DJI Mini 3: Έρχεται για να κλέψει τις εντυπώσεις!

by Aggeliki Tsoukana

Η DJI δε χρειάζεται πολλές συστάσεις. Εξακολουθεί να διατηρεί τα σκήπτρα στην παγκόσμια αγορά drone, με μια ευρεία γκάμα μοντέλων που καλύπτουν κάθε τύπο χρήστη. Μοντέλα όπως το Mavic 3 και το Air 2S θεωρούνται κορυφαίες επιλογές για έμπειρους αλλά και αρχάριους χρήστες.

Τα τελευταία χρόνια, η κινεζική εταιρεία έχει υιοθετήσει μία στρατηγική σύμφωνα με την οποία ξεκινάει με το λανσάρισμα της “high-end” έκδοσης ενός νέου μοντέλου drone, για να λανσάρει μερικούς μήνες αργότερα μια πιο προσιτή έκδοση. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, το DJI Mavic 3 και το DJI Mavic 3 Classic.

Αυτή τη φορά, η DJI έκανε το ίδιο και με το DJI Mini 3 Pro, παρουσιάζοντας το νέο της δημιούργημα στον χώρο των drones, το DJI Mini 3. Το νέο drone της DJI είναι ιδανικό για ερασιτέχνες και επαγγελματίες και σχεδιάστηκε με πληθώρα χαρακτηριστικών που απλουστεύουν τον χειρισμό και την αεροφωτογράφιση, ώστε η εμπειρία να είναι ακόμα πιο ευχάριστη και προσβάσιμη από τον καθένα, χωρίς μάλιστα να γίνονται ιδιαίτεροι συμβιβασμοί στην ποιότητα.

 

Μικρό, αλλά «δυνατό»

Το ολοκαίνουριο drone της DJI είναι τόσο μικρό, που άνετα χωράει στην παλάμη του χεριού σου. Επομένως το DJI Mini 3 μπορεί να μεταφερθεί εύκολα, αφού χάρη στο εξαιρετικά χαμηλό του βάρος, μόλις 249 γραμμάρια, δεν θα καταλαβαίνεις ότι το έχεις στην τσάντα ή στο backpack σου. Οι εξαιρετικά μικρές του διαστάσεις το καθιστούν ιδανικό για να σε ακολουθεί παντού, σε κάθε σου βήμα, τόσο στις κοντινές όσο και στις μακρινές εξορμήσεις σου στη φύση, στο βουνό ή στη θάλασσα χωρίς να σε βαραίνει.

 

Απελευθέρωσε τη δημιουργικότητά σου

Η κάμερα 12MP εγγυάται εντυπωσιακά πλάνα. Υποστηρίζει λήψη βίντεο ανάλυσης Full HD στα 60fps αλλά και φωτογραφίες 12 Megapixels. Σε συνδυασμό με τη λήψη βίντεο 4K/30fps και μηχανοκίνητη βάση τριών αξόνων, το Mini 3 εξασφαλίζει καθηλωτική ανάλυση  εικόνας η οποία είναι άκρως ρεαλιστική όσο περιπετειώδη και να είναι τα πλάνα σου. Επιπλέον, με ψηφιακό ζουμ 4x μπορείς να πλησιάσεις όσο θέλεις σε αυτό που θέλεις να εστιάσεις χωρίς κανένα θέμα.

 

Αυτονομία που χρειάζεσαι για να πετύχεις την τέλεια λήψη

Με μπαταρία που διαρκεί 38 λεπτά, το DJI Mini 3 σου δίνει όλο τον χρόνο που χρειάζεσαι για να πετύχεις την τέλεια λήψη. Ασφαλώς, εξοπλίζεται με δέκτη GPS με οπτικούς αισθητήρες στραμμένους προς τα κάτω για σταθερές πτήσεις και ακριβή αιώρηση.

 

Εξερεύνησε χωρίς όρια

Με μέγιστη εμβέλεια πτήσης τα 18 χιλιόμετρα, και με εξαιρετικές δυνατότητες κατά των παρεμβολών, το DJI Mini 3 σου δίνει τη δυνατότητα να δεις πιο μακριά και πιο καθαρά. Παράλληλα, μπορεί να αντισταθεί στους ανέμους και να απογειωθεί σε μέγιστο υψόμετρο 4.000 μέτρων, έτσι οι λήψεις να είναι σταθερές ακόμη και όταν πετάει κατά μήκος μιας θυελλώδους ακτής ή ψηλά πάνω από ένα αλπικό δάσος.

 

Γίνε ειδικός στην αεροφωτογραφία

Το DJI Mini 3 καταγράφει αυτόματα βίντεο επαγγελματικού επιπέδου που θα ανυπομονείς να μοιραστείς με τους φίλους σου. Επίλεξε εάν η λήψη σου θέλεις να είναι ευρυγώνια, σε γωνία 180° ή σε σφαιρικό σχήμα και άσε το DJI Mini 3 να κάνει τα υπόλοιπα.

 

Ευελιξία στη χρήση μέσω DJI Fly app

Είτε είσαι αρχάριος είτε έμπειρος χρήστης, η εφαρμογή DJI Fly σε βοηθάει να αναπτύξεις τη δημιουργικότητά σου προσθέτοντας στις λήψεις σου soundtracks και φίλτρα. Επιπλέον, η εφαρμογή διαθέτει λειτουργία βελτιστοποίησης φωτογραφιών που ενισχύει αυτόματα την ποιότητα της φωτογραφίας κάνοντας τα χρώματα πιο ζωντανά και τις λεπτομέρειες πιο έντονες.

 

 

Ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία με “Fly More Combo” επιλογές

Το DJI Mini 3 Fly More Combo έρχεται μαζί με πληθώρα αξεσουάρ που αναβαθμίζουν την πτήση του drone σου. Μετάφερέ το με πλήρη ασφάλεια με τη θήκη μεταφοράς, φόρτισέ το με τις μπαταρίες Intelligent Flight οι οποίες φορτίζονται μέσω του Charging Hub και χρησιμοποίησε τα τρία επιπλέον ζευγάρια προπελών και πολλά ακόμη για ατελείωτη εναέρια διασκέδαση.

Επιπλέον, υπάρχει και η έκδοση DJI Mini 3 Fly More Combo RC, που έρχεται με συνολικά τρεις μπαταρίες, το DJI RC με ενσωματωμένη οθόνη, μία τσάντα, κάλυμμα gimbal, έξι σετ ελίκων, βίδες, κατσαβίδι, δύο καλώδια φόρτισης και βάση φόρτισης.

Δίχως αμφιβολία, το DJI Mini 3 είναι ιδιαίτερα άνετο και ευέλικτο για να σε συνοδεύει στα ταξίδια σου και να αποθανατίζει τις πιο όμορφες στιγμές σου. Με δυνατότητες αντιστρόφως ανάλογες του μεγέθους του, αποτυπώνει με μοναδικό τρόπο όλες τις καταστάσεις, από την οικογενειακή μάζωξη, μέχρι τη θέα της παραλίας από ψηλά!

Και, φυσικά, μπορείς να το προ-παραγγείλεις με ένα «κλικ» στο www.kotsovolos.gr.

Μπορείς να δεις ακόμη