Ο Inverter Γραμμικός Συμπιεστής της LG προσφέρει εξαιρετική απόδοση, εξοικονόμηση ενέργειας και λιγότερο θόρυβο!

by K-Admin 1

 

Η LG ανακοίνωσε πρόσφατα την πώληση του 15.000.000ού ψυγείου της που είναι εφοδιασμένο με τον αποκλειστικό Inverter Γραμμικό Συμπιεστή (Inverter Linear Compressor), την πιο επιτυχημένη τεχνολογία που αποτελεί το πιο σημαντικό μέρος κάθε premium ψυγείου και θεωρείται επίσης η βασική τεχνολογία πίσω από την επιτυχία των συσκευών της εταιρείας.

 

Η «καρδιά» κάθε premium ψυγείου

Σε αντίθεση με άλλες συσκευές, τα ψυγεία λειτουργούν 24 ώρες την ημέρα. Αυτό τα καθιστά ως τον κύριο «υπεύθυνο» στην κατανάλωση ενέργειας στα περισσότερα νοικοκυριά, καθώς επίσης και μια μεγάλη πρόκληση στο να επιτευχθεί εξοικονόμηση ενέργειας μέσω της καινοτομίας. H απάντηση της LG έρχεται μέσω της αποκλειστικής τεχνολογίας Inverter Linear Compressor.

Η καρδιά ενός ψυγείου είναι ο συμπιεστής του, ο οποίος κυκλοφορεί τον δροσερό αέρα και διατηρεί την πίεση του ψυκτικού υγρού. Σε έναν συμβατικό συμπιεστή, υπάρχουν τέσσερα σημεία τριβής. Ο προηγμένος γραμμικός συμπιεστής τεχνολογίας Inverter λειτουργεί με ευθεία κίνηση του εμβόλου σε αντίθεση με τους παραδοσιακούς συμπιεστές παλινδρομικής κίνησης, με αποτέλεσμα λιγότερες εσωτερικές τριβές, υψηλότερη αξιοπιστία, περισσότερη ανθεκτικότητα και λιγότερο θόρυβο.

 

Ψυγεία με άριστη λειτουργία και υψηλή εξοικονόμηση ενέργειας

Από το 2001, όταν η LG εισήγαγε στην αγορά τον πρώτο έτοιμο γραμμικό συμπιεστή με τεχνολογία inverter, η εταιρεία συνεχίζει να εργάζεται για την αναβάθμιση και τη βελτίωση αυτής της τεχνολογίας. Οι συμβατικοί συμπιεστές μπορούν να θερμανθούν και να δημιουργήσουν κατ’ επέκταση σημεία υπερθέρμανσης μέσα στην οικιακή συσκευή. Ομοίως, οι μεταβολές της θερμοκρασίας έξω από το ψυγείο μπορούν επίσης να προκαλέσουν διακυμάνσεις μέσα στο ψυγείο με κίνδυνο τη διατήρηση της φρεσκάδας των τροφίμων.

Ο προηγμένος γραμμικός συμπιεστής Inverter της LG λειτουργεί μόνο όταν η σταθερότητα της θερμοκρασίας «απειλείται», επιβεβαιώνοντας ότι δεν δημιουργούνται σημεία υπερθέρμανσης. Επιπλέον, επιτρέπει στο ψυγείο να κάνει στοιχειώδεις προσαρμογές θερμοκρασίας με μεγαλύτερη ευαισθησία από ό,τι τα συμβατικά ψυγεία, με αποτέλεσμα τη μέγιστη βελτιστοποίηση της θερμοκρασίας. Η 5η γενιά Γραμμικού Συμπιεστή της LG, που παρουσιάστηκε το 2014, προσφέρει 55% καλύτερη ενεργειακή απόδοση και 15% λιγότερο θόρυβο σε σύγκριση με την πρώτη γενιά συμπιεστών, συνεισφέροντας ταυτόχρονα και στη μείωση των λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος.

 

 

Συνεχίζονται οι διακρίσεις και οι καινοτομίες για την LG

O Inverter γραμμικός συμπιεστής των ψυγείων της LG έχει ονομαστεί «Best Refrigerator» από μια σειρά οργανώσεων των καταναλωτών και προϊοντικών δοκιμών σε όλο τον κόσμο για την εξαιρετική απόδοσή του, τον σταθερό έλεγχο της θερμοκρασίας και το χαμηλό επίπεδο θορύβου. Η LG ωστόσο δεν επαναπαύεται στις δάφνες της συνεχίζοντας να καινοτομεί. Πιο συγκεκριμένα, η κορεατική εταιρεία επέκτεινε τη περσινή βραβευμένη σειρά με το νέο Centum System ψυγείο που δημιουργήθηκε ειδικά για την ευρωπαϊκή αγορά. Το νέο premium ψυγείο υποστηρίζεται από εγγύηση 20 ετών, για πρώτη φορά στη βιομηχανία, κερδίζοντας την αναγνώριση από τον VDE (Verband Deutscher Elektrotechniker), ενός από τους αξιοσέβαστους οργανισμούς της Ευρώπης για τα πρότυπα και την ασφάλεια.

Η LG είδε τις πωλήσεις των ψυγείων της να αυξάνονται κατά 8% πέρυσι σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος και αναμένει να πουλήσει τέσσερα εκατομμύρια περισσότερα τεμάχια το τρέχον έτος, με κατά μέσο όρο επτά ψυγεία να πωλούνται κάθε λεπτό. Αυτό σημαίνει ότι ολοένα και περισσότερα νοικοκυριά ξοδεύουν πλέον λιγότερη ενέργεια, συμβάλουν στην προστασία του περιβάλλοντος, ενώ παράλληλα διευκολύνεται περισσότερο η καθημερινότητα τους!

 

Μπορείς να δεις ακόμη