PlayStation Plus & Xbox Live Gold: Δωρεάν τίτλοι Νοεμβρίου 2019

by K-Admin 1

Οι Sony και Microsoft ανακοίνωσαν τους δωρεάν τίτλους Νοεμβρίου που θα μπορούν να απολαύσουν οι συνδρομητές PS Plus και Xbox Live Gold, με τις κάρτες συνδρομής που μπορούν να προμηθευτούν από τα καταστήματα Κωτσόβολος.

 

 

 

Από τις 5 Νοεμβρίου, οι κάτοχοι PlayStation 4 και PlayStation 4 Pro που έχουν ενεργή συνδρομή θα έχουν την ευκαιρία να αντιμετωπίσουν ισχυρούς σαμουράι και μοχθηρούς δαίμονες στο RPG δράσης και σκοτεινής φαντασίας της Team Ninja, με τίτλο Nioh. Οι λάτρεις των horror games θα βυθιστούν στον σκοτεινό κόσμο του Outlast 2. Με «όπλο» μία κάμερα νυχτερινής θέασης, θα προσπαθήσουν να βρουν το δρόμο στο σκοτάδι και να καταγράψουν τον τρόμο που αποκαλύπτεται στον απομονωμένο οικισμό του Temple Gate.

 

 

Σε ό,τι αφορά στους δωρεάν τίτλους Xbox Games With Gold, οι κάτοχοι Xbox One και Xbox One X θα έχουν στη διάθεσή τους το παιχνίδι δράσης και περιπέτειας Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter (1-30 Νοεμβρίου). Στη συνέχεια, ακολουθεί η μετα-αποκαλυπτική περιπέτεια The Final Station (16 Νοεμβρίου – 15 Δεκεμβρίου), όπου οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο ενός οδηγού τρένου, με το οποίο προσπαθούν να μεταφέρουν με ασφάλεια τους επιβάτες τους, ταξιδεύοντας ανάμεσα σε εγκαταλελειμμένους, αφιλόξενους και επικινδύνους σταθμούς.

Για το διάστημα 1-15 Νοεμβρίου, οι κάτοχοι Xbox 360 με ενεργή συνδρομή Gold θα μπορούν να παίξουν δωρεάν το επικό Star Wars: Jedi Starfighter, ενώ από τις 16 μέχρι τις 30 του μήνα θα προστεθεί το Joy Ride Turbo, ένα άκρως διασκεδαστικό madcap racer από την ταλαντούχα ομάδα της BigPark.

Οι εν λόγω τίτλοι θα είναι διαθέσιμοι και στο Xbox One μέσω του προγράμματος Backwards Compatibility.

Καλή διασκέδαση!

 

Μπορείς να δεις ακόμη