Το PUBG καταφθάνει στο PS4 στις 7 Δεκεμβρίου!

by k-Admin 3

Το παιχνίδι φαινόμενο που έχει καταφέρει να προσελκύσει εκατομμύρια παίκτες στον ψηφιακό κόσμο, έρχεται επιτέλους και στο PlayStation 4. Ο λόγος φυσικά για το PlayerUnknown’s Battlegrounds (ή αλλιώς PUBG), το οποίο ετοιμάζεται να κάνει ντεμπούτο στην κονσόλα της Sony στις 7 Δεκεμβρίου.

 

 

Ζήσε μια αυθεντική εμπειρία Battle Royale στο PS4

Το PUBG είναι ένα multiplayer online battle royale shooter, όπου έως και 100 παίκτες πέφτουν με αλεξίπτωτο από ένα αεροπλάνο, χωρίς εξοπλισμό ή όπλα και εξερευνούν το χάρτη για όπλα, ρούχα, πανοπλίες και οχήματα. Για να κερδίσεις θα πρέπει να αναδειχθείς μοναδικός επιζών έχοντας αντίπαλο τόσο τους υπόλοιπους παίκτες όσο και την «ομίχλη» που συρρικνώνει το χάρτη.

Η έκδοση του τίτλου για το PS4 προσφέρει πρόσβαση σε τρείς δημοφιλείς χάρτες, Erangel, Miramar και Sanhok, ενώ θα περιλαμβάνεται και ο πολύ-αναμενόμενος χιονισμένος χάρτης που θα κυκλοφορήσει αυτό το χειμώνα. Επιπλέον, οι παίκτες θα μπορούν να απολαύσουν όλα τα κορυφαία χαρακτηριστικά του δημοφιλέστερου Battle Royale game όπως custom αγώνες, ranked system, event mode, Τρόπαια και πολλά άλλα.

 

 

Ειδικές εκδόσεις με επιπλέον περιεχόμενο

Το PUBG έρχεται στην κονσόλα της Sony σε τέσσερις διαφορετικές εκδόσεις: Οι Disc Edition και Looter’s Digital Edition έρχονται με το βασικό παιχνίδι, ενώ υπάρχουν και δύο ειδικές εκδόσεις –Survivor’s Digital Edition και Champion’s Digital Edition– που περιλαμβάνουν το βασικό παιχνίδι μαζί με Vikendi Event Pass, G-Coin Pack (2,300 και 6,000 G-Coin αντίστοιχα) και 20,000 BP.

Μπορείς να απολαύσεις όλες τις εκδόσεις του παιχνιδιού αποκτώντας μία πρακτική κάρτα συνδρομής PS Plus 3 ή 12 μηνών. Ως μέλος του PS Plus θα έχεις και άλλα αποκλειστικά προνόμια, όπως πρόσβαση στα παιχνίδια του μήνα, αποκλειστικές εκπτώσεις, άμεση πρόσβαση σε νέα παιχνίδια και πολλά άλλα.

 

 

Προ-παράγγειλε και απόκτησε τα μοναδικά Uncharted και The Last of Us digital skins

Σε συνεργασία με τη Sony, οι δημιουργοί του PlayerUnknown’s Battlegrounds προσφέρουν ορισμένα αποκλειστικά pre-order bonuses που θα περιλαμβάνονται σε όλες τις εκδόσεις του παιχνιδιού. Συγκεκριμένα, όσοι προχωρήσουν σε προ-αγορά θα αποκτήσουν τη στολή Desert του Nathan Drake (Uncharted) και το σακίδιο της Ellie (The Last of Us).
Εκτός από τα παραπάνω, στις ψηφιακές εκδόσεις του τίτλου περιλαμβάνονται επίσης ένα PUBG avatar και ένα θέμα για το PS4.

Μπορείς να δεις ακόμη