Η νέα Sony α6400 έρχεται για να απογειώσει τη δημιουργικότητά σου

by K-Admin 1

 

H Sony ILCE6400LB α6400 ανεβάζει την ταχύτητα και την απόδοση της αυτόματης εστίασης και απεικόνισης σε νέα, εντυπωσιακά επίπεδα

Η νέα Sony ILCE6400LB α6400 έρχεται για να απογειώσει τη δημιουργικότητά σου με υψηλές επιδόσεις και προηγμένα χαρακτηριστικά, όπως την αυτόματη εστίαση στα μάτια σε πραγματικό χρόνο με τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης, τη νέα υψηλής ακρίβειας παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο, τη συνεχή λήψη υψηλής ταχύτητας και τη λήψη βιντεο σε 4K HDR (HLG).

Με γρήγορη εσωτερική επεξεργασία και υψηλής χωρητικότητας ενδιάμεση μνήμη, για να μην χάνεις στιγμή, η α6400 σού εξασφαλίζει ευκρινή κάλυψη των κρίσιμων στιγμών. Επίλεξε τη συνεχή λήψη με παρακολούθηση AF/AE έως 11 fps ή έως 8 fps για ζωντανή προβολή και ελάχιστη καθυστέρηση προβολής στο εικονοσκόπιο ή στην οθόνη LCD. Ο βελτιωμένος αισθητήρας APS-C ενισχύει την αποτελεσματική συλλογή φωτός, όπου σε συνδυασμό με το σύστημα επεξεργασίας εικόνας, επιτυγχάνεται ανώτερη ανάλυση εικόνας και πιο φυσική αναπαράσταση υφών.

 

 

Επιπρόσθετα, η εγγενής ευαισθησία ISO έχει αυξηθεί σε ISO 32000 (με μέγιστη διευρυμένη ευαισθησία ISO σε ISO 102400 για στατικές εικόνες), για ακόμα πιο αποτελεσματική μείωση θορύβου σε συχνότητες μεσαίας έως υψηλής ευαισθησίας.

Είτε τραβάς φωτογραφίες είτε ταινίες, καλλιτεχνικές συνθέσεις ή καθημερινές selfie, με την α6400 της Sony θα απολαμβάνεις όμορφες εικόνες που θα θέλεις να μοιραστείς αμέσως!

 

Μπορείς να δεις ακόμη