Manfrotto Element Traveller Big: Ένα ευέλικτο τρίποδο ταξιδιού

by K-Admin 1

 

Το Manfrotto Element Traveller Big ανάγει την έξυπνη σχεδίαση ταξιδιού σε εντελώς νέο επίπεδο

Το Element Big Aluminum Traveler από την Manfrotto είναι ένα ευέλικτο τρίποδο ταξιδιού αλουμινίου μεσαίου μεγέθους, σχεδιασμένο για χρήση με DSLR, mirrorless και compact κάμερες ενώ μπορεί να σηκώσει φακούς μέχρι 200mm και βάρη έως 8 κιλά. Προεκτείνεται σε μέγιστο ύψος 164 εκατοστά και όταν κλείνει το ύψος του είναι μόλις 41 εκατοστά για να χωράει στις περισσότερες τσάντες.

Τα πόδια του επεκτείνονται ανεξάρτητα μεταξύ τους και έχουν στοπ για άνοιγμα σε τρεις γωνίες ώστε να μπορούν να πατήσουν ευέλικτα σε σχεδόν κάθε επιφάνεια, ενώ μπορεί να αξιοποιηθεί και ως μονόποδο. Ο περιστροφικός μηχανισμός κλειδώματος σού επιτρέπει να στηθείς στην τέλεια θέση με ομαλές, γρήγορες κινήσεις έτσι ώστε να έχεις την ελευθερία να επικεντρώνεσαι στη λήψη σου. Εάν κάνεις φωτογραφία τοπίου, θα εκτιμήσεις το ξεχωριστό κλείδωμα στην πανοραμική κίνηση, με το οποίο μπορείς να τραβήξεις συναρπαστικές πανοραμικές λήψεις με ευκολία και ακρίβεια χάρη στην κλίμακα των 360°. Στην σφαιρική κεφαλή προσαρμόζεται πλακέτα ταχείας απελευθέρωσης τύπου Arca με βίδα μηχανής σπειρώματος 1/4″-20, η οποία εξασφαλίζει την εξισορρόπηση της μηχανής όταν χρησιμοποιείς φακούς zoom.

 

 

 

Ευέλικτο, ελαφρύ και εύκολο στη μεταφορά, το Manfrotto Element Traveller Big είναι η ιδανική επιλογή για τους ενθουσιώδεις φωτογράφους που αναζητούν ένα αξιόπιστο τρίποδο ταξιδίου.

 

Μπορείς να δεις ακόμη