To 7ήμερο του gaming

by Aggeliki Tsoukana

Το 7ήμερο του gaming σε ενημερώνει για τις κυριότερες εξελίξεις στη βιομηχανία των video games την εβδομάδα που προηγήθηκε.

 

Αποκαλύφθηκαν τα χαρακτηριστικά του FIFA 23

Η Electronic Arts επιβεβαίωσε τα χαρακτηριστικά που θα προστεθούν στο FIFA 23. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 30 Σεπτεμβρίου 2022, για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Nintendo Switch (Legacy Edition) και PC. Μάλιστα, σε αντίθεση με προηγούμενες κυκλοφορίες, η έκδοση για PC θα είναι βασισμένη στην ίδια πλατφόρμα ανάπτυξης με τις αντίστοιχες για κονσόλες νέας γενιάς. Επίσης η ένδειξη Legacy Edition δίπλα στο όνομα του Nintendo Switch, σημαίνει πως οι κάτοχοι της υβριδικής κονσόλας, πέρα από τα ονόματα των ομάδων και των παικτών, δεν θα έχουν πρόσβαση σε κανένα από τα νέα χαρακτηριστικά και game modes, όπως άλλωστε συμβαίνει τα τελευταία χρόνια.

Για πρώτη φορά στην ιστορία της σειράς FIFA, θα υπάρχουν ομάδες από γυναικεία πρωταθλήματα. Κατά το λανσάρισμα θα έχεις την ευκαιρία να αγωνιστείς είτε στην αγγλική Barclays Women’s Super League, είτε στη γαλλική Division 1 Arkema.

Τους επόμενους μήνες έχει προγραμματιστεί να διεξαχθούν τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα ανδρών και γυναικών. Το πρώτο θα πραγματοποιηθεί στο Κατάρ το προσεχές Φθινόπωρο και το δεύτερο σε Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία, στις αρχές του 2023. Και οι δύο διοργανώσεις θα προστεθούν στο παιχνίδι μετά το λανσάρισμα, υπό μορφή δωρεάν update.

Μια σημαντική προσθήκη είναι η προσθήκη cross-play σε κάθε 1vs1 game mode, όπως το FIFA Ultimate Team, τα Online Seasons και τα Online Friendlies. Το χαρακτηριστικό θα χωρίζει τις γενιές συστημάτων μεταξύ τους. Οι κάτοχοι PS5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC γίνονται μια παρέα και το ίδιο συμβαίνει με όσους επιλέξουν να παίξουν σε PS4 και Xbox One.

Το HyperMotion animation system που υιοθετήθηκε στο FIFA 22 έχει βελτιωθεί σημαντικά, σε σημείο η EA να το ονομάζει πλέον HyperMotion2 και θα κάνει ακόμα περισσότερο ρεαλιστικές τις κινήσεις των παικτών στο γήπεδο.

Από εκεί και πέρα, η ομάδα ανάπτυξης υπόσχεται έναν νέο μηχανισμό “risk vs reward” για τα σουτ, και ανανεώσεις στον τρόπο εκτέλεσης των φάουλ, των κόρνερ και των πέναλτι. Ο νέος μηχανισμός που προαναφέρθηκε επιτρέπει πιο ισχυρά σουτ, η εκτέλεση των οποίων θα απαιτεί περισσότερο χρόνο και σε όσους έχουν ασχοληθεί με το eFootball, θα τους θυμίσει τον μηχανισμό Stunning Shot. Από ανασχεδιασμό έχει περάσει και το chemistry system του Ultimate Team, ενώ το νέο mode, FUT Moments υπόσχεται μια εμπειρία που θα βασίζεται σε σενάριο.

Άλλα νέα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν:

– Ένα νέο dribbling animation system βασισμένο στην τεχνολογία HyperMotion2

– Ένα machine-learning jockeying system

– Νέοι μηχανισμοί για την επιτάχυνση των παικτών, που θα μπορούν να πιάνουν μέγιστη ταχύτητα με διαφορετικούς ρυθμούς

– Ανανεωμένα physics όταν η μπάλα έρχεται σε επαφή με τα πόδια και τα χέρια των ποδοσφαιριστών

– Βελτιωμένα animations για την κίνηση των διχτυών

– Περισσότερος ρεαλισμός όσον αφορά τον χλοοτάπητα, που θα φθείρεται όσο οι παίκτες έρχονται σε επαφή με αυτόν

Το FIFA 23 θα είναι το τελευταίο ποδοσφαιράκι της EA που θα έχει το όνομα και το λογότυπο της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

Τέλος, δημοσιεύτηκαν οι απαιτήσεις συστήματος της έκδοσης για υπολογιστές, ώστε να έχεις το PC σου έτοιμο πριν τη σέντρα της νέας σεζόν.

 

Ελάχιστη Σύνθεση

O/S: 64-bit Windows 10

CPU (AMD): Ryzen 5 1600 ή αντίστοιχων δυνατοτήτων

CPU (Intel): Core i5 6600k ή αντίστοιχων δυνατοτήτων

RAM: 8 GB

GPU (AMD): Radeon RX 570 ή αντίστοιχων δυνατοτήτων

GPU (NVIDIA): GeForce GTX 1050 Ti ή αντίστοιχων δυνατοτήτων

DirectX 12

HDD/ SSD: 100 GB ελεύθερα

 

Προτεινόμενη Σύνθεση

O/S: 64-bit Windows 10

CPU (AMD): Ryzen 7 2700X ή αντίστοιχων δυνατοτήτων

CPU (Intel): Core i7 6700 ή αντίστοιχων δυνατοτήτων

RAM: 12 GB

GPU (AMD): Radeon RX 5600 XT ή αντίστοιχων δυνατοτήτων

GPU (NVIDIA): GeForce GTX 1660 ή αντίστοιχων δυνατοτήτων

DirectX 12

HDD/ SSD: 100 GB ελεύθερα

 

 

Ανακοινώθηκαν τα χαρακτηριστικά της έκδοσης του Marvel’s Spider-Man Remastered για PC

Η Sony Interactive Entertainment, σε συνεργασία με τις ομάδες ανάπτυξης Insomniac Games και Nixxes Software, ανακοίνωσαν τα χαρακτηριστικά που θα έχει η έκδοση του Marvel’s Spider-Man Remastered για PC. Θα κυκλοφορήσει στις 12 Αυγούστου 2022, μέσω Steam και Epic Games Store.

Στον τομέα των γραφικών θα πρέπει να περιμένεις ray-traced reflections, εφόσον ο υπολογιστής σου είναι εφοδιασμένος με το κατάλληλο hardware. Η ποιότητα των reflections θα ποικίλει και θα υπάρχει ένα υψηλής ποιότητας, ray-traced mode που θα προσφέρει ακόμα περισσότερη ποιότητα τις στιγμές που ο αγαπημένος ήρωας ίπταται από κτίριο σε κτίριο της Νέας Υόρκης.

Η τεχνολογία NVIDIA DLSS (Deep Learning Super Sampling) θα βελτιώσει τις επιδόσεις του οπτικού τομέα, με τη χρήση τεχνολογίας επεξεργαστών Tensor Core AI, που υπάρχουν μόνο σε κάρτες γραφικών GeForce RTX, δίνοντας ώθηση στον ρυθμό ανανέωσης, δίχως “εκπτώσεις” στην ποιότητα της εικόνας.

Η τεχνολογία NVIDIA DLAA (Deep Learning Anti-Aliasing) είναι ένα anti-aliasing mode για κάρτες γραφικών GeForce RTX, που βασίζεται σε AI και απευθύνεται στους gamers που δεν συμβιβάζονται με κάτι άλλο πέρα από τη μέγιστη ποιότητα γραφικών.

Ακόμα, υποστηρίζονται όλοι οι τύποι σύγχρονων monitors, κάτι που σημαίνει ότι θα απολαύσεις το παιχνίδι, δίχως παραμορφώσεις, σε οθόνες αναλογίας 21:9, πανοραμικές 32:9 και NVIDIA Surround multi-monitor setups. Αν έχεις τρία monitors θα μπορέσεις να τα συνδυάσεις για να απολαύσεις τον τίτλο.

Θα υπάρχουν και όλες οι γνωστές επιλογές για να φέρεις στα μέτρα σου όλα όσα εμφανίζονται στην οθόνη σου. Έτσι θα βρεις ρυθμίσεις για το SSAO, το φιλτράρισμα των textures, την ποιότητα του LoD, τη σκίαση και πολλά άλλα.

Για τη βέλτιστη εμπειρία, θα μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις το DualSense wireless controller του PS5, με πλήρη υποστήριξη των adaptive triggers και της τεχνολογίας haptic feedback. Εννοείται ότι θα μπορέσεις να παραμείνεις στον παραδοσιακό τρόπο χειρισμού με keyboard και mouse, με πολλαπλές επιλογές διαμόρφωσης. Με την υποστήριξη του Steam Input υπάρχουν απεριόριστοι συνδυασμοί για να φέρεις το μοντέλο χειρισμού στα μέτρα σου, όπως επίσης και πολλαπλά χαρακτηριστικά που διευκολύνουν την προσβασιμότητα. Ακόμα, το Marvel’s Spider-Man Remastered θα υποστηρίζει achievements και cloud saves, τόσο στο Steam όσο και στο Epic Games Store.

 

Όσοι προπαραγγείλουν, θα λάβουν ως δώρο τα εξής:

– Early unlock για τρία Spider-Man suits

– Το tech-heavy Iron Spider Suit

– Το one-of-a-kind Spider-Punk Suit

– Το original Velocity Suit

-Ένα early unlock του Spider-Drone combat gadget

– Πέντε extra skill points για να ξοδέψετε σε αναβαθμίσεις του Spidey

 

Στη συνέχεια θα βρεις τις απαιτήσεις συστήματος, για να ετοιμάσεις το PC σου:

 

Ελάχιστη Σύνθεση

O/S: Windows 10 64-bit

CPU: Intel Core i3-4160, 3.6 GHz ή αντίστοιχη AMD

RAM: 8 GB

GPU: NVIDIA GTX 950 ή AMD Radeon RX 470

DirectX 12

HDD/ SSD: 75 GB ελεύθερα

 

Προτεινόμενη Σύνθεση

O/S: Windows 10 64-bit

CPU: Intel Core i5-4670, 3.4 Ghz ή AMD Ryzen5 1600, 3.2 Ghz

RAM: 16 GB

GPU: NVIDIA GTX 1060 6GB ή AMD Radeon RX 580 8GB

DirectX 12

HDD/ SSD: 75 GB ελεύθερα

Το Marvel’s Spider-Man Remastered είναι άμεσα διαθέσιμο για το PlayStation 5.

Ακολουθεί το trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση

 

 

Έρχεται και σε κονσόλες το Alfred Hitchcock – Vertigo

H Microids και η ομάδα ανάπτυξης, Pendulo Studios ανακοίνωσαν ότι το Alfred Hitchcock – Vertigo θα κυκλοφορήσει σε φυσική και ψηφιακή μορφή για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One και Nintendo Switch στις 27 Σεπτεμβρίου 2022. Το narrative adventure game από το studio το οποίο βρίσκεται πίσω από τη δημιουργία του Black Sad: Under the Skin, πρωτοκυκλοφόρησε για PC (Steam, Epic Game Store, GOG), στις 16 Σεπτεμβρίου 2021. Η φυσική Limited Edition θα περιλαμβάνει ένα αντίγραφο του τίτλου, ένα επίσημο art book 48 σελίδων, τόσο σε φυσική όσο και σε ψηφιακή μορφή αλλά και το ψηφιακό soundtrack.

Στο Alfred Hitchcock – Vertigo, θα βυθιστείς σε ένα ψυχολογικό θρίλερ και θα περπατήσεις στη λεπτή γραμμή που χωρίζει την πραγματικότητα από τη φαντασία.

Ο συγγραφέας Ed Miller βγήκε αλώβητος από το αυτοκίνητό του, μετά το ατύχημα που είχε στο Brody Canyon της California. Παρόλο που δεν βρέθηκε ίχνος άλλης ζωής στα συντρίμια, ο Ed επιμένει ότι ταξίδευε μαζί με τη σύζυγο και την κόρη του. Τραυματισμένος από το γεγονός, αρχίζει να υποφέρει από φρικτούς ιλίγγους. Ξεκινάει θεραπεία και παράλληλα, θα προσπαθήσει να μάθει τι ακριβώς συνέβη εκείνη την τραγική ημέρα.

 

 

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το No More Heroes III σε Xbox, PlayStation και PC

Η XSEED Games και η Marvelous Europe ανακοίνωσαν ότι το No More Heroes III θα κυκλοφορήσει στις 14 Οκτωβρίου 2022, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One και PC (Steam).

Η φυσική έκδοση θα περιλαμβάνει ένα αντίγραφο του παιχνιδιού, νέο artwork με το cast δημιουργημένο από τον καλλιτέχνη της σειράς, Yusuke Kozaki, τρία art cards και ένα πόστερ διπλής όψης, με τον Travis και τη Demzamtiger του.

Το να είσαι ο νούμερο ένα δολοφόνος στον κόσμο δεν είναι κάτι όπως στο παρελθόν. Ο Travis Touchdown διακόπτει τη συνταξιοδότησή του για να υπερασπιστεί το Santa Destroy και τη Γη- σε μια διαγαλαξιακή δοκιμασία ισχύος, όπου θα πρέπει να αποδείξει ότι διατηρεί τις δυνάμεις τους. Ετοίμασε τα beam katanas, σφίξε το νέο Death Glove και ετοιμάσου για σκληρά boss fights εναντίον του σατανικού Prince FU και των εννέα εξωγήινων ακόλουθών του, σε μια προσπάθεια να πιάσεις πρωτιά στα Galactic Superhero Rankings. Το No More Heroes III θα έρθει στις νέες πλατφόρμες με βελτιωμένα γραφικά και ρυθμό ανανέωσης και ταχύτερους χρόνους φόρτωσης.

 

 

Στις 30 Αυγούστου η κυκλοφορία του Teenage Mutant Ninja Turtles: The Cowabunga Collection

Η Konami ανακοίνωσε ότι το Teenage Mutant Ninja Turtles: The Cowabunga Collection θα λανσαριστεί στις 30 Αυγούστου, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam).

Η συλλογή αποτελείται από 13 κλασσικά παιχνίδια με πρωταγωνιστές τα Χελωνονιντζάκια, που είναι τα:

– Teenage Mutant Ninja Turtles (Arcade)

– Teenage Mutant Ninja Turtles: Turtles in Time (Arcade)

– Teenage Mutant Ninja Turtles (NES)

– Teenage Mutant Ninja Turtles II: The Arcade Game (NES)

– Teenage Mutant Ninja Turtles III: The Manhattan Project (NES)

– Teenage Mutant Ninja Turtles: Tournament Fighters (NES)

– Teenage Mutant Ninja Turtles IV: Turtles in Time (Super Nintendo)

– Teenage Mutant Ninja Turtles: Tournament Fighters (Super Nintendo)

– Teenage Mutant Ninja Turtles: The Hyperstone Heist (Sega Genesis)

– Teenage Mutant Ninja Turtles: Tournament Fighters (Sega Genesis)

– Teenage Mutant Ninja Turtles: Fall of The Foot Clan (Game Boy)

– Teenage Mutant Ninja Turtles II: Back From The Sewers (Game Boy)

– Teenage Mutant Ninja Turtles III: Radical Rescue (Game Boy)

Ακολουθεί το trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση.

 

 

Στο Hard West II θα προσπαθήσεις να πάρεις πίσω την ψυχή σου

Η Good Shepherd Entertainment και η ομάδα ανάπτυξης Ice Code Games, ανακοίνωσαν ότι το Hard West II θα κυκλοφορήσει για PC (Steam, GOG), στις 4 Αυγούστου 2022.

Είσαι ο Gin Carter, ένας άκρως επικίνδυνος κακοποιός. Κυνηγώντας τη μεγάλη μπάζα, μαθαίνεις πως το θρυλικό “Ghost Train” έρχεται προς τα μέρη σου, γεμάτο χρυσάφι που προορίζεται για τα κρατικά ταμεία. Πολύ γρήγορα συγκεντρώνεις μια ομάδα παρανόμων, ορισμένοι με όπλα, άλλοι προικισμένοι με υπερφυσικές δυνάμεις, τέτοιες που ισοπεδώνουν ένα σαλούν μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου.

Η νύχτα πέφτει και η ομάδα των κακοποιών ξεκινάει για την αποστολή τους. Η ήρεμη νύχτα θα μετατραπεί σε κόλαση λόγω των πυροβολισμών. όμως, όταν βρεθείς πάνω στο τρένο, θα ανακαλύψεις τον λόγο για τον οποίο το ονομάζουν φάντασμα. Θα ακολουθήσει μια σκληρή μάχη για τη ζωή σου και θα πρέπει να αναζητήσεις τη σωτηρία με κάθε κόστος. Θα κυνηγήσεις τον διάβολο για να πάρεις πίσω αυτό που σου έκλεψε- την ψυχή σου.

 

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox Series X, Xbox Series S, PC.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη