IFA 2016: Τα νέα Bosch VitaFresh Pro ξεχωρίζουν για την premium αισθητική τους!

by K-Admin

H Bosch είναι σίγουρα μία από τις παραδοσιακές δυνάμεις στην κατηγορία των οικιακών λευκών συσκευών και όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, η Bosch δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από μία ακόμη έκθεση IFA. Στο booth της, η σειρά ψυγείων VitaFresh κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα των επισκεπτών της έκθεσης.

Τόσο το «μικρό» VitaFresh της σειράς 4, όσο και το μεσαίο VitaFresh Plus της σειράς 6 αλλά και το «μεγάλο» VitaFresh Pro της σειράς 8, αφήνουν αμέσως μια premium αίσθηση με την εμφάνισή τους, χάρη στο ανοδιωμένο αλουμίνιο που καλύπτει όλη την εμπρός επιφάνειά τους, ενώ οι ειδικές LCD οθόνες είναι διακριτικές αλλά ενημερώνουν επαρκώς για τη λειτουργία του ψυγείου και σας επιτρέπουν να το ελέγξετε με τα πλήκτρα αφής τους.

bosch-vitafresh-1 bosch-vitafresh-4 bosch-vitafresh-5 bosch-vitafresh-6

Οι διαφορές τους, συν τοις άλλοις, αφορούν και την απόδοση, με την εταιρεία να σημειώνει πως το Plus μοντέλο διατηρεί τα τρόφιμα 2 φορές περισσότερο χρόνο ενώ το Pro μοντέλο, 3 φορές! Τα ειδικά συρτάρια είναι ακόμη πιο μεγάλα σε σχέση με τα προηγούμενης γενιάς VitaFresh ψυγεία, όλα τα μοντέλα διαθέτουν εσωτερικό φωτισμό με LED spotlight και η σειρές 6 και 8 διαθέτουν τρείς ρυθμίσεις υγρασίας, ενώ η σειρά 4 διαθέτει δύο.

Ποιότητα, αξιοπιστία, premium αίσθηση και ανεπτυγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά φέρνουν τα ψυγεία Bosch VitaFresh στην κορυφή και χαρίζουν μία high-tech νότα στο σπίτι σας.

Μπορείς να δεις ακόμη