Γνώρισε την ομορφιά της Polaroid με την Polaroid OneStep 2 ViewFinder

by K Admin

 

Η Polaroid OneStep 2 ViewFinder  είναι μια νέα φωτογραφική μηχανή Polaroid που συνδυάζει τη γοητεία του κλασικού με την άνεση του μοντέρνου!

Εμπνευσμένη από την αυθεντική και αγαπημένη OneStep του 1977 και αναβαθμισμένη ώστε να αποτελεί μία απλή και εύκολη στη χρήση στιγμιαία φωτογραφική μηχανή, η Polaroid OneStep 2 ViewFinder είναι έτοιμη για χρήση αμέσως μόλις ανοίξεις την συσκευασία της. Απλά, εφοδιάσου με μερικά στιγμιαία φιλμ i-Type και είσαι έτοιμος.

Η Polaroid OneStep 2 ViewFinder διαθέτει υψηλής ποιότητας φακό από 60cm έως άπειρο, και ένα ισχυρό φλας για εξαιρετικές φωτογραφίες κάθε φορά, ενώ το βελτιωμένο σκόπευτρο κάνει το καδράρισμα των λήψεών σου πιο εύκολο από ποτέ. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πιέσεις το κουμπί. Επιπλέον, με την επαναφορτιζόμενη μπαταρία μακράς διάρκειας θα είσαι πάντα έτοιμος για τις πιο εντυπωσιακές λήψεις, είτε βρίσκεσαι σε μια αυθόρμητη εκδρομική εξόρμηση είτε ταξιδεύεις σε ολόκληρο τον κόσμο.

Σχεδιασμένη για να είναι απλή και εύκολη στη χρήση, αυτή η φωτογραφική μηχανή Polaroid σού προσφέρει πολλές επιλογές και περισσότερη ελευθερία έκφρασης.

Μπορείς να δεις ακόμη