Ολοκληρωμένη λύση μουσικής επένδυσης για την επιχείρησή σας

by Aggeliki Tsoukana

Οι ευεργετικές ιδιότητες της μουσικής για τον άνθρωπο είναι γνωστές και επιστημονικά τεκμηριωμένες. Στον τομέα του μάρκετινγκ, η μουσική επένδυση είναι ένα μέσο που διαδραματίζει εξέχοντα ρόλο στη διαμόρφωση του περιβάλλοντος αγορών σε ένα κατάστημα. Ωστόσο το κόστος των δικαιωμάτων μουσικής επένδυσης σε ένα κατάστημα ή ξενοδοχείο είναι πολλές φορές δυσβάσταχτο για πολλές επιχειρήσεις.

Υπάρχουν τρεις οργανισμοί συλλογικής διαχείρισης δικαιωμάτων, όπου βάσει νόμου δικαιούνται να εισπράττουν για χρήση δικαιωμάτων δημόσιας εκτέλεσης μουσικής από τις επιχείρησης. Επιπρόσθετα, υπάρχει και το κόστος εξοπλισμού ή και λογισμικού / προγράμματος αναπαραγωγής μουσικής, δεδομένου ότι η μουσική επένδυση πρέπει να είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένη και σωστά «ρυθμισμένη» με βάση τις ανάγκες του εκάστοτε καταστήματος. Πάντα με σκοπό την ικανοποίηση των πελατών σας και, κατ’ επέκταση, την αύξηση της κερδοφορίας.

Απόλυτα ευθυγραμμισμένη με τις ανάγκες μιας σύγχρονης επιχείρησης, η Κωτσόβολος σας προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση παροχής μουσικού προγράμματος και υπηρεσιών διαχείρισης με βασικό μέλημα τη μείωση του κόστους, χωρίς όμως να γίνονται εκπτώσεις στην ποιότητα της μουσικής που ακούγεται σε κάθε χώρο.

 

 

Αναβαθμίστε το εταιρικό σας προφίλ

Η μουσική επένδυση αποτελεί, σύμφωνα με πλήθος διεθνών μελετών, ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του πλέγματος της εταιρικής ταυτότητας μιας εμπορικής επιχείρησης. Φανταστείτε να μπείτε σε ένα κατάστημα νεανικών μοντέρνων ρούχων και να ακούσετε λαϊκά τραγούδια, ή σε ένα κατάστημα γρήγορης εστίασης και να ακούσετε Jazz.

Η δημιουργία ισχυρού εταιρικού προφίλ και η τόνωση των στοιχείων διαφοροποίησης σε σχέση με τον ανταγωνισμό, αποτελούν θεμέλιο λίθο της επιτυχίας και της ανάπτυξης μιας σύγχρονης επιχείρησης.

Κάθε σύγχρονη επιχείρηση λιανικής πρέπει να αξιοποιεί την πελατεία που βρίσκεται στο κατάστημά της. Η επένδυση που κάθε κατάστημα έχει κάνει για να προσελκύσει πελάτες είναι μεγάλη. Βιτρίνες, εμπορικό σημείο, και εμπορεύματα είναι μόνο μερικές από αυτές. Για τον λόγο αυτό, δεν πρέπει να αφήνεται καμία ευκαιρία να πηγαίνει χαμένη. Υποδεχτείτε τους πελάτες σας με τη μουσική που ταιριάζει στο δικό σας εταιρικό προφίλ και μεταδώστε μελετημένα ηχητικά μηνύματα, είτε τονίζοντας το branding είτε για να επικοινωνήσετε προσφορές και ευκαιρίες.

Ένα ακόμη βασικό στοιχείο που ενισχύει την εταιρική ταυτότητα, είναι η ομοιομορφία της μουσικής σε επιχειρήσεις που έχουν καταστήματα σε διάφορες περιοχές, αλυσίδες καταστημάτων. Όπως για παράδειγμα το χρώμα και τα διακριτικά του κάθε καταστήματος. Έτσι πρέπει και η μουσική να έχει τον ίδιο χαρακτήρα, εκείνον που η κάθε επιχείρηση έχει με προσοχή επιλέξει για να ενισχύσει το branding της.

 

 

Πάρτε στα χέρια σας την εμπειρία του πελάτη σας

Η μουσική είναι ένα μέσο που μπορεί να επηρεάσει σημαντικά τα συναισθήματα του πελάτη, την ίδια στιγμή που τα ηχητικά μηνύματα αποτελούν το πιο εύκολα διαχειρίσιμο μέσο επικοινωνίας που ο πελάτης δεν μπορεί να αποφύγει.

Η προσθήκη μουσικής επένδυσης είναι ιδανική για όλες τις αλυσίδες καταστημάτων με brand awareness που θέλουν να αυξήσουν τις πωλήσεις τους και να έχουν μια κοινή ταυτότητα και εμπειρία πελάτη εντός του καταστήματος. Σε αυτές περιλαμβάνονται φαρμακεία, σούπερ μάρκετ, φούρνοι, πολυκαταστήματα, ένδυση / υπόδηση, ανθοπωλεία, καλλυντικά κλπ. Και ακόμη περισσότερο για επιχειρήσεις που η μουσική είναι απαραίτητη, όπως μπαρ, καφετέριες, και clubs.

Δημιουργήστε τις συνθήκες εκείνες που θα κάνουν την παραμονή των πελατών σας ευχάριστη, μεγαλύτερη και που τελικά θα ευνοήσει τις πωλήσεις.

 

Εμπιστευθείτε τους εξειδικευμένους επαγγελματίες της Κωτσόβολος

Τώρα έχετε την ευελιξία για μουσική επένδυση σύμφωνα με τις ανάγκες της επιχείρησής σας. Η  εξειδικευμένη ομάδα της Κωτσόβολος αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες που θα αναλάβουν τη διασύνδεση με πλατφόρμα αναπαραγωγής μουσικής, τη δημιουργία μουσικού προγράμματος ανά ζώνη, αλλά και τη διαχείριση δικαιωμάτων, σε περίπτωση που καταστεί ανάγκη.

Επιλέξτε μεταξύ μουσικής με ενσωματωμένα δικαιώματα και εμπορικής μουσικής, ή ακόμα και συνδυαστικά. Αποκτήστε τη δυνατότητα δημιουργίας εταιρικών / διαφημιστικών μηνυμάτων σε επαγγελματικά στούντιο αναπαραγωγής αλλά και τη δημιουργία μουσικού προγράμματος ανά ζώνη ή σημείο ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Με πολύ μεγάλη ποικιλία ειδών μουσικής που ανανεώνονται από επαγγελματίες DJs κάθε εβδομάδα, και με επαγγελματικό mixing που εγγυάται ότι δεν θα υπάρχουν επαναλήψεις ή κενά ανάμεσα στα τραγούδια.

Απολαύστε τις δυνατότητες που προσφέρει ο προηγμένος εξοπλισμός αναπαραγωγής μουσικής, με πλήρες παραμετροποιημένο ηχητικό σύστημα (και λογισμικό) σύμφωνα με τις ανάγκες της επιχείρησης, αλλά και με πλήρης τεχνική υποστήριξη που περιλαμβάνει διαχείριση αλλαγών μουσικού προγράμματος, επίλυση προβλημάτων, τηλεφωνική τεχνική υποστήριξη και ανανέωση λογισμικού.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο b2b.kotsovolos.gr, απευθυνθείτε τηλεφωνικά στο 2102899800 ή αποστείλετε e-mail στο b2b@kotsovolos.gr.

Μπορείς να δεις ακόμη