IFA 2016: Το πλυντήριο πιάτων SteamClean της LG καθαρίζει περισσότερο, ξοδεύοντας λιγότερο!

by K Admin

 

SteamClean Plynthrio LG (5)

 

Η LG είχε για μία ακόμη χρονιά, μία ιδιαιτέρως δυναμική παρουσία στην IFA, παρουσιάζοντας μία σειρά από καινοτόμα προϊόντα για το σπίτι, τα οποία διακρίνονται για την υψηλή αισθητική τους και τις εξελιγμένες λειτουργίες τους. Ξεκινώντας πρώτα από την αγορά των πλυντηρίων πιάτων, η LG με motto το “There’s no clean like a steam clean!” δίνει ξεχωριστή βαρύτητα στη συγκεκριμένη τεχνολογία!

Στην IFA παρουσιάστηκαν τα καινούργια SteamClean™ μοντέλα που σύμφωνα με την εταιρεία μπορούν να εξασφαλίσουν ακόμα πιο αποτελεσματικό καθαρισμό περιορίζοντας αισθητά την κατανάλωση νερού.

 

SteamClean Plynthrio LG (6)

 

Η λειτουργία TrueSteam™ χρησιμοποιεί υψηλής θερμοκρασίας ατμό για να μουλιάσει τα πιάτα σε βάθος, διαλύοντας ακόμα και τα πιο σκληρά υπολείμματα τροφίμων. Είναι πανίσχυρη αλλά και εξαιρετικά απαλή, αφαιρώντας επίμονους λεκέδες, όπως το κραγιόν, αφήνοντάς τα χωρίς γρατζουνιές και φθορές. Το διπλό σύστημα ψεκασμού σας επιτρέπει να πλένετε ευαίσθητα ποτήρια και λεκέδες σε έναν μόνο κύκλο.

 

SteamClean Plynthrio LG (1)

 

Η λειτουργία QuadWash™ συνδυάζεται με την τεχνολογία κινητήρα Inverter Direct Drive για τον ψεκασμό του νερού με τη βέλτιστη ένταση για την καλύτερη δυνατή πλύση. Τέλος, το μοτέρ Inverter Direct Drive συνοδεύεται από την κορυφαία στον κλάδο εγγύηση διάρκειας 10 ετών. Τα μοντέλα της LG Signature σειράς οικιακών συσκευών θα είναι τα DFBG27TN, DFB227TS και DFB325FP με όλα να έχουν χωρητικότητα για 14 σερβίτσια, ενώ είναι ενεργειακής κλάσης Α+++.

 

SteamClean Plynthrio LG (1)

 

SteamClean Plynthrio LG (2)

 

 

 

Μπορείς να δεις ακόμη