CES 2018: MicroLED τεχνολογία από τη Samsung

by K Admin

 

Η Samsung επέλεξε την έκθεση CES 2018 για τα αποκαλυπτήρια της τεχνολογίας MicroLED που κατά την κορεατική εταιρεία θα αποτελέσει το μέλλον στο χώρο τα επόμενα χρόνια.

Για να αποδείξει τους ισχυρισμούς της, η Samsung εγκατέστησε στον εκθεσιακό της χώρο μια πρώτη και αρκετά εντυπωσιακή τηλεόραση 146 ιντσών, που αναδεικνύει τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας έναντι όλων των υπολοίπων. Σε αυτά συγκαταλέγονται η απουσία του φαινομένου burn-in που συναντάμε κυρίως στις OLED τηλεοράσεις, η μεγαλύτερη φωτεινότητα αλλά και η υποστήριξη αρθρωμάτων που θεωρητικά μπορούν να δώσουν μελλοντικά τη δυνατότητα επέκτασης της συνολικής επιφάνειας. Σε αντίθεση με άλλες LED τεχνολογίες, οι MicroLED τηλεοράσεις ξεχωρίζουν αφού επιτρέπουν τον έλεγχο κάθε pixel ανεξάρτητα, με τα χρώματα σε αυτές τις περιπτώσεις να είναι κορυφαία, συμπεριλαμβανομένου και του τέλειου μαύρου χρώματος.

 

 

Το σίγουρο είναι ότι η Samsung κρατά επτασφράγιστο μυστικό οτιδήποτε σχετικό με τις τεχνικές δυνατότητες της MicroLED τεχνολογίας αν και υπόσχεται ότι σύντομα, και συγκεκριμένα τον Μάρτιο, θα δώσει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες όταν και θα πραγματοποιηθεί το παγκόσμιο συνέδριο της εταιρείας. Μέχρι τότε, στον εκθεσιακό της χώρο στη CES 2018, η Samsung κλέβει τα βλέμματα με μια πολλά υποσχόμενη τεχνολογία που ήδη έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον του κόσμου.

Μπορείς να δεις ακόμη