Μικροσυσκευές για το φοιτητικό σπίτι από την Pitsos

by K Admin

900x400

 

Για να διαβάζεις αυτές τις γραμμές σημαίνει ότι είσαι πλέον φοιτητής και ετοιμάζεσαι να μετακομίσεις σε ένα καινούριο σπίτι. Αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστείς – πέρα από το κατάλληλο σπίτι – και τον απαραίτητο εξοπλισμό για τη νέα σου φοιτητική κατοικία. Αναμφίβολα, προτεραιότητα δίνεται στις λειτουργικές ανάγκες που πρέπει να καλυφθούν. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες μικροσυσκευές που έρχονται να διευκολύνουν την καθημερινότητα σου.

 

Μικροσυσκευές για μια κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη

Συσκευές, όπως τοστιέρα, ένας βραστήρας, ένας φούρνος μικροκυμάτων και ένα μπλέντερ είναι ό,τι θα χρειαστείς για να έχεις μια κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη, ώστε να μπορείς να ετοιμάζεις φαγητά, σνακ και ροφήματα με τη μεγαλύτερη δυνατή ευκολία. Ας δούμε ορισμένες προτάσεις.

 

Pitsos GMW1100W Φούρνος Μικροκυμάτων

c10243721-3Όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές σε προηγούμενα άρθρα μας, μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα με ένα φούρνο μικροκυμάτων. Ας πούμε ότι έχεις γυρίσει σπίτι μετά από μια κουραστική μέρα στη σχολή και… βαριέσαι να μαγειρέψεις. Η πιο εύκολη λύση είναι το έτοιμο φαγητό, δηλαδή να παραγγείλεις «απ’ έξω». Όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι, ακόμα και το έτοιμο φαγητό, ωστόσο η διατροφή σου δεν θα πρέπει να εξαρτάται από τα fast food. Με το να αγοράζεις συνεχώς έτοιμο φαγητό ξοδεύεις περισσότερα χρήματα, ενώ δεν πρόκειται να βελτιώσεις τις διατροφικές σου συνήθειες. Δεν χρειάζεται να είσαι σεφ για να φτιάξεις ένα γρήγορο και υγιεινό γεύμα. Με το φούρνο μικροκυμάτων της Pitsos μπορείς να κερδίσεις χρόνο και χρήμα, αφού προσφέρει πολλές ευκολίες, όπως – μεταξύ άλλων – ευέλικτη προσαρμογή ισχύος για τις μερίδες και το είδος των τροφίμων που μαγειρεύονται, και 6 αυτόματα προγράμματα, τα οποία ρυθμίζουν αυτόματα την ώρα και το επίπεδο ισχύος για ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα μαγειρέματος που έχεις επιλέξει. Για περισσότερη ευκολία και άνεση, ο φούρνος είναι εξοπλισμένος με πίνακα ελέγχου με πλήκτρα αφής, για εύκολες και γρήγορες ρυθμίσεις! Να τονίσουμε δε, ότι καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο και θα βρίσκεται εκεί κάθε φορά που θα σου λείπει το σπιτικό φαγητό.

 

Pitsos GSB1400B Blender

Λόγω του ότι το μπλέντερ είναι μια πολυχρηστική συσκευή, τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο εύκολα στην κουζίνα. Πράγμα που σημαίνει ότι έχεις λιγότερα σκεύη στην κουζίνα σου (άρα εξοικονόμηση χώρου και λιγότερα πλυσίματα), ενώ μπορείς να κάνεις εύκολα, γρήγορα και άνετα πάρα πολλές εργασίες. Μία εξαιρετική επιλογή είναι το Pitsos GSB1400B, ένα blender που μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να δημιουργήσεις δροσερά κοκτέιλ και smoothies, να κόψεις φρέσκα μυρωδικά, να τρίψεις ξηρούς καρπούς ακόμα και για να αλέσεις κόκκους καφέ. Και επειδή ο χρόνος είναι χρήμα, αποθηκεύεται γρήγορα και εύκολα, ενώ διαθέτει εξαρτήματα που πλένονται και στο πλυντήριο πιάτων. Ρίξε μια ματιά και δεν θα χάσεις!

 

Pitsos GJE0800S Αποχυμωτήςc10243711-2

Ένα φρούτο την ημέρα το γιατρό τον κάνει πέρα λέει ένα γνωμικό. Και σε μεγάλο βαθμό αυτό ισχύει, πόσο μάλλον αν έχεις τη δυνατότητα να καταναλώνεις περισσότερο φρούτα σε μορφή χυμού. Με έναν αποχυμωτή θα μπορείς να φτιάχνεις εύκολα και γρήγορα το χυμό που θέλεις, όπως τον θέλεις. Αυτό που χρειάζεσαι για τη φοιτητική κουζίνα είναι ένα μικρό και πρακτικό αποχυμωτή, όπως είναι δηλαδή η πρόταση της Pitsos.

 

Pitsos GSM2101X Τοστιέρα

Η τοστιέρα καθημερινά μας δείχνει την χρησιμότητά της στην κουζίνα μας. Μπορεί να σου λύσει τα χέρια για να ζεστάνεις γρήγορα κάποιο φαγητό ή να φτιάξεις ένα τοστ. Με την τοστιέρα της Pitsos μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα, αφού έρχεται εξοπλισμένη με αποσπώμενες πλάκες για βάφλες, για γκριλ και, φυσικά, για τοστ. Και μην ανησυχείς για το αν θα χωράει σε μικρή κουζίνα, καθώς διαθέτει κάθετη αποθήκευση για μεγαλύτερη άνεση. Βάφλες κανείς;

 

Pitsos GCK1274E Βραστήρας

Ποιος είπε ότι ο βραστήρας δεν είναι απαραίτητος στην κουζίνα μας; Εκτός από το να ζεστάνεις το νερό για τον καφέ και το τσάι σου, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και στην μαγειρική. Έχεις σκεφτεί πόσο γρήγορα θα έφτιαχνες την αγαπημένη σου μακαρονάδα αν τοποθετούσες στην κατσαρόλα ζεστό νερό από τον βραστήρα; Γενικότερα, όταν βράζεις φαγητό, καλό είναι να βάζεις ζεστό νερό από τον βραστήρα σου, έτσι ώστε να μην διακόπτεται η βράση. Με αυτό τον τρόπο μαγειρεύεις γρήγορα και οικονομικά, καθώς μειώνεται η κατανάλωση ρεύματος. Αφού πλέον γνωρίζεις τι μπορεί να σου προσφέρει ένας βραστήρας, ρίξε μια ματιά στην πρόταση της Pitsos.

 

c10243691-3Pitsos GFC1000X Μηχανή Καφέ Φίλτρου

Η καφετιέρα θα είναι ο καλύτερος φίλος της φοιτητικής σου ζωής, ειδικά τα πρωινά μετά από μεγάλα ξενύχτια! Αν χρειάζεσαι μία καφετιέρα που να διατηρεί το άρωμα και τη γεύση του καφέ αναλλοίωτα, τότε η μηχανή καφέ φίλτρου Pitsos GFC1000X είναι για εσένα. Με κομψό και όμορφο design για να χωράει σε οποιοδήποτε πάγκο κουζίνας και με ευκολίες, όπως αυτόματη απενεργοποίηση για εξοικονόμηση ενέργειας και ασφάλεια.

 

 

Για γρήγορο και ξεκούραστο σιδέρωμα

Ένα σύστημα σιδερώματος είναι απαραίτητο συμπλήρωμα για την καθημερινή φροντίδα των ρούχων. Ακόμα κι αν πλένεις τα ρούχα σου σε κάποιο δημόσιο πλυντήριο ή τα αναλαμβάνει η μαμά, σίγουρα θα χρειαστείς ένα σίδερο για να κάνεις – έστω- τα γρήγορα «πατήματα». Γιατί λοιπόν να μην υπάρχει σε μια γωνιά του σπιτιού ένα σύστημα σιδερώματος;

 

Pitsos GIR81000 Σύστημα Σιδερώματος

Δεν χρειάζεται να είσαι εξπέρ για να σιδερώσεις τα ρούχα σου ή έστω να κάνεις ένα απλό φρεσκάρισμα. To σύστημα σιδερώματος GIR81000 σου προσφέρει όλα όσα χρειάζεσαι για να κάνεις τη δουλειά σου γρήγορα και άνετα. Η πρόταση της Pitsos είναι εξοπλισμένη με αντιολισθητική λαβή και με εννέα προγράμματα σιδερώματος, που προσαρμόζονται σε διάφορους τύπους υφασμάτων – και δεν πρόκειται να πάει τίποτα στραβά!

 

Μπορείς να δεις ακόμη