Αναβάθμισε τις λήψεις σου με την Canon EOS RP 24-105mm mirrorless

by K Admin

 

Η Canon EOS RP είναι μια ευέλικτη και εξελιγμένη φωτογραφική μηχανή mirrorless που ενσωματώνει τη δύναμη των mirrorless μηχανών πλήρους καρέ στις μικρού μεγέθους, ελαφριές μηχανές της σειράς EOS R, αποκαλύπτοντας συναρπαστικές δημιουργικές δυνατότητες για να αναβαθμίσεις το φωτογραφικό σου ταλέντο.

Ο προηγμένος αισθητήρας εικόνας CMOS 26,2 Megapixel της Canon EOS RP αποδίδει εντυπωσιακή ακρίβεια στην αναγνώριση θεμάτων και στις λεπτομέρειες, την ώρα που η τεχνολογία Dual Pixel CMOS AF εξασφαλίζει διευρυμένη περιοχή AF, την ταχύτερη παγκοσμίως ταχύτητα AF2 σε μόλις 0,05 δευτερόλεπτα για 4.779 επιλέξιμες θέσεις AF, καθώς και AF με ασθενή φωτισμό, στα -5 EV3. Η AF ματιού διατηρεί την ευκρίνεια των πορτραίτων σου, ενώ η οριοθέτηση εστίασης παρέχει μέγιστο βάθος πεδίου σε όλη την εικόνα. Παράλληλα, η αποκλειστική σειρά φακών RF πλήρους καρέ και η μεγάλη γκάμα φακών EF και EF-S που θα συνδέσεις μέσω προσαρμογέα, σού παρέχουν ένα νέο τρόπο αξιοποίησης των πλεονεκτημάτων της λήψης πλήρους καρέ.

Η άνετη λαβή τύπου EOS, σε συνδυασμό με την υψηλής ανάλυσης οθόνη αφής μεταβλητής γωνίας και το ηλεκτρονικό σκόπευτρο OLED, εξασφαλίζουν χειρισμό νέας γενιάς σε ένα ελαφρύ σώμα 485 γραμμαρίων. Επιπλέον, η Canon EOS RP διαθέτει λειτουργία αθόρυβης κατάστασης και δυνατότητα για απομακρυσμένο έλεγχο της μηχανής μέσω Wi-Fi, για ακόμα πιο ευέλικτες λήψεις. Κατάγραψε όλη τη δράση με ταχύτητα έως και 5 fps, επεξεργάσου τις φωτογραφίες εντός της μηχανής σου και κοινοποίησε τις μέσω της εφαρμογής Canon Camera Connect.

 

 

Μπορείς να δεις ακόμη