Το 7ήμερο του gaming

by Aggeliki Tsoukana

 

 

To 7ήμερο του gaming σου μεταφέρει τις κυριότερες ειδήσεις από τη βιομηχανία των video games την εβδομάδα που προηγήθηκε.

 

Κυκλοφόρησε το demo του Kirby and the Forgotten Land

O publisher Nintendo και η ομάδα ανάπτυξης HAL Laboratory κυκλοφόρησαν το demo του Kirby and the Forgotten Land, το οποίο μπορείς να το κατεβάσεις από το Nintendo eShop. Επίσης, δημοσίευσαν ένα εξάλεπτο overview trailer, όπως επίσης και διαφημιστικά videos.

Ο δημοφιλής ροζ ήρωας ετοιμάζεται για μια ακόμα περιπέτεια. Αυτή τη φορά θα πρέπει να εξερευνήσει έναν τρισδιάστατο κόσμο, γεμάτο μυστήρια και ερείπια από έναν αρχαίο πολιτισμό. Όπως πάντα, θα μπορεί να αντιγράφει τις ικανότητες των εχθρών του και στη συνέχεια να τις χρησιμοποιεί εναντίον του. Μία από αυτές είναι το Drill and Ranger, ενώ θα μπορεί να καταπιεί ακόμα και ένα ολόκληρο αυτοκίνητο, παίρνοντας τη μορφή του. Σκοπός του είναι να απελευθερώσει τα Waddle Dees, που έχουν πέσει στα χέρια της Beast Pack.

Επίσης, ένας νέος μηχανισμός είναι το Mouthful Mode, που θα επιτρέπει στο Kirby να καταπίνει ολόκληρους αυτόματους πωλητές, κώνους της τροχαίας και πολλά άλλα. Στο πλευρό του ο πολύτιμος συνεργάτης του Bandana Waddle Dee, μιας και το παιχνίδι υποστηρίζει cooperative Play.

To Kirby and the Forgotten Land θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το Nintendo Switch στις 25 Μαρτίου 2022.

 

 

Δημοσιεύτηκε το launch trailer του Babylon’s Fall

O publisher Square Enix και η ομάδα ανάπτυξης PlatinumGames δημοσίευσαν το launch trailer που βρίσκεται ήδη στα ράφια των καταστημάτων, για PlayStation 5, PlayStation 4 και PC (Steam).

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Square Enix, το παιχνίδι έχει δημιουργηθεί σε συνεργασία με την PlatinumGames Inc., που έχει πλέον αποκτήσει ειδικότητα στα video games δράσης, με εξαιρετικούς μηχανισμούς μάχης, πανίσχυρα όπλα και μοναδικό στυλ. Η ομάδα ανάπτυξης υπόσχεται ότι μετά το λανσάρισμά του θα συνεχίσει να υποστηρίζει για αρκετό καιρό το Babylon’s Fall, προσθέτοντας νέα game modes, περιεχόμενο για την ιστορία και όπλα, δίχως την παραμικρή οικονομική επιβάρυνση. Επίσης, όπως είναι ήδη γνωστό, το Premium Battle Pass της πρώτης σεζόν θα δοθεί δωρεάν σε όλους όσους έχουν αγοράσει τον τίτλο.

Σε περίπτωση που είσαι κάτοχος PlayStation 4 ή PlayStation 5 και θέλεις να δοκιμάσεις το Babylon’s Fall, μπορείς να κατεβάσεις στην κονσόλα σου το demo, που προσφέρει πρόσβαση στο πρώτο τμήμα του παιχνιδιού, είτε σε single player είτε σε four player co-op, με υποστήριξη για cross-play. Σε περίπτωση που στη συνέχεια αποφασίσεις να αγοράσεις το Babylon’s Fall, θα μπορέσεις να μεταφέρεις όλη την πρόοδό σου από το demo.

 

 

Στις 17 Μαρτίου η κυκλοφορία του snowboarding simulator Shredders

O publisher FoamPunch, σε συνεργασία με τις ομάδες ανάπτυξης I-Illusions και Let It Roll, ανακοίνωσαν την ημερομηνία κυκλοφορίας του snowboarding simulation game Shredders. Ο τίτλος θα είναι διαθέσιμος από τις 17 Μαρτίου 2022, για PC (Steam, Microsoft Store), Xbox Series X και Xbox Series S. Την ίδια ημέρα θα προστεθεί στον κατάλογο της συνδρομητικής υπηρεσίας Xbox Game Pass.

Τη στιγμή που εσύ και ο φίλος σου είστε χαλαροί στο θέρετρο Frozen Wood, ετοιμάζοντας διασκεδαστικά videos, η brand ambassador Lisa σας πλησιάζει με σκοπό να δημιουργήσετε για την εταιρεία που εκπροσωπεί μια σειρά από trailers. Ουσιαστικά η Lisa σου προσφέρει το διαβατήριο για τον κόσμο του snowboarding και το επόμενο βήμα είναι η γνωριμία σου με διασημότητες του χώρου και επαγγελματίες αθλητές, που όχι μόνο θα προσφερθούν να σου μάθουν τα μυστικά τους, αλλά θα σου προσφέρουν και τη δυνατότητα να βρεθείς στο πλευρό τους.

Ακολουθεί το trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση.

 

 

Τα Resident Evil 2, Resident Evil 3 και Resident Evil 7 biohazard θα κυκλοφορήσουν με αναβαθμίσεις σε κονσόλες νέας γενιάς

Τα Resident Evil 2, Resident Evil 3 και Resident Evil 7 biohazard θα κυκλοφορήσουν για PlayStation 5, Xbox Series X και Xbox Series S εντός του 2022. Όλοι οι τίτλοι έρχονται με αναβαθμίσεις που εκμεταλλεύονται τα τεχνικά χαρακτηριστικά των συστημάτων νέας γενιάς, όπως ray-tracing, 3D audio και υψηλούς ρυθμούς ανανέωσης. Οι εκδόσεις για PlayStation 5 θα εκμεταλλεύονται τα τεχνικά χαρακτηριστικά του DualSense, όπως τα adaptive triggers και το haptic feedback. Αν έχεις ήδη αποκτήσει τα Resident Evil 2, Resident Evil 3 ή Resident Evil 7 biohazard για PlayStation 4 ή Xbox One θα έχεις το δικαίωμα δωρεάν αναβάθμισης στην αντίστοιχη έκδοση για κονσόλες νέας γενιάς. Αναβάθμιση θα υπάρξει, πάλι χωρίς κόστος για τις εκδόσεις καθενός από τους προαναφερθέντες τίτλους σε PC.

 

Ανακοινώθηκαν τα Pokemon Scarlet και Pokemon Violet

H The Pokemon Company και η Game Freak ανακοίνωσαν τα Pokemon Scarlet και Pokemon Violet, που θα κυκλοφορήσουν αποκλειστικά για το Nintendo Switch το τελευταίο τρίμηνο του 2022. Οι επερχόμενοι τίτλοι αποτελούν τον νέο κεφάλαιο στη διαδρομή της δημοφιλούς σειράς, με την ομάδα ανάπτυξης να αποφασίζει, επιτέλους, να κάνει ένα μεγάλο βήμα, επιτρέποντάς σου να εξερευνήσεις ελεύθερα έναν ανοικτό κόσμο. Οι διάφορες πόλεις που θα βρεθείς συνδυάζονται αρμονικά με τη φύση, δημιουργώντας ένα τοπίο δίχως όρια. Θα υπάρχουν Pokemon παντού. Σε ουρανό, θάλασσα, δάση, ακόμα και στους δρόμους. Θα βιώσεις μια εμπειρία που θα σε φέρει αντιμέτωπο με άγρια Pokemon, τα οποία θα πρέπει να αιχμαλωτίσεις.

Τα Starter Pokemon και τα χαρακτηριστικά τους έχουν ως εξής:

 

Sprigatito

Category: Grass Cat Pokemon

Height: 1’4″

Weight: 9 lbs.

Type: Grass

Ability: Overgrow

 

Fuecoco

Category: Fire Croc Pokemon

Height: 1’4″

Weight: 21.6 lbs.

Type: Fire

Ability: Blaze

 

Quaxly

Category: Duckling Pokemon

Height: 1’8″

Weight: 13.4 lbs.

Type: Water

Ability: Torrent

Μετά την κυκλοφορία τους, τα Pokemon Scarlet και Pokemon Violet θα μπορούν να συνδεθούν με το Pokemon HOME, μία υπηρεσία που επιτρέπει στους Trainers να έχουν τη συλλογή των Pokemon τους σε ένα και μοναδικό σημείο. Συνδέοντας τα παιχνίδια με το Pokemon HOME, θα μπορείς να έχεις τα πλάσματα που έχεις συγκεντρώσει από προηγούμενες περιπέτειες, με εκείνα των Pokemon Scarlet και Pokemon Violet.

Ακολουθεί το trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση.

 

 

Gameplay walkthrough διάρκειας 24 λεπτών για το Tiny Tina’s Wonderlands

O publisher 2K και η developer Gearbox Software δημοσίευσαν ένα gameplay walkthrough για το επερχόμενο Tiny Tina’s Wonderlands, διάρκειας 24 λεπτών. Σε αυτό, δύο Fatemakers ενώνουν τις δυνάμεις τους στην περιοχή Mount Craw. Το Tiny Tina’s Wonderlands είναι προγραμματισμένο να λανσαριστεί στις 25 Μαρτίου 2022, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One και PC (Steam, Epic Games Store).

 

 

Στις 10 Μαρτίου θα κυκλοφορήσει το Young Souls

Το narrative-driven RPG beat ’em up game Young Souls θα κυκλοφορήσει στις 10 Μαρτίου 2022, για PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam), όπως ανακοίνωσαν η The Arcade Crew και η 1P2P Studio.

Το σενάριο περιστρέφεται γύρω από τα δίδυμα αδέρφια, Jenn και Tristan, που ορφάνεψαν σε νεαρή ηλικία. Βρίσκονται σε έναν εχθρικό κόσμο και ο ένας αποτελεί το μοναδικό στήριγμα του άλλου. Μέχρι που συναντάνε έναν αξιαγάπητο και ταυτόχρονα εκκεντρικό επιστήμονα που τους φροντίζει λες και ήταν δικά του παιδιά. Όμως ξαφνικά, μία ημέρα ο επιστήμονας εξαφανίζεται, οπότε η Jenn και ο Tristan μένουν ξανά ολομόναχοι. Εξερευνώντας το κελάρι της έπαυλης που μένουν, ανακαλύπτουν ένα portal που τους μεταφέρει σε έναν παράλληλο κόσμο γεμάτο goblins. Για τα δίδυμα, αυτή είναι η αρχή μιας μεγάλης περιπέτειας για να βρουν τον θετό πατέρα τους, τη θέση και την ταυτότητά τους στον κόσμο.

Το Young Souls συνδυάζει στοιχεία beat ‘ em up και RPG, σε έναν κόσμο που θα εντυπωσιάσει για το καλλιτεχνικό του ύφος.

 

 

Οδηγός για αρχάριους και νέο trailer για το Gran Turismo 7

O publisher Sony Interactive Entertainment και η developer Polyphony Digital, δημοσίευσαν ένα νέο trailer για το Gran Turismo 7. Επιπλέον, μέσω ενός post στο PlayStation Blog, η Sony Interactive Entertainment κυκλοφόρησε ένα εγχειρίδιο με οδηγίες που απευθύνονται σε όσους ετοιμάζονται να κάνουν την παρθενική τους είσοδο στον κόσμο της σειράς Gran Turismo 7.

Το Gran Turismo 7 κυκλοφορεί για PlayStation 5 και PlayStation 4.

 

 

Το Pac-Man Museum+ θα κυκλοφορήσει στις 27 Μαϊου 2022

To Pac-Man Museum+ θα κυκλοφορήσει στις 27 Μαϊου 2022, για PlayStation 4, Xbox One, Νintendo Switch και PC (Steam και Microsoft Store). Όπως ανακοίνωσε η Bandai Namco, την ίδια ημέρα η συλλογή θα προστεθεί στον κατάλογο της υπηρεσίας Xbox Game Pass.

Το Pac-Man Museum+ περιλαμβάνει κλασσικά και μοντέρνα παιχνίδια Pac-Man, που καλύπτουν τα πάνω από 40 χρόνια ιστορίας του δημοφιλούς χαρακτήρα και των συντρόφων του. Αποτελείται από τα: Pac-Man, Super Pac-Man, Pac & Pal, Pac-Land, Pac-Mania, Pac-Attack, Pac-in-Time, Pac-Man Arrangement Arcade Ver., Pac-Man Arrangement CS Ver., Pac-Man Championship Edition, Pac Motos, Pac ‘n Roll Remix, Pac-Man Battle Royale και Pac-Man 256.

Το περιβάλλον του Pac-Man Museum+ θα σε μεταφέρει εικονικά στις αίθουσες των arcades. Θα μπορέσεις να διαμορφώσεις τον χώρο τοποθετώντας καμπίνες, διακοσμητικά και αναμνηστικά. Επιπλέον, θα υπάρχει και ένα σύστημα προόδου βασισμένο σε αποστολές. Ολοκληρώνοντας της θα ξεκλειδώνεις ακόμα περισσότερες αποστολές αλλά και αντικείμενα για να διακοσμήσεις το arcade room.

Ακολουθεί το trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση.

 

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox Series X, Xbox Series S, PC.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη