Αναβαθμίστε το ξενοδοχείο σας με ένα αυτόματο σύστημα παραγγελιοληψίας

by Zikou Stella

Η ελευθερία επιλογής για self-service αποτελεί μια από τις κορυφαίες προτεραιότητες για τον επισκέπτη ενός ξενοδοχείου. Η εγκατάσταση ενός αυτόματου συστήματος παραγγελιών θα σας βοηθήσει να μεταφέρετε όλες τις λειτουργίες και υπηρεσίες που παρέχει το ξενοδοχείο σας στο προσκήνιο και συγκεκριμένα στα χέρια των επισκεπτών σας.

 

Πώς λειτουργεί ένα αυτόματο σύστημα παραγγελιοληψίας

Τα αυτόματα συστήματα παραγγελιοληψίας βασίζονται σε μια cloud εφαρμογή. Αξιοποιώντας τις πιο πρόσφατες καινοτομίες στον χώρο των έξυπνων συσκευών και ψηφιακών εφαρμογών είναι σχεδιασμένα για να ανταποκρίνονται άμεσα στις διάφορες ανάγκες των πελατών σας, τόσο μέσα από ειδικούς ψηφιακούς σταθμούς, όσο και μέσω εφαρμογών για smartphones και tablets.

Ο πελάτης επιλέγει ό,τι επιθυμεί μέσα από μια απλή οθόνη παραγγελίας και πληρώνει τοποθετώντας την κάρτα του στο POS του πωλητή. Μόλις εγκριθεί η συναλλαγή αυτόματα τυπώνεται η απόδειξη λιανικής που αναγράφει και τον κωδικό παραγγελίας χωρίς να πάει καθόλου στο ταμείο.

Αντίστοιχα, η ρεσεψιόν του ξενοδοχείου ή και ο μπουφές (π.χ. καφετέρια εντός καταλύματος), λαμβάνει το αίτημα μέσα από μια διαισθητική εφαρμογή σε ένα tablet ή υπολογιστή, ή / και εκτυπώνεται ένα δελτίο παραγγελίας σε ένα θερμικό εκτυπωτή.

Ένα σύστημα, πολλαπλές επιλογές

Ο επισκέπτης μπορεί να κάνει check in/out, να ανανεώσει το προφίλ του, να δει τον λογαριασμό του, να παραγγείλει υπηρεσίες, να στείλει μήνυμα στο ξενοδοχείο και να ορίσει την κατάσταση καθαριότητας στο δωμάτιο. Μπορεί επίσης να στείλει μήνυμα από τη συσκευή του στην υποδοχή, στην εικονική υποδοχή, στις υπηρεσίες καθαριότητας, στις κρατήσεις και οποιοδήποτε τμήμα του ξενοδοχείου. Κι όλα αυτά μέσα από ένα απλό και διαισθητικό μενού επιλογών.

 

 

Μειώστε τα λειτουργικά κόστη

Ενώ οι επισκέπτες απολαμβάνουν την ευκολία που προσφέρει ένα σύστημα αυτόματης παραγγελίας από τη δική τους πλευρά, την ίδια ευκολία και ταχύτητα απολαμβάνει και ο χειριστής του συστήματος. Μπορεί να διαχειριστεί όλες τις παραγγελίες προς διεκπεραίωση μέσα από μια ολοκληρωμένη εφαρμογή διαχείρισης, καλύπτοντας άμεσα και έγκαιρα όλες τις ανάγκες των ενοίκων. Αρκεί ένας χειριστής σε κάθε βάρδια για να αποπερατώσει πολλαπλά αιτήματα χωρίς φυσική παρουσία, μειώνοντας έτσι τα εργατικά κόστη.

Μία ολιστική λύση για την επιχείρησή σας

Ένα αυτόματο σύστημα παραγγελιοληψίας θα σας βοηθήσει να οργανώσετε της υπηρεσίες του ξενοδοχείου σας στα μέτρα σας. Στην περίπτωση που η ξενοδοχειακή σας μονάδα παρέχει υπηρεσία εστίασης, μία λύση αυτόματου συστήματος παραγγελιοληψίας θα σας βοηθήσει να διαχειριστείτε τις προμήθειες του καταστήματος, να ανανεώσετε τα αποθέματά σας για να είστε πάντα μπροστά, και να κάνετε την εργασία του προσωπικού πιο αποδοτική.

Με αυτόν τον τρόπο η εξυπηρέτηση των επισκεπτών σας γίνεται ταχύτερη και ακόμα πιο ποιοτική, ενώ παράλληλα αποφορτίζεται ο όγκος εργασίας του ξενοδοχείου, ειδικά στις περιόδους μεγάλης κίνησης.

Προσφέρετε στους επισκέπτες σας την ελευθερία επιλογής για self-service καλώντας τον εταιρικό συνεργάτη σας στον Κωτσόβολο ή στο 210 28 99 800 για να ενημερωθείτε αναλυτικά.

Μπορείς να δεις ακόμη