Ξεπέρασε τα όρια με την Nikon Coolpix P1000

by K Admin

 

Εάν απολαμβάνεις να φωτογραφίζεις την άγρια φύση και το νυχτερινό ουρανό, το εξαιρετικό οπτικό zoom 125x της νέας Nikon Coolpix P1000 σού επιτρέπει να αποτυπώνεις λεπτομέρειες που είναι αδύνατο να διακριθούν δια γυμνού οφθαλμού. Η γρήγορη AF και η μειωμένη υστέρηση χρόνου λήψης επιτρέπει την άμεση λήψη, την ίδια στιγμή που το οπτικό VR (απόσβεση κραδασμών) διπλής ανίχνευσης βοηθάει στη μείωση του θαμπώματος.

Απολαμβάνεις ευέλικτη σύνθεση χάρη στην πτυσσόμενη οθόνη TFT LCD και το ενσωματωμένο ηλεκτρονικό σκόπευτρο υψηλής ανάλυσης, για λεπτομερείς λήψεις με υπερ-τηλεφακό και video 4K UHD. Η ενσωματωμένη υποστήριξη GPS παρέχει απόλυτη ακρίβεια τοποθεσιών λήψης, ενώ η υποστήριξη Wi-Fi σού παρέχει τη δυνατότητα άμεσης κοινοποίησης. Παράλληλα, η SnapBridge της Nikon διατηρεί τη φωτογραφική σου μηχανή μονίμως συνδεδεμένη στην έξυπνη συσκευή σου μέσω της τεχνολογίας Bluetooth και σου επιτρέπει να συγχρονίζεις τις φωτογραφίες με τη συσκευή σου κατά τις λήψεις σου χωρίς να χρειάζεται να επανασυνδέεσαι κάθε φορά.

Έχοντας σχεδιαστεί για άνετες λήψεις και ευκρινή αποτελέσματα, με την COOLPIX P1000 θα τραβήξεις εντυπωσιακές φωτογραφίες και video με θέματα που δεν μπορούσες να φτάσεις μέχρι τώρα.

 

Εμείς τη δοκιμάσαμε στο σχετικό επεισόδιο Try Me και εντυπωσιαστήκαμε:

 

 

 

 

Μπορείς να δεις ακόμη