3 απολαυστικά smoothies με το Smoothie 2 Go Sport Blender!

by K Admin

chef στην πρίζα

 

 

Ξεκίνησε δυναμικά την ημέρα σου προσφέροντας υγεία και ευεξία στον εαυτό σου ή στους αγαπημένους σου. Πώς; Διάλεξε τα καλύτερα φρούτα ή λαχανικά εποχής, συνδυάσέ τα με γιαούρτι, γάλα και ξηρούς καρπούς και φτιάξε απίθανα smoothies, με το Smoothie 2 Go Sport Blender της Kenwood!

 

3 ιδέες για smoothies

Κεράσια-νεκταρίνια-γιαούρτι

Υλικά για 2 άτομα:

1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό 2% λιπαρά,

10 κεράσια χωρίς κουκούτσι

3 νεκταρίνια καθαρισμένα,

λίγο γάλα ελαφρύ ή νερό,

2 κουτ. σούπας μέλι ή βυσσινάδα συμπυκνωμένη

 

Βερίκοκο-αχλάδι-μπανάνα- γάλα αμυγδάλουshutterstock_430501387

Υλικά για 2 άτομα:

1 αχλάδι ώριμο,

6 βερίκοκα,

250ml γάλα αμυγδάλου,

10 αμύγδαλα αποφλοιωμένα,

1 μπανάνα,

1-2 κουτ. σούπας μέλι

 

Φράουλα-βατόμουρο-γιαούρτι- γάλα καρύδας

Υλικά για 2 άτομα:

1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό 2% λιπαρά,

10 φράουλες καθαρισμένες,

10 βατόμουρα,

2 κουτ. σούπας τρίμμα ινδικής καρύδας,

250ml γάλα καρύδας,

2 κουτ. σούπας μέλι ή λίγη στέβια

 

Εκτέλεση

Βάζεις στο μπλέντερ τα φρούτα κομμένα σε κομμάτια, συμπλήρώνεις με τα υπόλοιπα υλικά από κάθε συνταγή και χτυπάς για περίπου 1 λεπτό ή όσο χρειάζεται μέχρι να γίνει ομοιογενές το μείγμα. Μοιράζεις τα smoothies σε ποτήρια και σερβίρεις αμέσως μαζί με καλαμάκια ή σκεπάζεις το δοχείο με το καπάκι του και το παίρνεις μαζί σου στο γραφείο, την παραλία ή το γυμναστήριο!

 

Kenwood Smoothie 2 Gο Sport Blender5

Φτιάξε τα πιο υγιεινά και θρεπτικά ροφήματα με το Smoothie 2 Go Sport blender της Kenwood! Ιδανικό για όσους ασχολούνται με τη γυμναστική και όχι μόνο! Διαθέτει ειδικό μπουκάλι στο οποίο προσαρμόζεται καπάκι με στόμιο για εύκολη μεταφορά και άμεση χρήση. Μπορείς να το παίρνεις μαζί σου όλη την ημέρα στο γραφείο, το γυμναστήριο, την παραλία, τη βόλτα σου ή όπου αλλού θες!

 

Εύκολη Λειτουργία & Άνεση

Με ισχύ 300W, 2 ταχύτητες και λειτουργία pulse έχεις άριστα αποτελέσματα σε κάθε χυμό, ρόφημα ή smoothie. Η πλαστική κανάτα από
ανθεκτικό υλικό Tritan (άθραυστο & BPA Free) και τα 2 δοχεία μεταφοράς, χωρητικότητας 600ml, με καπάκι και στόμιο σε διευκολύνουν απίστευτα.
Εσύ απλώς πρόσθεσε τα υλικά στο μπουκάλι, αναμείξε τα, αφαίρεσέ το από τη βάση του, προσάρμοσε το καπάκι και είσαι έτοιμος να φύγεις!
Είναι τόσο εύκολο και τόσο πρακτικό!

Μπορείς να δεις ακόμη