Η Panasonic Lumix G DC-GX9KEG είναι η φωτογραφική μηχανή για το απόλυτο αποτέλεσμα

by K Admin

 

Με αισθητήρα 20.3 MP χωρίς χαμηλοπερατό φίλτρο, διπλό σύστημα σταθεροποίησης εικόνας πέντε αξόνων (DUAL IS 1) και δυνατότητα εγγραφής βίντεο ανάλυσης 4K UHD, η Panasonic Lumix G DC-GX9KEG θα καταγράψει τα θέματά σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η εξαιρετικά μικρών διαστάσεων σχεδίαση της Lumix G DC-GX9KEG, συνδυάζεται με προηγμένες λειτουργίες και ανακλινόμενο σκόπευτρο LCD για να απελευθερώσεις τη δημιουργικότητά σου χωρίς περιορισμούς. Τώρα, έχεις την ελευθερία να εξερευνήσεις πιο πρωτότυπες προοπτικές και να αποτυπώσεις τον κόσμο με το δικό σου, ξεχωριστό τρόπο, παίρνοντας λήψεις από οποιαδήποτε γωνία θέασης με ευκολία και άνεση. Πειραματίσου με επαγγελματικού επιπέδου ενσωματωμένα καλλιτεχνικά εφέ και φίλτρα, απλά και έξυπνα. Δοκίμασε τα νέα εφέ L.Monochrome και εφέ κόκκων για διαχρονικές ασπρόμαυρες φωτογραφίες ή μια ποικιλία εντυπωσιακών φίλτρων για να πετύχεις το στυλ που θέλεις.

Επιπρόσθετα, η λειτουργία 4K Photo της Lumix GX9 σού επιτρέπει να τραβάς βίντεο με ταχύτητα 30 fps και, στη συνέχεια, να απομονώνεις εύκολα όποιο καρέ θέλεις, είτε για να το αποθηκεύσεις ως φωτογραφία υψηλής ανάλυσης ή για να δημιουργήσεις ολοκαίνουριες στιγμές συνδυάζοντας διαδοχικά καρέ για να συνθέσεις μία εντυπωσιακή εικόνα.

Μπορείς να δεις ακόμη