H Nvidia ανεβάζει τον πήχη των γραφικών με τις πανίσχυρες GeForce RTX 2080, RTX 2070 και RTX 2060

 

Βασισμένες στη νέα αρχιτεκτονική Turing της Nvidia, οι νέες κάρτες γραφικών GeForce RTX 2080 και RTX 2070 έχουν την επεξεργαστική ισχύ για να ανταπεξέλθουν σε κάθε απαιτητικό σενάριο χρήσης, από υψηλού επιπέδου gaming και video editing, μέχρι το σχεδιασμό και την αναπαραγωγή γραφικών 3D σε πραγματικό χρόνο.

 

 

Αλλάζουν τα δεδομένα στα γραφικά

Οι Nvidia GeForce RTX 2080 και RTX 2070 έχουν κατασκευαστεί με τη διαδικασία των 12nm και διαθέτουν ιδιαίτερα αυξημένη μνήμη VRAM 8GB GDDR6 που αποδίδει έως και 14Gbps, ενώ είναι εξοπλισμένες με 2944 και 2304 πυρήνες CUDA αντίστοιχα, για να προσφέρουν ρεαλιστικά γραφικά και ομαλή κίνηση ακόμα στα πιο απαιτητικά παιχνίδια.

 

 

 

Νέες τεχνολογίες για extreme gaming και όχι μόνο

Αξιοποιώντας τη νέα αρχιτεκτονική Turing, οι νέες κάρτες γραφικών της σειράς RTX ενσωματώνουν όλες τις νέες gaming τεχνολογίες και VR επόμενης γενιάς, φέρνοντας στην οθόνη σου τη δύναμη του Ray Tracing και της τεχνητής νοημοσύνης (AI) στο gaming.

Η τεχνολογία Real Tracing προσφέρει ένα μοναδικό επίπεδο ρεαλισμού σε ό,τι αφορά το φωτισμό, τις αντανακλάσεις και τις σκιάσεις, ξεπερνώντας κατά πολύ τις παραδοσιακές τεχνικές rendering, ενώ η αναπαραγωγή γραφικών 3D και το animation φτάνουν σε εξωπραγματικά επίπεδα παρέχοντας ζωντανά, ρεαλιστικά γραφικά κατά τη διάρκεια ακόμα και της πιο απαιτητικής απεικόνισης.

 

 

Προηγμένο σύστημα ψύξης

Το προηγμένο σύστημα ψύξης των νέων RTX 2080 και RTX 2070 χρησιμοποιεί διπλό ανεμιστήρα και διπλάσιας χωρητικότητας Vapor Chamber για υψηλή απόδοση ψύξης και αθόρυβη λειτουργία. Επιπλέον, οι πιο ενθουσιώδεις gamers μπορούν να αξιοποιήσουν την τεχνολογία NVLink της RTX 2080 και το συνδετικό περιφερειακό της Nvidia για ταυτόχρονη λειτουργία με μία δεύτερη ίδια κάρτα γραφικών.

Οι νέες κάρτες της NVIDIA ενσωματώνονται ήδη σε πολλές κορυφαίες προτάσεις σε gaming desktops και All in One PCs, τις οποίες μπορείς να βρεις στα καταστήματα Κωτσόβολος.

 

 

Nvidia GeForce RTX 2060

Η νέα κάρτα γραφικών NVIDIA RTX 2060 έρχεται με υψηλές επιδόσεις που θα καλύψουν τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών, ενώ αποτελεί την πιο προσιτή πρόταση της σειράς.

 

 

Σύμφωνα με την εταιρεία, η NVIDIA RTX 2060 θα προσφέρει μεγαλύτερες επιδόσεις από την GTX 1070 Ti, ενώ είναι 60% ταχύτερη από την GTX 1060. Συγκεκριμένα, η νέα κάρτα γραφικών της NVIDIA βασίζεται στην πιο πρόσφατη αρχιτεκτονική της εταιρείας (NVIDIA Turing), διαθέτει 6GB GDDR6 VRAM, 1920 COUDA Cores και προσφέρει 5 GigaRays για Real-time Ray Tracing – μία νέα τεχνολογία που είναι σχεδιασμένη για να προσφέρει ένα μοναδικό επίπεδο ρεαλισμού σε ό,τι αφορά το φωτισμό, τις αντανακλάσεις και τις σκιάσεις, ξεπερνώντας κατά πολύ τις παραδοσιακές τεχνικές rendering.

Όπως σημειώνει η NVIDIA, η RTX 2060, σε συνδυασμό με έναν επεξεργαστή της σειράς Intel Core i9, μπορεί να «τρέχει» το Battlefield V στις υψηλότερες ρυθμίσεις γραφικών με Ray Tracing στα 60fps και ανάλυση 1440p. Η RTX 2060 κυκλοφορεί από τις 15 Ιανουαρίου 2019 και έρχεται μαζί με κωδικό για ένα ψηφιακό αντίγραφο του Battlefield V ή του Anthem.

Η NVIDIA επιβεβαίωσε επίσης, ότι η νέα σειρά Max-Q χαμηλής κατανάλωσης των RTX 2080, RTX 2070 και RTX 2060 θα ενσωματωθεί στα laptops των περισσότερων γνωστών κατασκευαστών.

 

Μπορείς να δεις ακόμη