Κάνε το ποιοτικό άλμα με τις νέες mirrorless φωτογραφικές μηχανές Canon ΕOS R6 Mark II

by Zikou Stella

Η νέα σειρά φωτογραφικών μηχανών Canon ΕOS R6 Mark II έρχεται να ανεβάσει ακόμη περισσότερο το επίπεδο στην κατηγορία των mirrorless μηχανών πλήρους καρέ, αποκαλύπτοντας συναρπαστικές δημιουργικές δυνατότητες για να αναβαθμίσεις το φωτογραφικό σου ταλέντο.

 

Έκφρασε τη δημιουργικότητά σου χωρίς συμβιβασμούς

Η τεχνολογία ΑΙ «βαθιάς μάθησης» στην αυτόματη εστίαση επόμενης γενιάς προσφέρει ακόμη πιο ισχυρές επιδόσεις: είναι 80% ταχύτερη από την αρχική EOS R6. Η EOS R6 Mark II αναγνωρίζει και παρακολουθεί περισσότερα θέματα με μεγαλύτερη ταχύτητα, αξιοπιστία και ακρίβεια από ποτέ άλλοτε.

Ο προηγμένος αισθητήρας εικόνας CMOS 24,2 Megapixel της σειράς Canon ΕOS R6 Mark II αποδίδει εντυπωσιακή ακρίβεια στην αναγνώριση θεμάτων και στις λεπτομέρειες, την ώρα που η τεχνολογία Dual Pixel CMOS AF II αξιοποιεί και τα 24εκ. pixel του αισθητήρα για το autofocus με 100% κάλυψη σκόπευτρου. Η ακαριαία απόκριση, μόλις 0,03, που συνδυάζεται με κατώφλι ευαισθησίας έως -6,5EV, βοηθά τη μηχανή να κλειδώνει με σιγουριά, με εξαιρετικά χαμηλό φωτισμό, λιγότερο ακόμη και από το φως μιας νύχτας με ημισέληνο.

 

 

Επαγγελματικά αποτελέσματα σε κάθε λήψη

Με την ενεργοποίηση της επιλογής «AF μόνο για παρακολούθηση» της EOS R6 Mark II, η μηχανή δεν θα επανεστιάσει στο φόντο αν το θέμα βγει εκτός λήψης. Πρόκειται για ένα χαρακτηριστικό που μιμείται το έργο ενός επαγγελματία 1ου βοηθού κάμερας για την επίτευξη κινηματογραφικών αποτελεσμάτων.

Παράλληλα, η EOS R6 Mark II αναγνωρίζει περισσότερους τύπους κίνησης της μηχανής σε σύγκριση με άλλα μοντέλα. Κατά τη λήψη βίντεο, η λειτουργία Movie Digital IS συνδυάζει τα συστήματα IBIS και Οπτικού IS πετυχαίνοντας πλάνα που μοιάζουν σαν να τραβήχτηκαν επαγγελματικά με gimbal.

 

Καταγραφή των τέλειων στιγμών στο χρόνο

Η αποτύπωση της καθοριστικής στιγμής είναι πιο εύκολη από ποτέ άλλοτε με τα νέα μοντέλα EOS R6 Mark II αφού καταγράφουν εικόνες σε ταχύτητες έως και 40fps με το ηλεκτρονικό κλείστρο και έως και 12fps με το μηχανικό. Στην κατάσταση ριπής RAW στα 30fps, η λειτουργία προ ελευθέρωσης σου επιτρέπει να παγώσεις στιγμές που συνέβησαν έως και 0,5 δευτερόλεπτα πριν από το πάτημα του κουμπιού.

 

Πρωτοποριακές δυνατότητες κινηματογράφησης

Στις δυνατότητες βίντεο, οι νέες Canon EOS R6 II είναι οι μοναδικές στην κατηγορία με λειτουργία 4Κ 60p UHD full pixel readout, αξιοποιώντας όλο το πλάτος του αισθητήρα με υπερδειγματοληψία από 6Κ. Και όλα αυτά με δυνατότητα εξαιρετικά ακριβούς autofocus Dual Pixel.

Για απόλυτη ευελιξία και ποιότητα εικόνας, αξιοποίησε τη δυνατότητα λήψης βίντεο ProRes RAW 6K, χρησιμοποιώντας μια εξωτερική συσκευή εγγραφής ATOMOS V+. Η διόρθωση του χρώματος γίνεται ευκολότερη και το υλικό έχει περισσότερο δυναμικό εύρος. Η επιπλέον ανάλυση σου δίνει δυνατότητα κοπής διατηρώντας την ποιότητα 4K.

Σύνδεσε υψηλής ποιότητας ψηφιακά μικρόφωνα και προσαρμογείς XLR μέσω της υποδοχής αξεσουάρ πολλαπλών λειτουργιών της EOS R6 Mark II και δώσε στις ταινίες σου τον ήχο που τους αξίζει.

 

Άνεση και αυτονομία για μένεις εστιασμένος στο «έργο» σου

Χάρη στην EOS R6 Mark II δεν θα χάσεις ποτέ τον ρυθμό σου. Τα χειριστήρια, που μπορείς να βρεις γρήγορα και εύκολα, επιτρέπουν γρήγορη αντίδραση σε ταχέως μεταβαλλόμενες συνθήκες. Είναι επίσης μια μηχανή με ευρεία συνδεσιμότητα για να μπορείς να μοιράζεσαι απευθείας απ’ όπου βρίσκεσαι τις στιγμές που σε εμπνέουν.

Επιπλέον, μπορείς να τραβάς φωτογραφίες για 50% περισσότερο χρόνο, χρησιμοποιώντας τις στάνταρ μπαταρίες LP-E6NH. Η EOS R6 Mark II είναι συμβατή με την υπάρχουσα σειρά μπαταριών LP-E6, καθώς και με τη λαβή μπαταρίας BG-R10.

 

 

Οι νέες EOS R6 Mark II θα αναβαθμίσουν τις λήψεις σου και θα σε οδηγήσουν σε νέα, δημιουργικά μονοπάτια. Διάλεξε το μοντέλο που θα καλύψει πλήρως τις ανάγκες σου με ένα κλικ στο www.kotsovolos.gr και ανέβα επίπεδο!

Μπορείς να δεις ακόμη