Nikon Z6 24-70mm Mirrorless Φωτογραφική

by K Admin

 

Η νέα φωτογραφική μηχανή mirrorless Nikon Z6 με εναλλασσόμενους φακούς και προηγμένες λειτουργίες, όπως το οπτικό σύστημα απόσβεσης κραδασμών (VR) και η λειτουργία Sport για απίστευτη σταθερότητα ακόμα και σε ιδιαίτερα έντονες καταστάσεις, σού προσφέρει την ισχύ για να πραγματοποιήσεις όλες τις ιδέες σου!

Ο προηγμένος αισθητήρας CMOS πλήρους κάδρου 24.5 MP με οπίσθιο φωτισμό και AF εστιακού επιπέδου, συνδυάζεται με τον απίστευτα γρήγορο επεξεργαστή εικόνας EXPEED 6, προσφέροντας μοναδικής ευκρίνειας εικόνες με πλούσιες λεπτομέρειες σε κάθε συνθήκη φωτισμού. Παράλληλα, ο γρήγορος φακός zoom 24-70 mm πλήρους κάδρου είναι σχεδιασμένος για να ανταποκρίνεται σε όλες τις συνθήκες. Η ευρεία διάμετρος της μοντούρας 55 mm σημαίνει ότι η νέα φωτογραφική μηχανή της σειράς Z προσλαμβάνει περισσότερο φως, ενώ τα μόλις 16 mm μεταξύ της μοντούρας και του αισθητήρα εικόνας πλήρους κάδρου της Nikon Z6 σημαίνουν ότι φτάνει περισσότερο φως στον αισθητήρα. Επιπρόσθετα, με τον προσαρμογέα μοντούρας FTZ συνδεδεμένο στη φωτογραφική μηχανή Z6, είσαι ελεύθερος να χρησιμοποιήσεις τους υπάρχοντες φακούς NIKKOR με μοντούρα F, χωρίς απώλεια ποιότητας εικόνας.

Έχοντας στη διάθεσή σου μια εξαιρετικά ευρεία μοντούρα, αισθητήρα πλήρους κάδρου, απίστευτα γρήγορο fps και ευκρίνεια από άκρο σε άκρο, έχεις και την ελευθερία να δημιουργείς περισσότερα.

Μπορείς να δεις ακόμη