Αποστείρωσε τα μικρά σου αντικείμενα με μια κίνηση

Σήμερα περισσότερο από ποτέ, κατανοείς την αξία της καθαριότητας και της αποστείρωσης των επιφανειών με τις οποίες έρχεσαι σε επαφή. Καθημερινά, προσπαθείς να διατηρείς καθαρές τις επιφάνειες του σπιτιού σου, όπως την τουαλέτα, την κουζίνα και το πάτωμα. Φροντίζεις για την αποστείρωση των ρούχων σου πλένοντάς τα σε υψηλές θερμοκρασίες και σιδερώνοντάς τα προσεκτικά.

Τί γίνεται όμως με τα μικροαντικείμενα; Πόσο συχνά και σχολαστικά τα αποστειρώνεις και με ποιόν τρόπο; Γνωρίζεις ότι πλέον έχεις τη δυνατότητα, πατώντας ένα κουμπί, να μπορείς να αποστειρώσεις μέσα σε λίγα λεπτά το κινητό σου, τα χρήματα, την κάρτα σου, τα κλειδιά σου και πολλά άλλα;

 

Γιατί η αποστείρωση των μικρών αντικειμένων είναι τόσο αναγκαία;

Πάνω στην επιφάνεια ενός κινητού τηλεφώνου, ζουν περισσότεροι μικροοργανισμοί από ό,τι στη λεκάνη της τουαλέτας. Αν μάλιστα το κινητό προστατεύεται και από δερμάτινη θήκη, το πρόβλημα πολλαπλασιάζεται. Αγγίζεις το κινητό σου τηλέφωνο αμέτρητες φορές μέσα στην ημέρα. Το μεταφέρεις παντού και ίσως το αφήνεις σε επιφάνειες που δεν γνωρίζεις αν είναι απόλυτα καθαρές, ενώ μετά το ακουμπάς στο πρόσωπό σου για να μιλήσεις. Το ίδιο ισχύει και για τα τηλεκοντρόλ στο σπίτι, που μάλιστα χρησιμοποιούνται και από όλα τα μέλη της οικογένειας.

Άλλα μικρά αντικείμενα που χρειάζονται αποστείρωση είναι τα κλειδιά και το μπρελόκ σου, η κάρτα συναλλαγών ή εισόδου στην εργασία, τα χαρτονομίσματα και τα κέρματα, τα γυαλιά σου, το στυλό σου, η γραφική ύλη των παιδιών, τα ακουστικά σου, το ρολόι και τα κοσμήματά, τα είδη ατομικής περιποίησης, όπως χτένα, ψαλιδάκι, τσιμπιδάκι φρυδιών, ξυράφι και πολλά άλλα.

 

Πώς μπορείς να αποστειρώσεις αποτελεσματικά και με ασφάλεια τα μικρά σου αντικείμενα;

Με τη θήκη αποστείρωσης Sterilife UVC S-1085 USB, μπορείς να αποστειρώσεις όλα τα παραπάνω μικροαντικείμενα με το πάτημα ενός κουμπιού, μέσα σε λίγα λεπτά. Τοποθετείς το αντικείμενο στη θήκη, τη θέτεις σε λειτουργία και περιμένεις μερικά λεπτά. Η συσκευή σου θα σε ειδοποιήσει φωνητικά όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία της αποστείρωσης.

Η θήκη αποστείρωσης διαθέτει 2 λάμπες UV-C με πανίσχυρη δράση 360 μοιρών, που παράγουν υπεριώδη ακτινοβολία 253,7 nm. Έτσι, σε ελάχιστο χρόνο επιτυγχάνεται η αδρανοποίηση των παθογόνων μικροοργανισμών με φυσικό τρόπο.

Ακόμα, σου δίνει τη δυνατότητα προσθέτοντας μερικές σταγόνες αιθέριου ελαίου, να αρωματίσεις ευχάριστα το κινητό σου ή όποιο άλλο αντικείμενο τοποθετήσεις. Δεν χρειάζεται μπαταριές, λειτουργεί με καλώδιο USB που περιλαμβάνεται στη συσκευασία.

 

Ποιο είναι το όφελός σου από τη χρήση της θήκης αποστείρωσης Sterilife UVC S-1085 USB;

Η αναγκαιότητα της αποστείρωσης, ιδιαίτερα για τα αντικείμενα των ηλικιωμένων και των μικρών παιδιών είναι προφανής. Όμως οι συμβατικοί τρόποι αποστείρωσης όπως τα απολυμαντικά μαντηλάκια, τα σπρέι και τα υγρά απολυμαντικά σκευάσματα δεν μπορούν να χρησιμοποιούνται σε βάθος χρόνου, καθώς δεν συμφέρουν οικονομικά και περιέχουν διάφορα χημικά συστατικά που μπορεί να ερεθίσουν. Ακόμα, κάποια αντικείμενα όπως τα χαρτονομίσματα, οι τραπεζικές κάρτες και οι μικρές ηλεκτρονικές συσκευές, όπως το κινητό τηλέφωνο και το τηλεκοντρόλ δεν είναι δυνατό να αποστειρωθούν με υγρά σκευάσματα.

Η συσκευή αποστείρωσης Sterilife UVC S-1085 USB, αποστειρώνει με φυσικό τρόπο όλα τα μικροαντικείμενα και κοστίζει λιγότερο από το να αγόραζες μερικές συσκευασίες απολυμαντικού υγρού χεριών. Είναι μικρή και ελαφριά και μπορείς εύκολα να την μεταφέρεις στην τσάντα σου, να την πάρεις στη δουλειά, στη βόλτα, στο ταξίδι ή στην εκδρομή.

 

Μπορείς να δεις ακόμη