To 7ήμερο του gaming

by Manos Kavvalos

Το 7ήμερο του gaming σου μεταφέρει τις σημαντικότερες ειδήσεις από τη βιομηχανία των video games την εβδομάδα που προηγήθηκε.

 

Ανακοινώθηκε το reboot του Alone in the Dark

Η THQ Nordic και η ομάδα ανάπτυξης Pieces Interactive ανακοίνωσαν το reboot του Alone in the Dark. Πρόκειται για ένα third-person survival horror game, που θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC (Steam), δίχως να έχει ανακοινωθεί το πότε.

Ένα playable teaser, με τίτλο “Grace in the Dark”, με το δικό του σενάριο θα είναι διαθέσιμο για όσους παραβρεθούν στη Gamescom 2022, που θα διεξαχθεί από τις 24 έως και τις 28 Αυγούστου 2022. Ουσιαστικά είναι ο πρόλογος για το κυρίως παιχνίδι, με πρωταγωνίστρια τη Grace από το Alone in the Dark 2.

Για μια ακόμα φορά θα επιστρέψεις στο Derceto Manor. Ανακαλύπτοντας ότι τα ίχνη του θείου της έχουν χαθεί, η Emily Hartwood ξεκινάει την αναζήτηση για αυτόν με τη βοήθεια του ιδιωτικού ερευνητή, Edward Carnby. Φτάνοντας στο Derceto Manor, έναν χώρο για ανθρώπους με πνευματικά προβλήματα, θα αντιμετωπίσουν τους παράξενους “φιλοξενούμενους”, portals σε εφιαλτικούς κόσμους, παράξενα τέρατα και τελικά θα αποκαλύψουν μια πλοκή μια σκοτεινής δύναμης που γίνεται όλο και πιο ισχυρή και μάλιστα αποκτάει ακόλουθους.

 

 

Πρώτο trailer για το remake του Gothic

H THQ Nordic και η ομάδα ανάπτυξης Alkimia Interactive, παρουσίασαν το πρώτο trailer για το remake του Gothic, κατά τη διάρκεια του THQ Nordic Digital Showcase 2022. Τα πλάνα που θα παρακολουθήσεις στη συνέχεια σε καλούν να βυθιστείς στο Old Mine, όπου παντός είδους κίνδυνοι παραμονεύουν στο σκοτάδι. Το remake του Gothic remake αναμένεται για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC, όμως δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία που θα λανσαριστεί.

 

 

 

Νέα πλάνα από το Destroy All Humans! 2: Reprobed της THQ Nordic

Στο πλαίσιο του THQ Nordic Digital Showcase 2022, η THQ Nordic και η ομάδα ανάπτυξης Black Forest Games, παρουσίασαν ένα νέο trailer για το Destroy All Humans! 2: Reprobed. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 30 Αυγούστου 2022, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC (Steam).

 

 

 

H THQ Nordic κυκλοφόρησε νέο trailer για το The Valiant

Ένα νέο trailer για το επερχόμενο The Valiant παρουσίασαν η THQ Nordic και η KITE Games.

To σενάριο ακολουθεί τα χνάρια του Theoderich von Akenburg, ενός πρώην σταυροφόρου ιππότη που, αφού απογοητεύτηκε από τη σκληρότητα του πολέμου, καλείται ξανά στη δράση από γεγονότα που ξεκίνησαν πριν από 15 χρόνια, όταν αυτός και ο πρώην συμπολεμιστής του, Ulrich von Grevel, βρήκαν το κομμάτι ενός αρχαίου αντικειμένου- του Rod of Aaron. Ένας νεαρός μοναχός ονόματι Malcom εμφανίζεται στο κατώφλι του Theoderich, φέρνοντάς του νέα ότι το αντικείμενο έχει δύναμη που δεν προοριζόταν ποτέ για θνητούς και ο Ulrich έχει αποκτήσει εμμονή με το να βρει τα υπόλοιπα κομμάτια και να το ενώσει, ένα γεγονός που θα μπορούσε να φέρει ανείπωτο κακό και βάσανα στον κόσμο. .

Ο Theoderich βάζει σκοπό να αναζητήσει τα άλλα κομμάτια για να τα κρατήσει μακριά από τον Ulrich και ξεκινά ένα ταξίδι που θα τον οδηγήσει σε όλη την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή. Καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού του, θα συναντήσει πολλούς άλλους πολεμιστές που αποφασίζουν να συσπειρωθούν για τον ίδιο σκοπό. Από τον έμπειρο Reinhard von Kempten της Teutonic Order μέχρι τον φιλόδοξο νεαρό μισθοφόρο Grimhild Eidottr και τη Raven Company, ο καθένας για διαφορετικούς λόγους, όμως σιγά-σιγά θα δημιουργήσουν ισχυρούς δεσμούς που διατηρηθούν και θα σφυρηλατηθούν μέσα από σκληρές δοκιμασίες.

 

Το The Valiant θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One και PC (Steam, Epic Games Store, GOG).

 

 

Δημοφιλείς ήρωες σε μπελάδες στο SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake

H THQ Nordic και η Purple Lamp Studios κυκλοφόρησαν ένα νέο trailer για το SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake, κατά τη διάρκεια του THQ Nordic Digital Showcase 2022.

Ο Μπομπ Σφουγγαράκης και ο Πάτρικ συναντούν τη μυστηριώδη μάντισσα Κασσάνδρα που τους δίνει ένα φιαλίδιο γεμάτο με τα δάκρυα της Γοργόνας. Ο θρύλος ισχυρίζεται ότι εκπληρώνουν τις επιθυμίες όσων έχουν καθαρή καρδιά…

Όπως είναι φυσικό, οι δύο καλοί φίλοι ενθουσιάζονται υπερβολικά και ο καταιγισμός των ευχών τους δημιουργεί ρήγμα στον χώρο και τον χρόνο. Παράλληλα απελευθερώνεται το Cosmic Jelly, το οποίο κυκλοφορεί ελεύθερα στο Bikini Bottom, ανοίγοντας πύλες σε περίεργους Wishworlds.

Τώρα εναπόκειται στους ήρωές μας να σώσουν τους φίλους τους που χάθηκαν στους Wishworlds και να επαναφέρουν εμβληματικά κτίρια του Bikini Bottom. Όμως, η Κασσάνδρα έχει το δικό της ύπουλο σχέδιο…

Το SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake αναμένεται για PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam).

 

 

 

Αναδρομή στα γεγονότα του God of War (2018) πριν την κυκλοφορία του God of War Ragnarok

Η Sony Interactive Entertainment και η ομάδα ανάπτυξης Santa Monica Studio, κυκλοφόρησαν ένα νέο video για το God of War Ragnarok με τίτλο “Myths of Midgard”, όπου γίνεται μια αναλυτική αναδρομή στα γεγονότα του God of War (2018), με τη Felicia Day και τον Smartest Man Alive, Mimir. Έχει τη μορφή animated storybook και στόχος είναι να θυμηθείς το τι έχει συμβεί ως τώρα, πριν το λανσάρισμα του God of War Ragnarok. Οπότε, όπως είναι απόλυτα λογικό, υπάρχουν spoilers για το God of War (2018).

Το God of War Ragnarok θα τοποθετηθεί στα ράφια των καταστημάτων στις 9 Νοεμβρίου 2022, για PlayStation 5 και PlayStation 4.

 

 

 

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Little Orpheus

Το side-scrolling adventure game Little Orpheus θα λανσαριστεί στις 13 Σεπτεμβρίου 2022, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam, Epic Games Store), όπως ανακοίνωσαν η Secret Mode και η The Chinese Room.

Βρισκόμαστε στο 1962 και η NASA προσπαθεί να στείλει έναν άνθρωπο στο φεγγάρι. Σε μια απομακρυσμένη γωνιά της Σιβηρίας, ένας Σοβιετικός κοσμοναύτης κατευθύνεται προς την άλλη κατεύθυνση. Ο σύντροφος Ivan Ivanovich ρίχνεται σε ένα αδρανές ηφαίστειο με την εξερευνητική του κάψουλα, που ονομάζεται Little Orpheus, σε μια αποστολή να εξερευνήσει το κέντρο της γης. Αμέσως εξαφανίζεται.

Τρία χρόνια αργότερα εμφανίζεται ισχυριζόμενος ότι έσωσε τον κόσμο. Έχει χάσει επίσης την ατομική βόμβα που τροφοδοτεί με καύσιμα τον Little Orpheus. Τον μεταφέρουν σε ένα άκρως απόρρητο καταφύγιο βαθιά κάτω από τα Ουράλια όρη όπου θα τον ενημερώσει ο στρατηγός Γιουρκόβοι, ένας άνθρωπος τόσο τρομακτικός που ακόμη και ο Στάλιν φοβάται να τον κεράσει ένα ποτό. Ο Στρατηγός σηκώνει τα μανίκια του, κοιτάζει τον Ivan και λέει «Λοιπόν… πού ήσουν σύντροφε; Και πού είναι η βόμβα μου;» Και ο Ιβάν τον κοιτάζει αμέσως στα μάτια και λέει «Λοιπόν στρατηγέ, μπορεί να μην πιστεύεις αυτό που μου συνέβη, αλλά θα κάνω ό,τι μπορώ. Γιατί έτσι έχουν τα πράγματα…»

 

 

 

Στις 4 Οκτωβρίου θα λανσαριστεί το Dakar Desert Rally

H Saber Interactive ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Dakar Desert Rally. Το παιχνίδι θα τοποθετηθεί στα ράφια των καταστημάτων στις 4 Οκτωβρίου 2022, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One και PC (Steam, Epic Games Store).

Εκτός από τη Standard, η εταιρεία θα κάνει διαθέσιμη τη Deluxe Edition που θα προσφέρει το παιχνίδι, συν το Dakar Desert Rally Season Pass, που περιλαμβάνει το DAF Truck Turbo-Twin και το Peugeot 405 Turbo 16s day one vehicle unlocks, μαζί με πέντε μελλοντικά πακέτα περιεχομένου, που θα προσθέσουν στο παιχνίδι έναν νέο χάρτη, νέα οχήματα και δύο νέες διαδρομές.

Σε περίπτωση που αποφασίσεις να προπαραγγείλεις οποιαδήποτε έκδοση του Dakar Desert Rally, θα ξεκλειδώσεις το αποκλειστικό Audi RS Q e-tron.

 

 

Μάθε περισσότερα για το reboot του Saints Row μέσω του νέου story trailer

Η Deep Silver και η Volition παρουσίασαν ένα νέο video για το reboot του Saints Row, στο οποίο γίνεται μία εισαγωγή στο σενάριο του παιχνιδιού.

Τα όσα έχεις τη δυνατότητα να παρακολουθήσεις στη συνέχεια, ακολουθούν τα χνάρια του The Boss, ένός φιλόδοξου “επιχειρηματία” έτοιμου να οδηγήσει τα μέλη της ομάδας του, Neenah, Eli και Kevin στην κορυφή του υπόκοσμου χρησιμοποιώντας κάθε μέσο και/ή όπλα που είναι απαραίτητα για να δημιουργηθεί μια εγκληματική αυτοκρατορία αντάξια των Saints.

Υπάρχει μόνο ένα πρόβλημα: Τρεις ομάδες που ήδη ελέγχουν την πόλη Santo Ileso. Οι The Idols, Los Panteros και Marshall Defense Industries. Οι Saints θα χρειαστούν κάτι περισσότερο από διπλωματία για να απομακρύνουν από τις εξουσία αυτές τις αδίστακτες συμμορίες, ώστε να κυριαρχήσουν οι ίδιοι στην πόλη και να ξεκινήσουν τις δικές τους μπίζνες. “Πάλι καλά” που οι Saints έχουν εξειδίκευση σε κακουργήματα και όχι στα λόγια.

Ο εγκληματικός κόσμος του Saints Row απαιτεί να βυθιστείς στη διαφθορά, κάτι που θα ωθήσει τους Saints να βάλουν τέλος τον ανταγωνισμό στη με τον δικό τους τρόπο.

 

Περισσότερα στο video που ακολουθεί.

 

 

Έρχεται σε κονσόλες, PC και Game Pass το Commandos 3 HD Remaster

To Commandos 3 HD Remaster θα κυκλοφορήσει στις 30 Αυγούστου 2022, για PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam), όπως ανακοίνωσαν η Kalypso Media και η Raylight Games. Την ίδια ημέρα θα προστεθεί στον κατάλογο της υπηρεσίας Xbox Game Pass.

Το Commandos 3 HD Remaster θα σε στείλει στα πεδία μάχης της Ευρώπης. Θα πολεμήσεις στα θανατηφόρα χαρακώματα του Στάλινγκραντ, θα επικρατήσεις του Γερμανού κατακτητή στην καρδιά του Τρίτου Ράιχ που βρίσκεται στο Βερολίνο και θα χρησιμοποιήσεις τακτική και τεχνογνωσία για να επιβιώσεις στην Νορμανδίας κατά τη διάρκεια της D-Day.

Σε αυτήν την ανανεωμένη έκδοση της δημοφιλούς σειράς real time strategy games, θα καθοδηγήσεις την επίλεκτη μονάδα των ειδικών δυνάμεων πίσω από τις γραμμές του εχθρού, κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Τα γραφικά βρίσκονται σε επίπεδο συστημάτων σύγχρονης γενιάς, ενώ έχουν γίνει βελτιώσεις και στο μοντέλο χειρισμού.

 

 

 

Έρχεται και στο Steam το Monkey Barrels

Η Nicalis και η ομάδα ανάπτυξης Good-Feel, πρόκειται να κυκλοφορήσουν το action shooter Monkey Barrels για PC μέσω Steam, στις 26 Σεπτεμβρίου 2022. Το παιχνίδι λανσαρίστηκε στις 7 Νοεμβρίου 2019 για το Nintendo Switch και από τις 9 Φεβρουαρίου 2021 είναι διαθέσιμο για PC μέσω του Epic Games Store.

Ξεκίνησαν τα Monkey-Crab Wars που τα αποτελέσουν την αιτία για τη λήξη όλων των πολέμων. Monkeys vs. machines σε ένα shooter γεμάτο τρελή δράση.

Σε έναν κόσμο που εξουσιάζεται από την εταιρεία κατασκευής ηλεκτρικών συσκευών Crabbenwold Electro, ένα ζευγάρι γενναίων μαϊμούδων ξεκινάει για ένα ταξίδι, με σκοπό τη σωτηρία των φίλων τους, που έχουν απαχθεί από ένα μοχθηρό στρατό που απαρτίζεται από ρομπότ.

 

 

 

Έρχεται σε Steam και κονσόλες νέας γενιάς το The Eternal Cylinder

Η Good Shepherd Entertainment και η ACE Team θα κυκλοφορήσουν το open-world adventure game The Eternal Cylinder για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC μέσω Steam, στις 13 Οκτωβρίου 2022, μαζί με το “Anniversary Update” του παιχνιδιού. Επιπλέον οι κάτοχοι PC θα αποκτήσουν πρόσβαση στο σχετικό demo από τις 3 Οκτωβρίου.

Το The Eternal Cylinder πρωτοκυκλοφόρησε για PlayStation 4, Xbox One και PC (Epic Games Store), στις 30 Σεπτεμβρίου 2021. Σημειώνεται ότι όσοι το έχουν ήδη αγοράσει για PlayStation 4 ή Xbox One, έχουν το δικαίωμα δωρεάν αναβάθμισης σε έκδοση για αντίστοιχη κονσόλα νέας γενιάς.

Το The Eternal Cylinder διαδραματίζεται σε έναν εξωγήινο κόσμο γεμάτο σουρεαλιστικά περιβάλλοντα, εξωτικά όντα και θαύματα που προκαλούν δέος. Τα πάντα κυριαρχούνται από τον The Cylinder: μια γιγάντια δομή αρχαίας προέλευσης που διαλύει οτιδήποτε βρεθεί στο διάβα του. Δεν είστε παρά ένα μικροσκοπικό Trebhum—όχι το πιο δυνατό ή γρήγορο πλάσμα, αλλά γεννημένο με την πιο ισχυρή ικανότητα όλων: την προσαρμογή. Το μέγεθος που του λείπει, θα χρειαστεί να το αναπληρώσεις με επινοητικότητα και εφευρετικότητα. Θα πρέπει να μεταλλάξεις και να εξελίξεις την οικογένειά σου που αποτελείται από Trebhum, προσφέροντάς της νέα χαρακτηριστικά και ικανότητες, ώστε να μπορέσει να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια και να ξεφύγει από επικίνδυνους εχθρούς. Συγκέντρωσε την ομάδα σου και ετοιμάσου για ένα επικίνδυνο ταξίδι, με αποστολή να απαλλάξεις τον πλανήτη από τον The Eternal Cylinder.

 

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox Series X, Xbox Series S, PC.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

 

Μπορείς να δεις ακόμη