H Neff πρωτοπορεί στην κουζίνα!

by K Admin

Τα τελευταία 138 χρόνια η Neff έχει εφεύρει, σχεδιάσει, βελτιώσει και κατασκευάσει οικιακές συσκευές με καινοτομίες που άλλαξαν τις συνήθειες στην κουζίνα με μοναδικό κίνητρο το πάθος για το μαγείρεμα.

Σήμερα, η Neff παρουσιάζει μοναδικές τεχνολογίες στις εστίες και στους φούρνους της που ικανοποιούν κάθε ανάγκη στην κουζίνα!

 

 

FULL STEAM- Τέλειο μαγείρεμα με τη δύναμη του ατμού

_T6A0127_610_RZ3

Φούρνος ή ατμομάγειρας; Τι θα έλεγες για μία συσκευή που σου προσφέρει και τα δύο; Ο νέος φούρνος FULL STEAM της Neff συνδυάζει τις λειτουργίες ενός φούρνου με τις λειτουργίες ενός ατμομάγειρα σε μία μόνο συσκευή. Εσύ απλά βάλε νερό  στο ειδικό δοχείου και μαγείρεψε κρέας, ψάρι, λαχανικά και πολλά άλλα με τη βοήθεια του ατμού για τραγανό και ταυτόχρονα ζουμερό αποτέλεσμα. 38 πλήρως αυτόματα προγράμματα φροντίζουν για την τέλεια προετοιμασία όλων των φαγητών– από ορεκτικά και κυρίως πιάτα – μέχρι επιδόρπια. Ένας φούρνος που ικανοποιεί κάθε επιθυμία σου.

 

 

 

SLIDE & HIDE®- Η πτυσσόμενη πόρτα φούρνου

Το μCF017195_gespiegelt_610_RZ0οναδικό χαρακτηριστικό SLIDE & HIDE®, για πρώτη φορά διατίθεται τώρα στους περισσότερους νέους εντοιχιζόμενους φούρνους της Neff, ακόμα και σε συνδυασμό με πυρόλυση. Κατά το άνοιγμα και το κλείσιμο της πόρτας του φούρνου, η λαβή περιστρέφεται μαζί με το χέρι του χρήστη για τέλεια εργονομία και βυθίζεται εντελώς κάτω από το θάλαμο του φούρνου.

Άμεση, ασφαλής πρόσβαση στο εσωτερικό του φούρνου χωρίς παραχωρήσεις στην χωρητικότητά και τη λειτουργικότητά του.

 

 

 


FLEXINDUCTION- Περισσότερη ευελιξία, περισσότερες δυνατότητες

Grill Plate_No2Οι νέες επαγωγικές εστίες FLEX INDUCTION της NEFF προσφέρουν μεγάλη ευελιξία χρησιμοποιώντας ενιαίες ζώνες μαγειρέματος που μπορούν να ζεστάνουν σκεύη ανεξαρτήτου μεγέθους όπου αυτά τοποθετηθούν. Αυτό σημαίνει εξαιρετική ταχύτητα, όπως σε μια εστία αερίου και μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας. Τα πηνία που βρίσκονται κάτω από την κεραμική πλάκα θερμαίνουν μόνο την επιφάνεια του σκεύους και όχι ολόκληρη την εστία, όπως συμβαίνει στις συμβατικές κεραμικές εστίες, προσφέροντας έτσι ασφάλεια για τα παιδιά και ευκολία στον καθαρισμό όταν χυθεί κάτι.

Οι ενιαίες αυτές ζώνες (24x40cm) μπορούν να φιλοξενήσουν ακόμη και μεγάλες επαγωγικές γάστρες, είδικό σκέυος grill και tepan yaki.

 

 

Δες τα σχετικά video:

 

FULL STEAM

 

 

SLIDE & HIDE®

 

 

FLEXINDUCTION

https://youtu.be/H36iRd_jBP4

 

 

Έλα στο ανακαινισμένο Megastore Βουλιαγμένης, στον exclusive χώρο εντοιχισμού της Neff, και δες από κοντά τις νέες συσκευές Neff.

 

neff sis_vouliagmenis

Μπορείς να δεις ακόμη