IFA 2017: Η Dell παρουσίασε τους νέους αναβαθμισμένους υπολογιστές

by K-Admin 1

 

Η Dell προχώρησε στην ανακοίνωση νέων φορητών υπολογιστών στην IFA, που αποτελούν στην ουσία σημαντικές αναβαθμίσεις έναντι των προηγούμενων γενιών από τη στιγμή που ενσωματώνουν την 8η γενιά των Intel Core επεξεργαστών.

 

 

Αρχικά, ίσως ένας από τους καλύτερους φορητούς υπολογιστές της αγοράς, το XPS 13, γίνεται κατά 44% πιο ισχυρό από την προηγούμενη γενιά εξαιτίας του τελευταίου επεξεργαστή Core i7 της Intel 8ης γενιάς ενώ συνεχίζει να έχει τις μικρότερες διαστάσεις για ένα laptop με οθόνη 13,3 ιντσών, εξαιτίας των ελάχιστων περιθωρίων γύρω από αυτή. Η ανάλυση κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα (Quad HD+) ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα στην Ευρώπη σε διάφορες εκδόσεις, με επεξεργαστή Core i3 7ης γενιάς.

 

 

H 8η γενιά των Intel Core επεξεργαστών κάνουν την εμφάνισή τους και στην Inspiron σειρά, αρχικά με το μοντέλο Inspiron 7000 2 σε 1 στις 13 και 15 ίντσες. Με LCD IPS οθόνη, Full HD ανάλυση, το νέο Inspiron δείχνει τα δόντια του στις 15 ίντσες με τη Dell να ενσωματώνει οθόνη ανάλυσης 4K και η οποία καλύπτει το 100% του χρωματικού προτύπου AdobeRGB. Άλλες εκδόσεις ενσωματώνουν επεξεργαστή γραφικών GeForce 940MX ενώ όλα τα μοντέλα διαθέτουν USB Type-C θύρα και Display Port.

Ένα νέο μοντέλο που είδαμε στον εκθεσιακό χώρο της Dell είναι το Inspiron 15 7000 Gaming, το οποίο περιλαμβάνει διακριτά γραφικά τύπου Nvidia GeForce GTX 1060 για κορυφαίες επιδόσεις ακόμα και σε απαιτητικά παιχνίδια. Όλα τα παραπάνω μοντέλα αλλά και κάποια πρόσθετα όπως το Inspiron 5000 2 σε 1, αναμένεται να κυκλοφορήσουν μέχρι το Δεκέμβριο.

Μπορείς να δεις ακόμη