CES 2017: FridgeCam η κάμερα που βλέπει και σε ενημερώνει για το εσωτερικό του ψυγείου!

by K Admin

 

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα gadgets που παρουσιάστηκαν στη CES είναι το FridgeCam, μια ξεχωριστή κάμερα που ο προορισμός της είναι το ψυγείο σου.

Σκοπός της FridgeCam είναι να προχωρά σε λήψεις φωτογραφιών του εσωτερικού του ψυγείου, οι οποίες είναι διαθέσιμες να τις δεις από το smartphone και την ειδική εφαρμογή, όπου και να βρίσκεσαι. Το FridgeCam έρχεται στην ουσία να μας βοηθήσει στην περίπτωση που αναρωτιόμαστε αν έχουμε κάποιο συγκεκριμένο προϊόν εντός του ψυγείου μας, αφού αρκεί να ανοίξουμε την εφαρμογή και να δούμε το εσωτερικό του, ακόμα και αν βρισκόμαστε στο σούπερ μαρκετ. Παρόμοιες δυνατότητες έχουν κορυφαίες σειρές ψυγείων των μεγαλύτερων εταιρειών.

Με χαμηλό σχετικά κόστος, οι δυνατότητες της FridgeCam δε σταματούν εδώ αφού μπορείς να «σκανάρεις» το barcode κάθε προϊόντος στην κάμερα του, και αυτό άμεσα θα σε ενημερώνει όταν κάποιο προϊόν είναι κοντά στην ημερομηνία λήξης του έτσι ώστε να προχωρήσεις στις κατάλληλες κινήσεις. Υποστηρίζει ευρυγώνιο φακό ενώ η κυκλοφορία της υπολογίζεται για το δεύτερο μισό του έτους.

 

]

 

Μπορείς να δεις ακόμη