IFA 2016: Στο νέο smart ψυγείο Signature της LG μπορείς να δεις τι έχει μέσα χωρίς να ανοίξεις την πόρτα!

by K-Admin

Ήταν λογικό το έξυπνο ψυγείο της LG με τα εγκατεστημένα Windows 10 να κλέψει την παράσταση στην IFA 2016 και να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον, ωστόσο στο Βερολίνο η εταιρεία παρουσίασε ακόμα ένα ψυγείο της σειράς Signature που τράβηξε το ενδιαφέρον. Ένα πιο… ταπεινό μοντέλο, εξίσου όμως εντυπωσιακό για όσους θέλουν να ανεβάσουν επίπεδο στην οικοσυσκευή τους.

Μπορεί να μην ξέρει από Windows, διαθέτει όμως την InstaView Door-in-Door λειτουργία, ένα panel δηλαδή που σας επιτρέπει να κοιτάξετε τι υπάρχει μέσα στο ψυγείο χωρίς να ανοίξετε την πόρτα του. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι χτυπήσετε δύο φορές την επιφάνειά του και θα σας αποκαλύψει αμέσως το εσωτερικό του φωτίζοντάς το.

LG Signature 2 LG Signature 3 LG Signature 1

Επίσης με την Auto-Door λειτουργία μπορείτε να ανοίξετε την πόρτα με το πόδι σας, κάτι πολύ βολικό όταν τα χέρια μας είναι γεμάτα πράγματα, ενώ διαθέτει ειδικό Inverter που εξασφαλίζει αντοχή, οικονομία στην ηλεκτρική ενέργεια ενώ μειώνει κατά πολύ το θόρυβο. H FRESHShield Cooling λειτουργία διατηρεί πάντα σταθερή τη θερμοκρασία, ενώ περνώντας στο εξωτερικό μέρος ο μοντέρνος γραφίτης φροντίζει να μη μένουν δαχτυλιές στην επιφάνεια του ψυγείου.

Μπορείς να δεις ακόμη