Fujifilm X-T3 18-55mm: μια φωτογραφική μηχανή mirrorless για μεγάλα πράγματα!

by K Admin

 

Η Fujifilm X-T3 είναι μια φωτογραφική μηχανή mirrorless που θα σου επιτρέψει να επιτύχεις καθαρές φωτογραφίες με πλούσιες λεπτομέρειες και να απογειώσεις τη δημιουργικότητά σου.

Χάρη στο νέο αισθητήρα X-Trans CMOS 4 και τον επίσης ολοκαίνουριο επεξεργαστή εικόνας X-Processor 4, η νέα μηχανή mirrorless της Fujifilm θα σου χαρίσει κορυφαίες επιδόσεις εικόνας με άψογη αναπαραγωγή χρωμάτων και την ταχύτερη επεξεργασία στα χρονικά της σειράς X. Επιπλέον, είναι η πρώτη ψηφιακή μηχανή mirrorless, ικανή να γράψει βίντεο ανάλυσης 4K και 60 P 4:2:0 στα 10 bit σε εσωτερική κάρτα μνήμης SD. Είναι παράλληλα και η πρώτη που έρχεται με αισθητήρα APS-C ή μεγαλύτερο, με τη δυνατότητα να βγάλει βίντεο ανάλυσης 4K και 60 P 4:2:0 στα 10 bit μέσω HDMI.

Επιπρόσθετα, έρχεται με βελτιωμένο, εργονομικό design και προηγμένες λειτουργίες που θα κάνουν τη ζωή σου ευκολότερη. Τράβηξε εικόνες σε RAW και επεξεργάσου τις με το λογισμικό που σε βολεύει περισσότερο και διαχειρίσου τις λήψεις σου από το smartphone μέσω Bluetooth.

Με κορυφαία λειτουργία αυτόματης εστίασης, υπέροχη αποτύπωση χρωμάτων και δυνατότητα εγγραφής βίντεο σε υπερ-υψηλή ανάλυση 4Κ, η νέα Fujifilm X-T3 θα σου προσφέρει μια νέα εμπειρία, αντάξια της τέταρτης γενιάς της σειράς Χ.

 

Μπορείς να δεις ακόμη