. Είναι οι Nurgle, θεότητα που σπέρνει ανίατες ασθένειες, Slaanesh, άρχοντας της ακρότητας, Tzeentch, με τη δύναμη να αλλάζει κάθε κατάσταση και Khorne, θεός που εκπροσωπεί το αίμα και τη σφαγή.

Στα σύνορα του κόσμου, δύο πανίσχυρα βασίλεια αντιστέκονται. Αυτό των πολεμιστών του Kislev και εκείνο του Grand Cathay. Για τους δικούς του λόγους, το καθένα αποφασίζει να στείλει στρατό στο Realm of Chaos. Τα πάντα κινούνται σε μία πολύ λεπτή κλωστή, που αν σπάσει θα επικρατήσουν το χάος και η αναρχία. Εσύ τι θα επιλέξεις; Να εξουσιάσεις ή να ελέγξεις τους δαίμονές σου;

 

 

Στις 20 Ιανουαρίου 2022 κυκλοφορεί το Blackwind

Το science-fiction action platformer Blackwind θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC στις 20 Ιανουαρίου 2022, όπως ανακοίνωσαν ο publisher Blowfish Studios και η developer Drakkar Dev.

Η ειρηνική αποικία των ανθρώπων στον πλανήτη Medusa-42 έρχεται ξαφνικά αντιμέτωπη με την αιμοσταγή εξωγήινη φυλή Raknos, που σκορπίζει χάος και πανικό από όπου πατάει το πόδι της. Ο James Hawkins είναι ένας έφηβος δίχως καμία εκπαίδευση, που βρίσκει τον εαυτό του μόνο και έρημο στην περιοχή που συνετρίβη το πρωτότυπο αεροσκάφος του πατέρα του. Ευτυχώς η τεχνητή νοημοσύνη με όνομα Blackwind, θα προσφέρει στον James όχι μόνο συντροφιά αλλά και την απαραίτητη προστασία. Μαζί θα πρέπει να βρουν τον πατέρα του πρωταγωνιστή και να απαλλάξουν τον πλανήτη από την εξωγήινη απειλή. Το gameplay συνδυάζει στοιχεία από μάχες τύπου hack-and-slash με περιβαλλοντικά puzzles. H αντιμετώπιση των Raknos μόνο εύκολη δεν θα είναι, όμως θα έχεις στην κατοχή σου μια μεγάλη γκάμα από όπλα, όπως ενεργειακές λεπίδες, πυραύλους, χειροβομβίδες και νάρκες, για να εξαπολύσεις πανίσχυρες επιθέσεις.

 

 

Κυκλοφόρησε για PlayStation 5 και Nintendo Switch το Super Sami Roll

Η X PLUS Games και η ομάδα ανάπτυξης developer Sonzai Games ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του 3D platformer Super Sami Roll για PlayStation 5 και Nintendo Switch.

Πρωταγωνιστής είναι ο Sami, που έχει ως αποστολή να σώσει τη φίλη του Vera και χρειάζεται τη βοήθειά σου. Αυτή έχει απαχθεί από τον Albert VII και είσαι ο μόνος που μπορεί να τη βγάλει από τη δύσκολη κατάσταση. Το ταξίδι θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο. O Sami θα κληθεί να διασχίσει καταπράσινα λιβάδια, ερήμους με εκπληκτικές πυραμίδες, ηφαίστεια που εκτοξεύουν πίδακες φωτιάς, παγωμένες εκτάσεις και πολλές ακόμα περιοχές οι οποίες θα μείνουν χαραγμένες στη μνήμη του.

 

 

Καθυστερεί η κυκλοφορία του Diablo 4 και του Overwatch 2

Η Activision Blizzard ανακοίνωσε ότι η κυκλοφορία των Overwatch 2 και Diablo 4 θα καθυστερήσει. Τα δύο παιχνίδια δεν αναμένεται να γίνουν διαθέσιμα πριν το τέλος του 2022, παρά τα όσα είχαν προηγουμένως ανακοινωθεί.

Οι πρόσφατες αλλαγές ηγεσίας στη Blizzard και οι εσωτερικές ανακατατάξεις έχουν ως αποτέλεσμα να καθυστερήσει η ανάπτυξη των δύο προαναφερθέντων σημαντικών τίτλων, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος της εταιρείας, Daniel Alegre.

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox Series X, Xbox Series S, PC.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη