Remastered τίτλοι που έρχονται στις κονσόλες νέας γενιάς

by K-Admin 1

Οι κυκλοφορία νέων remastered games ήταν, είναι και θα είναι πάντοτε μια ευχάριστη είδηση για την κοινότητα του gaming.


Οι εταιρείες γνωρίζουν πολύ καλά ότι οι gamers δε θα πουν ποτέ «όχι» σε μια ευκαιρία να ξαναπαίξουν κάποιο κλασικό video game του παρελθόντος – ειδικά όταν αυτή τη φορά θα μπορούν να το απολαύσουν σε μια έκδοση που σχεδιάστηκε για να ικανοποιήσει τη σύγχρονη ανάγκη για υψηλής ποιότητας γραφικά και gameplay. Για να μην αναφέρουμε εκείνους που δεν έπαιξαν ποτέ κλασικά games όπως π.χ. το Crash Bandicoot. Τώρα, χάρη στην κυκλοφορία του Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το θρυλικό πορτοκαλί μαρσιποφόρο και μάλιστα, με «γυαλισμένα» γραφικά!





Υπάρχουν εκατοντάδες remastered games εκεί έξω και η αυγή του 4K console gaming – με την κυκλοφορία των PlayStation 4 Pro και Xbox One X – σημαίνει αναπόφευκτα ότι έρχονται ακόμη περισσότερα remasters μέσα στους επόμενους μήνες. Μερικά από αυτά και τα παρακάτω.

Dark Souls: Remastered – Μάιος 2018

Το Dark Souls: Remastered είναι ο πρώτος τίτλος της σειράς Souls που κάνει ντεμπούτο σε κονσόλα της Nintendo, αφού εκτός από τα PlayStation 4, και Xbox One, έρχεται και στο Nintendo Switch.





Εκπληκτικά γραφικά που σε βυθίζουν στον κόσμο του παιχνιδιού
Η νέα έκδοση του τίτλου αποτελεί την remaster έκδοση του αρχικού Dark Souls της FromSoftware – που κυκλοφόρησε το 2011 για PS3, Xbox 360 και PC – και έρχεται με καλύτερα γραφικά και υψηλότερο framerate από το αρχικό παιχνίδι, ώστε να προσφέρει καλύτερες επιδόσεις σε όλες τις σύγχρονες πλατφόρμες της αγοράς. Συγκεκριμένα, το Dark Souls: Remastered προσφέρει ανάλυση 1080p στα PlayStation 4, Xbox One και Nintendo Switch (TV mode), με υποστήριξη upscaled-4K στις εκδόσεις για PlayStation 4 Pro και Xbox One X.


Prepare to Die again… and AGAIN!
Τα στοιχεία που ανέδειξαν τη σειρά Souls παραμένουν αυτούσια στο Dark Souls: Remastered. Mπουντρούμια και αφιλόξενα αλλά πανέμορφα τοπία, τρομακτικές ενέδρες εχθρών, ρεαλιστικό σύστημα μάχης και μοναδικές online αλληλεπιδράσεις που ανεβάζουν κατακόρυφα την εμπειρία gaming. Παράλληλα, οι εκατοντάδες μοναδικοί συνδυασμοί οπλισμού, πανοπλίας, μαγείας και crafting σου επιτρέπουν να δημιουργήσεις το δικό σου στιλ και εμπειρία παιχνιδιού, οποιαδήποτε στιγμή θελήσεις.


Καινοτόμο multiplayer
Ορισμένες μικρές «πινελιές» στο gameplay, όπως π.χ. τα Covenants μπορούν να αλλάξουν στα Bonfires, ενισχύουν την όλη εμπειρία, ενώ το online mode έχει υποστεί ριζική αναβάθμιση. Συγκεκριμένα, η «χωρητικότητα» των online παικτών έχει αυξηθεί σε έως και 6 ταυτόχρονους παίκτες αντί για 4, προστέθηκαν 3v3 και 6-player deathmatch modes, ενώ υπάρχει πλέον η δυνατότητα χρήσης Password Matching (Arena battles).


Στις 25 Μαΐου, τα bonfires ανάβουν για ακόμα μία φορά και ο σκοτεινός κόσμος του Lordran σε περιμένει να τον εξερευνήσεις. Οφείλουμε, όμως, να σε προειδοποιήσουμε: το Dark Souls είναι άκρως εθιστικό!

Street Fighter 30th Anniversary Collection – Μάιος 2018

Η πιο εμβληματική σειρά παιχνιδιών μάχης, με πάνω από 39 εκατομμύρια παγκόσμιες πωλήσεις, επιστρέφει για τον εορτασμό της 30ης επετείου με μια συλλογή που θα σε καθηλώσει!
30 χρόνια Street Fighter





Η Capcom γιορτάζει την 30η επέτειο του θρυλικού franchise με την κυκλοφορία του Street Fighter 30th Anniversary Collection για PlayStation 4, Xbox One, PC και Nintendo Switch, στις 29 Μαΐου. Αυτή η μοναδική συλλογή αναδεικνύει την ιστορία της σειράς σε μια ανθολογία 12 κλασικών τίτλων που έχτισαν την ιστορία των fighting games. Από το αρχικό Street Fighter που κυκλοφόρησε το 1987 και όλες τις εκδόσεις του Street Fighter II, μέχρι τα New Generation και 3rd Strike, ετοιμάσου να ζήσεις την επικότερη εμπειρία Street Fighter όλων των εποχών.


Βελτιωμένο online mode
Η συλλογή προσφέρει στους παίκτες τη δυνατότητα να αποθηκεύουν την πρόοδό τους μέσω του παιχνιδιού εκτός σύνδεσης ή/ και μπορούν να το κάνουν online σε τέσσερις κλασικούς τίτλους (Turbo: Hyper Fighting, Super Turbo, Alpha 3, και 3rd Strike). Εκτός από τα online Ranked και Casual Matches ενάντια σε άλλους χρήστες, μέχρι και τέσσερις παίκτες μπορούν να συμμετάσχουν σ’ ένα λόμπι όπου μπορούν να παίξουν εναντίον της CPU.


Για να θυμούνται οι παλιοί…
H συλλογή περιλαμβάνει επίσης πολλά bonus features, όπως museum mode με concept art, pitch documents και fun facts για κάθε έκδοση. Υπάρχει επίσης ένα χορταστικό διαδραστικό χρονοδιάγραμμα που εξιστορεί την ιστορία του franchise, με βιογραφίες για όλους τους αγαπημένους σου χαρακτήρες, για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι.
Ένα από τα στοιχεία του Street Fighter που λάτρεψαν και λατρεύουν εκατομμύρια fans της σειράς, είναι ο ήχος. Έτσι μπορείς να αφήσεις για λίγο τις μάχες και να απολαύσεις, ξανά και ξανά, τα πιο αξέχαστα soundtracks της σειράς.

Spyro Reignited Trilogy – Σεπτέμβριος 2018

Οι ίδιες απίστευτες σβούρες, η ίδια μοναδική συμπεριφορά του αγαπημένου Spyro τώρα σε εκπληκτικά HD γραφικά. Ο Spyro επιστρέφει όπως ποτέ άλλοτε στη συλλογή παιχνιδιών Spyro Reignited Trilogy για τις κονσόλες νέας γενιάς PlayStation 4 και Xbox One.





Απελευθέρωσε τον Δράκο
Αναζωπύρωσε τη φωτιά με τα τρία πρώτα παιχνίδια Spyro the Dragon, Spyro 2: Rage’s Rage! και Spyro: year of the dragon σε μια μοναδική συλλογή.
Ο μωβ δράκος που έκλεψε τις καρδιές των παικτών πριν από 20 χρόνια επέστρεψε και είναι πιο ζωηρός από ποτέ σε κλιμακωτά γραφικά HD. Εξερεύνησε τις σφαίρες, συνάντησε ξανά αγαπημένους ήρωες και ξαναζήσε τις περιπέτειες με νέα μοναδικά γραφικά.


Πλούσιες δυνατότητες παιχνιδιού
H συλλογή Spyro Reignited Trilogy επιτρέπει στους παίκτες να πετάξουν ακόμη πιο ψηλά, να εξαπολύσουν επιθέσεις φωτιάς και να εξερευνήσουν πλούσια περιβάλλοντα γεμάτα με νέες λεπτομέρειες που φέρνουν στη ζωή τις Dragon και Avalar realms σε περισσότερα από 100 επίπεδα από τα τρία πρώτα παιχνίδια. Κάθε επίπεδο χαρτογραφείται πιστά από τα πρωτότυπα παιχνίδια, με τη διαφορά ότι το gameplay έχει επανασχεδιαστεί με σύγχρονους μηχανισμούς για να προσφέρει στους fans μια εξαιρετική εμπειρία gaming. Παράλληλα, αγαπημένες λειτουργίες όπως Orb Challenges, μίνι-παιχνίδια και άλλα επιστρέφουν ανανεωμένα συνθέτοντας μια επική τριλογία για τους σκληροπυρηνικούς φίλους της σειράς!


Βελτιωμένος χειρισμός, μοναδική περιπέτεια
Η τριλογία απομακρύνεται από τους περιορισμούς των παιχνιδιών της δεκαετίας του 1990 και είναι σχεδιασμένη για τις κονσόλες νέας γενιάς – προσφέροντας βελτιωμένο χειρισμό, εξαιρετικά ομαλό χειρισμό κάμερας και πλήρη υποστήριξη αναλογικών μοχλών για πρόσθετη απόλαυση σ’ αυτή την μοναδική περιπέτεια.


Γνώριμες μελωδίες
Οι φίλοι των παιχνιδιών Spyro σίγουρα θα αναγνωρίσουν μερικούς γνωστούς ήχους στη συλλογή Spyro Reignited Trilogy. Ο Tom Kenny, ο ηθοποιός φωνής στα Spyro 2: Ripto’s Rage! και Spyro: Year of the Dragon, και αγαπητός στους fans του franchise, επαναλαμβάνει το ρόλο ως η φωνή του Spyro. Η νέα συλλογή επαναφέρει επίσης το πρωτότυπο soundtrack του συνθέτη


Stewart Copeland από τα τρία πρώτα παιχνίδια.
Το ξέρουμε ότι ενθουσιάστηκες, αλλά θα πρέπει να κάνεις λίγους μήνες υπομονή. Γιατί το Spyro Reignited Trilogy αναμένεται στις 21 Σεπτεμβρίου για PlayStation 4 και Xbox One. Ωστόσο, μπορείς πάντα να το προ-παραγγείλεις μέσα από τα καταστήματα Κωτσόβολος και να το αποκτήσεις σχεδόν αμέσως μόλις κυκλοφορήσει!

Remastered τίτλοι που έχουν κυκλοφορήσει στις κονσόλες νέας γενιάς

Στο μεταξύ, μέχρι να κυκλοφορήσουν οι παραπάνω τίτλοι, ας δούμε ορισμένα remasters που μπορείς να απολαύσεις στο PlayStation 4 ή στο Xbox One σου από σήμερα κιόλας:



Devil May Cry HD Collection

Τα πρώτα τρία παιχνίδια Devil May Cry έρχονται για πρώτη φορά στις κονσόλες νέας γενιάς, PlayStation 4 και Xbox One, σ’ ένα συγκλονιστικό πακέτο για ασταμάτητη δράση!
Το Devil May Cry HD Collection περιλαμβάνει τα Devil May Cry, Devil May Cry 2 και Devil May Cry 3: Dante’s Awakening Special Edition, μαζί με επιπλέον περιεχόμενο, όπως το Vault μουσικής, που δεν υπήρχε στα αρχικά παιχνίδια. Τώρα μπορείς να απολαύσεις την κομψή, στιλάτη δράση που έκαναν γνωστή τη σειρά, σε HD ανάλυση και με 60fps.





The Last of Us Remastered

Ένα από τα πιο πολυβραβευμένα παιχνίδια που τάραξαν τα νερά στη βιομηχανία του gaming, κάνει ντεμπούτο στο PlayStation 4 με καλύτερα γραφικά και ανάλυση 1080p στα 60fps.
Το The Last of Us Remastered περιλαμβάνει το εκθαμβωτικό αρχικό παιχνίδι, πλήρως ανανεωμένο με βάση τις δυνατότητες του PlayStation 4, μαζί με το επιπλέον περιεχόμενο Season Pass. Βυθίσου σε μία συναρπαστική περιπέτεια και ανακάλυψε από την αρχή έναν κόσμο που νόμιζες ότι ξέρεις. Ζήσε τρομαχτικές σκηνές με άψογα γραφικά και προσπάθησε να επιβιώσεις σε δύσκολες συνθήκες και να φτάσεις στον προορισμό σου.





Assassin’s Creed Rogue Remastered

Το πιο σκοτεινό κεφάλαιο της σειράς, το Assassin’s Creed Rogue, επιστρέφει με βελτιωμένα γραφικά και ανανεωμένο gameplay για τις κονσόλες νέας γενιάς Xbox One και PlayStation 4.
Το Assassin’s Creed Rogue Remastered περιλαμβάνει το αρχικό παιχνίδι, μαζί με τις αποστολές: “The Armor of Sir Gunn” και “The Siege of Fort de Sable”, τα πακέτα “Master Templar” & “Explorer”, συμπεριλαμβανομένων ειδικών στολών, όπλων και αξεσουάρ, καθώς και τη στολή του Bayek, ενώ επίσης αποδίδει σε 4K ανάλυση στα PlayStation 4 Pro και Xbox One X.
Πρόκειται για την πιο όμορφη έκδοση του παιχνιδιού, αφού εκτός από βελτιωμένα γραφικά, έρχεται με νέες δεξιότητες και όπλα, ενώ υπόσχεται μια μοναδική ναυτική εμπειρία.





Final Fantasy XII: The Zodiac Age

Το Final Fantasy XII: The Zodiac Age βασίζεται στην συγκλονιστική περιπέτεια που κυκλοφόρησε το 2006 στην Ιαπωνία για το PlayStation 2, σηματοδοτώντας την αρχή μιας νέας εποχής για το franchise. Μετά από σχεδόν 10 χρόνια, εμφανίζεται στο PlayStation 4 ριζικά ανανεωμένη!
Με όλο το περιεχόμενο της International Edition που δεν κυκλοφόρησε ποτέ εκτός Ιαπωνίας, το Final Fantasy XII: The Zodiac Age προσφέρει στοχευμένη ανάπτυξη του κάθε χαρακτήρα, ώστε να ανταποκρίνονται αποτελεσματικά στους ρόλους τους, όπως και το Trial Mode για ένα ασταμάτητο σερί δύσκολων μαχών και το Speed Mode που ανεβάζει την ταχύτητα του παιχνιδιού για να ολοκληρώνονται γρηγορότερα μεγάλης διάρκειας μάχες.


Με αναδημιουργημένα γραφικά που εκμεταλλεύονται τη δύναμη του PlayStation 4, επανηχογραφημένη μουσική, υψηλής ποιότητας ήχου διαλόγους και λειτουργία 7.1 Surround, είναι η πληρέστερη και βέλτιστη έκδοση της επικής περιπέτειας!

Μπορείς να δεις ακόμη