E3 2017: Ο Mario συνεργάζεται με τα Rabbids στο Kingdom Battle του Nintendo Switch

by K Admin

 

 

Τι δουλειά έχουν τα Rabbids, οι γνωστοί τρελοί λαγοί της Ubisoft με τον Mario; Η απάντηση δόθηκε πριν μερικές ώρες στην παρουσίαση της Ubisoft στην E3 όπου η Γαλλική εταιρεία σε συνεργασία με τη Nintendo παρουσίασαν για πρώτη φορά το Mario + Rabbids Kingdom Battle.

Το παιχνίδι που οι δύο εταιρείες το κρατούσαν για τρία ολόκληρα χρόνια επτασφράγιστο μυστικό, θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα και συγκεκριμένα στις 29 Αυγούστου αποκλειστικά για το Nintendo Switch.

 

Το παιχνίδι θυμίζει αρκετά το Xcom με έντονα στοιχεία turn-based RPG, ενώ η ιστορία στην οποία βασίζεται φέρει τους Rabbids να τηλεμεταφέρονται κατά λάθος στο Mario World δημιουργώντας φυσικά αναστάτωση . Σε συνεργασία με τον Mario, δημιουργούν μια dream team, ικανή να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια που θα βρεθούν στο δρόμο της, με ανεπάντεχες και σίγουρα αστείες στιγμές να αποτελούν μια συνήθη κατάσταση.

Όπως ξεκαθάρισε και ο θρυλικός δημιουργός του Mario, Shigeru Miyamoto, το παιχνίδι αναπτύχθηκε από την Ubisoft, με τη Nintendo να παρέχει πάντως σημαντική βοήθεια. Περισσότερες πληροφορίες θα γίνουν γνωστές κατά τη διάρκεια της έκθεσης τις επόμενες ημέρες. Μέχρι τότε μπορείτε να δείτε το 8λεπτο βίντεο που δημοσίευσε η Ubisoft και στο οποίο δίνει σημαντικές πληροφορίες για την ανάπτυξη του παιχνιδιού.

 

Μπορείς να δεις ακόμη