To 7ήμερο του gaming

by Aggeliki Tsoukana

To 7ήμερο του gaming σου μεταφέρει τις σημαντικότερες ειδήσεις από τη βιομηχανία των video games, την εβδομάδα που προηγήθηκε.

 

Κυκλοφόρησε το Title Update 1 του Monster Hunter Rise: Sunbreak

Η Capcom δημοσίευσε πληροφορίες για το Title Update 1 του Monster Hunter Rise: Sunbreak, που κυκλοφόρησε στις 10 Αυγούστου 2022. Πέρα από τα τέρατα Lucent Nargacuga και Seething Bazelgeuse που γνωρίζαμε εδώ και μερικές ημέρες, με το update προστέθηκαν τα Silver Rathalos και Gold Rathian.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ομάδα ανάπτυξης, το update προσθέτει νέο περιεχόμενο για τους ηρωικούς κυνηγούς του Βασιλείου, συμπεριλαμβανομένης της επιστροφής τεσσάρων αγαπημένων τεράτων αλλά και μιας επέκτασης στο σύστημα Anomaly Quest για περισσότερες δοκιμασίες και ανταμοιβές. Εκτός από όλο το περιεχόμενο, που είναι διαθέσιμο για κυνηγούς που έχουν φτάσει στο Master Rank 10, οι παίκτες του Monster Hunter Rise: Sunbreak θα έχουν πρόσβαση σε νέες αποστολές, κάθε εβδομάδα μετά το update.

Τελευταία φορά εμφανίστηκε στο Monster Hunter 3 Ultimate του 2013 και το Lucent Nargacuga διαθλά το φως του φεγγαριού πάνω στη λαμπερή λευκή γούνα του, κάτι  που το καθιστά σχεδόν αόρατο, εκτός από τα διαπεραστικά κόκκινα μάτια του. Οι ανελέητες επιθέσεις και η απίστευτη ταχύτητα του το καθιστούν εξαιρετικά δύσκολο στόχο ακόμα και για τους πιο έμπειρους κυνηγούς. Αυτό το ευκίνητο αρπακτικό αναπαύεται στο πρόσφατα επανασχεδιασμένο Forlorn Arena, που περιβάλλεται από ερειπωμένα πέτρινα κτίρια και κιονοστοιχίες. Σαν να μην αρκούσε ένας αόρατος εχθρός, οι κυνηγοί πρέπει επίσης να προετοιμαστούν για το Seething Bazelgeuse που θα συντρίψει οποιονδήποτε προσπαθήσει να του σταθεί εμπόδιο. Γνωστός ως απειλή από τον αέρα με την τάση να εμφανίζεται στις πιο δύσκολες στιγμές, το Seething Bazelgeuse είναι μία εκρηκτική παρουσία. Τέλος, το Gold Rathian και το Silver Rathalos αποτελούν επίσης μέρος του update. Αυτά τα σπάνια υποείδη είναι ακόμη πιο άγρια ​​από τα αντίστοιχα από τα οποία προέρχονται. Επιπλέον, οι πανοπλίες που μπορούν να δημιουργηθούν από τα τμήματα των τεράτων που προστέθηκαν με το update θα προσθέσουν μοναδικές δεξιότητες.

Παράλληλα με την προσθήκη των τρομερών αυτών πλασμάτων, το σύστημα Anomaly Research Quest επεκτείνεται ως μέρος του Title Update 1. Ξεκλειδώθηκε το νέο σύστημα βαθμονόμησης Πέντε Αστέρων για τα Anomaly Quests, που περιλαμβάνει νέα τέρατα όπως το Lunagaron και το Magma Almudron που μπορούν να ξεκλειδωθούν μέσω της προόδου στα Anomaly Investigation Quests. Επιπλέον, έχει προστεθεί ένα νέο σύστημα αποστολών το Anomaly Investigations. Αυτές οι αποστολές προσφέρουν τυχαιοποιημένες συνθήκες, όπως διαφορετικά τέρατα που πρέπει να κυνηγηθούν και διαφορετικό αριθμό κυνηγών σε βαθμιαία αυξανόμενο βαθμό δυσκολίας. Όσο υψηλότερος είναι ο βαθμός δυσκολίας, τόσο καλύτερες είναι οι ανταμοιβές. Το Anomaly Investigations προσφέρει επίσης νέα υλικά που επιτρέπουν στους κυνηγούς να προσαρμόσουν περαιτέρω τον εξοπλισμό τους στο Qurious Crafting. Οι κυνηγοί μπορούν να επιλέξουν τις βελτιώσεις που προτιμούν όπως η ισχύς των όπλων και το λεγόμενο affinity. Ενώ για τις πανοπλίες και τις ασπίδες κάποια χαρακτηριστικά είναι δυνατό να αλλάζουν τυχαία. Οι κυνηγοί που αναζητούν συγκεκριμένα υλικά μπορούν να περάσουν από το νέο Anomaly Research Lab του Επιστήμονα Bahari, όπου θα ανταλλάξουν αντικείμενα που απόκτησαν κατά τη διάρκεια των Anomaly Investigations με άλλα που θα τους χρησιμεύσουν στο Qurious Crafting.

 

Εκτός από τα παραπάνω, από τις 18 Αυγούστου θα ξεκινήσουν τα Event Quests, που θα γίνονται διαθέσιμα σε εβδομαδιαία βάση, μαζί με τα αυξημένης δυσκολίας “Dual Hunts”, για όσους θέλουν να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους. Όσοι ακολουθούν τη μόδα αλλά και οι fans της Fiorayne θα έχουν επίσης πολλές νέες επιλογές, όπως πολυεπίπεδη πανοπλία, χτενίσματα, αυτοκόλλητα, BGM, ακόμη και κοστούμια που επιτρέπουν στους κυνηγούς να ντύνονται όπως οι αγαπημένοι τους χαρακτήρες στο Monster Hunter Rise: Sunbreak. Το πολυεπίπεδο σετ πανοπλίας επιτρέπει στους παίκτες να πάρουν την εμφάνιση της Fiorayne και το σχετικό DLC θα προσφέρει στους παίκτες τη φωνή της κατά τη διάρκεια του κυνηγιού.

 

 

Γεμάτο πληροφορίες το Splatoon 3 Direct της Nintendo

H Nintendo μοιράστηκε νέες πληροφορίες και πλάνα από το Splatoon 3, στο πλαίσιο του Splatoon 3 Direct broadcast. Πιο συγκεκριμένα στο video που θα βρεις στη συνέχεια θα έχεις την ευκαιρία να μάθεις περισσότερα για τα νέα επίπεδα, τις κινήσεις, τα όπλα, τα τρία νέα game modes, την επιστροφή των Splatfests και πολλά άλλα.

Από τις 18 Αυγούστου, μέσω του Nintendo eShop, θα μπορέσεις να κατεβάσεις το demo του παιχνιδιού. Κάποια από τα κομμάτια του θα ενεργοποιηθούν στις 25 Αυγούστου, όμως το κυρίως πιάτο θα λάβει χώρα από τις 27 Αυγούστου, ώρα 19:00, έως και την επόμενη μέρα, ώρα 07:00.

Το event θα έχει την ονομασία Splatoon 3 Splatfest World Premiere. Σε αντίθεση με τα δύο πρώτα παιχνίδια της σειράς, οι ομάδες θα είναι τρεις.

Ενώ στα Splatoon και Splatoon 2 υπήρχαν δύο “idol” characters που ο καθένας αντιπροσώπευε διαφορετική ομάδα κατά την διάρκεια των Splatfests, στο Splatoon 3 η ομάδα Deep Cut, θα αποτελείται από τους Frye, Shiver και Big Man. Επίσης, για τη συμμετοχή σου στο Splatfest World Premiere θα ερωτηθείς σε ποια ομάδα επιθυμείς να ενταχθείς: Rock, Paper και Scissors.

Σύμφωνα με τη Nintendo, το event θα αποτελείται από δύο φάσεις. Στην πρώτη θα υπάρχουν τα κλασσικά 4v4 Turf War battles. Όμως, έπειτα από συγκεκριμένο χρονικό διάστημα οι μάχες θα μεταφερθούν στον Turf War mode, όπου και οι τρεις ομάδες θα μάχονται για την κάλυψη της μεγαλύτερης δυνατής επιφάνειας με τη δική τους μπογιά. Η ομάδα που θα προηγείται στο Splatfest θα ξεκινάει στο μέσο του επιπέδου, ενώ οι άλλες θα πραγματοποιούν επιθέσεις από το πλάι.

Σου θυμίζουμε ότι το Splatoon 3 θα κυκλοφορήσει στις 9 Σεπτεμβρίου 2022, αποκλειστικά για το Nintendo Switch.

 

 

O Red Hood παρουσιάζεται στο νέο trailer του Gotham Knights

Η Warner Bros. Games και η ομάδα ανάπτυξης, WB Games Montreal δημοσίευσαν ένα νέο trailer για το Gotham Knights, στο οποίο παρουσιάζεται ο Red Hood.

Red Hood, γνωστός και ως Jason Todd. Πρόκειται για έναν άριστα εκπαιδευμένο σκοπευτή και σκληροτράχηλο μαχητή, που έχει φτάσει στο αποκορύφωμα της ανθρώπινης δύναμής του και έχει εξειδίκευση τόσο στις μάχες από απόσταση, όσο και σώμα με σώμα. Μετά τον βίαιο θάνατό του και την επακόλουθη ανάστασή του στο Lazarus Pit, ο Red Hood απέκτησε την ικανότητα να αξιοποιεί μυστικιστικές δυνάμεις που τον βοηθούν στη μάχη και του επιτρέπουν να διασχίσει την πόλη όντας στον αέρα. Παρά το περίπλοκο παρελθόν του, ο Red Hood έχει συμφιλιωθεί με την οικογένεια του Batman και έχει δεσμευτεί να χρησιμοποιεί μη θανατηφόρες μεθόδους μάχης για να προστατεύσει την Gotham City μετά τον θάνατο του Batman.

Μην ξεχνάς, το Gotham Knights θα κυκλοφορήσει στις 25 Οκτωβρίου 2022, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC (Steam, Epic Games Store).

 

 

 

Αισθητά αλλαγμένο το Ultimate Team mode του FIFA 23

To FIFA 23 έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 30 Σεπτεμβρίου και Electronic Arts προβαίνει σε τακτικές ενημερώσεις σχετικά με το τι θα πρέπει να περιμένεις από το επερχόμενο παιχνίδια. Αυτή τη φορά δημοσίευσε ένα trailer, το οποίο επικεντρώνεται στις αλλαγές που θα πραγματοποιήσει στο FIFA 23 Ultimate Team, όπου αναμένεται να προστεθούν το FUT Moments mode και ένα ανανεωμένο σύστημα χημείας.

Τα FUT Moments είναι ένα single-player mode που βασίζεται σε διαφορετικά σενάρια και θα σου επιτρέψει να αναβιώσεις σημαντικές στιγμές από την σύγχρονη ποδοσφαιρική ιστορία. Μια από αυτές είναι ο αλησμόνητος τελικός του Champions Leagues στην Κωνσταντινούπολη, όπου ελέγχοντας τη Λίβερπουλ, θα πρέπει να σκοράρεις τρεις φορές εναντίον της Μίλαν στο δεύτερο ημίχρονο, φέρνοντας το ματς στα ίσα.

Όμως η πλέον σημαντική τροποποίηση αφορά το σύστημα χημείας, που έχει αλλάξει σχεδόν ολοκληρωτικά. Στο εξής, οι παίκτες θα “λαμβάνουν χημεία” από τους συμπαίκτες τους σε έναν σύλλογό ή μια εθνική ομάδα, ανεξάρτητα σε ποια θέση αγωνίζονται. Ως τώρα, μόνο οι παίκτες που βρίσκονταν ο ένας δίπλα στον άλλον στο σύστημα τη ομάδας απολάμβαναν τα πλεονεκτήματα της καλής χημείας μεταξύ τους. Για παράδειγμα οι παίκτες της Manchester City, Erling Haaland και Ederson θα έχουν καλή χημεία μεταξύ τους, λόγω του ότι ανήκουν στον ίδιο σύλλογο, αν και αγωνίζονται σε εντελώς διαφορετικά σημεία του γηπέδου.

Επίσης, όταν ξεκινήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου, σχετικό περιεχόμενο θα προστεθεί στο Ultimate Team. Μεταξύ άλλων θα βρεις αντικείμενα εμπνευσμένα από το FIFA World Cup, αλλά και διαφορετικές “εκδοχές” του ίδιου παίκτη, από διοργανώσεις περασμένων ετών.

Σου θυμίζουμε ότι το FIFA 23 αναμένεται για PS5, PS4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Google Stadia, PC και Nintendo Switch (Legacy Edition).

 

 

 

Πληροφορίες και trailer για το Jordan Challenge mode του NBA 2K23

To Jordan Challenge mode αναμένεται να είναι μία από τις ατραξιόν του NBA 2K23 και η 2K δημοσίευσε νέες πληροφορίες, μαζί με ένα trailer. Πιο συγκεκριμένα, θα έχεις το προνόμιο να ζήσεις 15 από τις πλέον αξιομνημόνευτες στιγμές στην καριέρα του Michael Jordan, που ξεκινούν από τα πρώτα του βήματα στο κολλέγιο, έως το νικητήριο καλάθι που πέτυχε στους τελικούς του NBA το 1998.

«Το Jordan Challenge είναι μια συναρπαστική εμπειρία, διαφορετική από οτιδήποτε έχουν δει ως σήμερα οι οπαδοί του NBA 2K, αναδημιουργώντας πλήρως τις δοκιμασίες που υπήρχαν στο 2K11 και προσθέτοντας πέντε νέες στιγμές», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Visual Concepts, Erick Boenisch.

«Η ομάδα μας έλαβε υπόψη τα πάντα κατά τη δημιουργία αυτού του game mode- τα γήπεδα, οι παίκτες, οι εμφανίσεις, ο τρόπος μετάδοσης στυλ παιχνιδιού της εποχής έχουν ληφθεί υπόψη σε μια προσπάθεια να δώσουν στους fans μια πραγματικά αυθεντική και μοναδική εμπειρία που σχετίζεται με τον Jordan».

Το NBA 2K23 θα τοποθετηθεί στα ράφια των καταστημάτων στις 9 Σεπτεμβρίου 2022, για PS5, PS4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, PC και Nintendo Switch.

 

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox Series X, Xbox Series S, PC.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

 

Μπορείς να δεις ακόμη