Γνώρισε τα νέα Xiaomi Redmi Note 4 και Redmi 4 Pro

by K Admin

 

Η Xiaomi καταφέρνει για ακόμα μία φορά να μας προσφέρει κορυφαίες value for money επιλογές στην κατηγορία των Android smartphones! Με το κλασικό πλέον design της Xiaomi και με την μεταλλική κατασκευή υψηλής ποιότητας, τα νέα smartphones της εταιρείας συνεχίζουν με την ίδια ποιότητα και αξιοπιστία που θα σε αφήσει απόλυτα ικανοποιημένο.

 

First things fast

 

Redmi Note 4

Το Xiaomi Redmi Note 4 είναι γρήγορο, πραγματικά γρήγορο! Χάρη στον δεκαπύρηνο επεξεργαστή Mediatek MT6797 Helio X20 με χρονισμό στα 2,1 GHz, το κινητό ανταποκρίνεται εύκολα και γρήγορα στο ταυτόχρονο άνοιγμα των πιο απαιτητικών εφαρμογών. Επίσης, τα γραφικά αναλαμβάνει η πανίσχυρη Mali-T880 MP4 GPU για να απολαμβάνεις Full HD video και mobile games που απαιτούν υψηλή επεξεργαστική ισχύ. Όλα τα παραπάνω συνοδεύουν 3GB μνήμης RAM, η οποία συμβάλει ώστε η ταχύτητα του Redmi Note 4 να βρίσκεται διαρκώς σε υψηλά επίπεδα. Όσον αφορά στον αποθηκευτικό χώρο, το νέο phablet έρχεται με εσωτερική μνήμη 32GB, η οποία μπορεί να επεκταθεί με κάρτα microSD έως 256GB.

 

Redmi 4 Pro

Ο υψηλής απόδοσης επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 625 octa-core του Xiaomi Redmi 4 Pro κάνει τις εφαρμογές να ανοίγουν σε κλάσματα του δευτερολέπτου, ενώ ο επεξεργαστής γραφικών Adreno 506 παρέχει μία καταπληκτική εμπειρία gaming. Ο οκταπύρηνος επεξεργαστής διαθέτει συχνότητα έως 2GHz, υποστηρίζει μνήμη dual-channel και eMMC 5.0 flash. Σε συνδυασμό με τα 3GB μνήμης RAM και το σύστημα βελτιστοποίησης που παρέχεται σε συστημικό επίπεδο μέσω του MIUI το Redmi 4 Pro, το smartphone ανταποκρίνεται σε μηδενικό χρόνο σε κάθε σoυ εντολή. Επιπλέον, το Redmi 4 Pro διαθέτει εσωτερική μνήμη 32GB, η οποία μπορεί να επεκταθεί μέσω κάρτας microSD έως 128GB.

 

Redmi 4 Pro

 

Οθόνη Full HD

Τα Redmi Note 4 και Redmi 4 Pro έρχονται με οθόνη τεχνολογίας IPS LCD 5,5 και 5,0 ιντσών αντίστοιχα, με 2.5D curved glass, ανάλυσης Full HD (1920 x 1080 pixels), προσφέροντας ολοζώντανα χρώματα, εξαιρετικά επίπεδα φωτεινότητας και γρήγορη απόκριση. Διαθέτει νυχτερινή λειτουργία, η οποία μειώνει τη φωτεινότητα για να αποφεύγεται η αντανάκλαση, αλλά και άλλες λειτουργίες όπως η λειτουργία ανάγνωσης, που μειώνει το μπλε φως και αποτρέπει την κόπωση των ματιών!

 

Μπαταρία που διαρκεί

Οι βελτιώσεις στην τεχνολογία των μπαταριών έχουν την πιο σημαντική επίδραση στην καθημερινή χρήση των συσκευών. Τα νέα Xiaomi smartphones έρχονται με τεράστια σε χωρητικότητα μπαταρία 4100mAh, η οποία είναι ακόμα πιο λεπτή και ελαφριά – σε σχέση με τα υφιστάμενα μοντέλα, ενώ χρησιμοποιεί τεχνολογία υψηλής πυκνότητας 713Wh / L που προσφέρει υψηλή αυτονομία. Συγκριμένα, η μπαταρία μπορεί να διαρκέσει ακόμα και μερικές ημέρες σε κατάσταση αναμονής με μόλις μία φόρτιση, ή έως 24 ώρες χρησιμοποιώντας απαιτητικές εφαρμογές όπως mobile games και 12 ώρες με χρήση GPS mode.

 

Κορυφαίος σχεδιασμός

Το μεταλλικό ενιαίο περίβλημα δημιουργήθηκε χρησιμοποιώντας τη διαδικασία κοπής CNC διαμαντιού και τη διαδικασία κεραμικής αμμοβολής στο πίσω μέρος, δίνοντας στα νέα Redmi smartphones μια εξαιρετικά στιβαρή δομή και πολυτελή αίσθηση.

 

Όλος ο κόσμος στα δάχτυλα σου!

Τα νέα Xiaomi Redmi ξεκλειδώνουν με το παραμικρό άγγιγμα! Αρκεί να πιέσεις απαλά το δάχτυλο σου πάνω στον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων για άμεση ανταπόκριση. Ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων είναι πιο γρήγορη και πιο βολική επιλογή από κωδικούς πρόσβασης και τη χρήση μοτίβου ξεκλειδώματος, ενώ προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια. Επίσης, χάρη στις έξυπνες λειτουργίες, όπως το App lock, Hidden folders και Hidden notes, μπορείς να προσθέσεις περισσότερα επίπεδα ασφάλειας στο κινητό σου.

 

Κάμερες για εξαιρετικές λήψεις

Με κάμερα ανάλυσης 13ΜΡ dual-LED (dual tone) flash και λειτουργία HDR, τόσο το Redmi Note 4 όσο και το Redmi 4 Pro προσφέρουν επαγγελματικής ποιότητας φωτογραφίες με 0.1s Phase Detection Autofocus (PDAF) και face/smile detection, αναδεικνύοντας περισσότερες λεπτομέρειες στην εικόνα. H μπροστινή κάμερα, ανάλυσης 5MP διαθέτει τις ίδιες λειτουργίες, προσφέροντας στις selfie σου μικρές βελτιώσεις που παράγουν ένα φυσικό, άψογο φινίρισμα!

 

Ταχύτερες συνδέσεις και υποστήριξη Dual SIM

Το υβριδικό SIM slot των Xiaomi Redmi Note 4 και Redmi 4 Pro υποστηρίζει δύο κάρτες SIM για εξερχόμενες και εισερχόμενες κλήσεις και μηνύματα από δύο διαφορετικούς αριθμούς τηλεφώνου. Διαφορετικά, εάν έχεις μόνο μία κάρτα SIM, μπορείς να τοποθετήσεις κάρτα microSD για να επεκτείνεις τον αποθηκευτικό χώρο του κινητού.

 

Όλα γίνονται πιο εύκολα με Android και MIUI 8

Τα Redmi Note 4 και Redmi 4 Pro είναι εξοπλισμένα με λειτουργικό Android Marshmallow, με το γραφικό περιβάλλον MIUI 8 της Xiaomi. Το λειτουργικό σύστημα MIUI έχει σημαντικά παραμετροποιηθεί και λειτουργεί τέλεια με τα Android games και εφαρμογές. Ενσωματώνοντας ιδέες και προτάσεις από χιλιάδες fans από όλον τον κόσμο, το ΜIUI είναι ένα ζωντανό σύστημα που συνεχώς εμπλουτίζεται με νέα χαρακτηριστικά, που σίγουρα θα αγαπήσεις!

 

Μπορείς να δεις ακόμη