Κάνε τη ζωή σου πιο εύκολη με έναν πολυμάγειρα!

by K-Admin 1

 

 

Το κεφάλαιο «μαγειρική» είναι πολύ σημαντικό για τη ζωή ενός ανθρώπου και σήμερα, χάρη στην εξέλιξη της τεχνολογίας, μπορεί να γίνει πολύ εύκολα και για την ακρίβεια με το πάτημα ενός κουμπιού.

Και φυσικά μιλάμε για τους πολυμάγειρες! Αυτή η εξαιρετική συσκευή συμπληρώνει τέλεια οποιοδήποτε τρόπο ζωής και είναι απολύτως κατάλληλη τόσο για εκείνους που μαγειρεύουν τα απλά τοστ και ομελέτες, όσο και για εκείνους που ισχυρίζονται ότι γνωρίζουν τα πάντα γύρω από τη γαστρονομία.

 

Γρήγορα και οικονομικά γεύματα για όλη την οικογένεια

Η καθημερινότητα για μια εργαζόμενη μητέρα στις μέρες μας είναι κάτι παραπάνω από κουραστική. Οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας, η πίεση, το άγχος, οι οικογενειακές και επαγγελματικές υποχρεώσεις, δεν σου αφήνουν το περιθώριο να κάνεις όσα θέλεις και με τον τρόπο που θέλεις. Από την άλλη βέβαια θέλεις και να φροντίζεις για τη διατροφή της οικογένειας σου, ωστόσο, σίγουρα θα υπάρχουν μέρες που δεν έχεις το χρόνο να ετοιμάζεις όλα αυτά που επιθυμείς. Χάρη, όμως, στον πολυμάγειρα, όλα αυτά μπορεί να αλλάξουν.

Πρόκειται για μία εξαιρετική συσκευή με την οποία μπορείς να φτιάχνεις υγιεινά φαγητά, που περιέχουν βιταμίνες και ορυκτά και δεν απαιτούν πολύ λάδι για το μαγείρεμα. Με το πάτημα ενός πλήκτρου μπορείς να: ψήσεις, βράσεις, τηγανίσεις, μαγειρέψεις στον ατμό, γιαχνίσεις, ετοιμάσεις τα παιδικά πιάτα ή ακόμα και να ετοιμάσεις ψωμί και γιαούρτι.

Από τις πρώτες μέρες που θα βάλεις τον πολυμάγειρα στην κουζίνα σου θα δεις τη διαφορά και θα καταφέρεις να εξοικονομείς πολύτιμο χρόνο και παράλληλα να φτιάχνεις νόστιμα και υγιεινά γεύματα, χωρίς κόπο και κυρίως χωρίς άγχος. Δίχως αμφιβολία, ο πολυμάγειρας θα γίνει αμέσως ο τέλειος σύμμαχός σου στο μαγείρεμα, αφού θα μπορείς κάθε μέρα να ετοιμάζεις γρήγορα και οικονομικά τα γεύματα για όλη την οικογένεια!

 

 

Εντυπωσίασέ τους όλους, μαγειρεύοντας τέλεια χωρίς κόπο

Ο πολυμάγειρας είναι στην κυριολεξία μία πολυτάλαντη συσκευή. Εμποδίζει το φαγητό να κολλήσει, εξασφαλίζει ομοιόμορφο μαγείρεμα ενώ σχεδόν όλα τα μοντέλα διαθέτουν λειτουργίες τσιγαρίσματος, σοταρίσματος, αργού μαγειρέματος, βρασίματος/ατμού, ρυζιού, σούπας, ριζότου, πιλαφιού, χυλού βρώμης, ψησίματος και γιαουρτιού. Με ένα τέτοιο εργαλείο στην κουζίνα σου θα φέρεις εις πέρας ακόμα και τις πιο απαιτητικές συνταγές. Απλά βάλε όλα τα υλικά σου στο μπολ μαγειρέματος του πολυμάγειρα, πάτησε το κουμπί και άφησε το να μαγειρεύει. Πέρασε τον ελεύθερο χρόνο σου μαζί με τους φίλους και την οικογένεια χωρίς να καταβάλλεις πολλή προσπάθεια για το μαγείρεμα.

 

 

Εξοικονόμησε χώρο, αλλά και χρήματα

Σκέψου ότι με έναν πολυμάγειρα εξοικονομείς χώρο στην κουζίνα σου, ενώ περιορίζεις και τα οικογενειακά έξοδα αφού αγοράζεις μία συσκευή για κάθε χρήση. Ο πολυμάγειρας είναι κατάλληλος για μικρούς χώρους και συμπληρώνει τέλεια κάθε διαμέρισμα-στούντιο ή ακόμα δωμάτιο σε εστία. Μάλιστα, εάν πρόκειται για πολυμάγειρα όπως το KitchenAid 4244 Red, τότε βάζεις ένα στολίδι στην κουζίνα σου. Αντίστοιχα μπορείς να προτιμήσεις μια επιλογή όπως το Multifry της Delonghi που μαγειρεύει υγιεινά και νόστιμα μια μεγάλη ποικιλία φαγητών ενώ μπορεί επιπλέον να τηγανίσει με ελάχιστο λάδι, καλύπτοντας έτσι όλες τις ανάγκες που υπάρχουν σε μια κουζίνα. Επιπλέον, οι περισσότερες συσκευές διαθέτουν εργονομική χειρολαβή (ή χειρολαβές) για να μπορείς να τις μεταφέρεις εύκολα στο σπίτι των κοντινών σου, στο εξοχικό σπίτι ή σε οικογενειακές γιορτές.

 

 

Φτιάξε συνταγές από όλο τον κόσμο!

Με έναν πολυμάγειρα, όπως το AutoCook της Bosch, η οργάνωση των αγορών για το σπίτι αλλά και η ετοιμασία του φαγητού γίνονται πανεύκολα. Ακόμα και αν δεν έχεις χρόνο ή τις γνώσεις για μαγειρική, η πολυχρηστικότητα της συσκευής την αναδεικνύει σε ιδανικό βοηθό κουζίνας. Μάλιστα, η συσκευή της Bosch έρχεται με δωρεάν βιβλίο που περιλαμβάνει πάνω από 100 συνταγές για φαγητά και γλυκά, ενώ η εφαρμογή AutoCook σου προτείνει πάντα την κατάλληλη συνταγή για την περίσταση – από πρωινό με σπιτικό γιαούρτι και μπισκότα αμυγδάλου για τον καφέ, μέχρι το βραδινό γεύμα. Έτσι, μπορείς να βλέπεις κάθε μέρα σε βίντεο βήμα προς βήμα την εκτέλεση των συνταγών που θέλεις να ετοιμάσεις για την οικογένεια και τους φίλους σου.

 

Ο πολυμάγειρας διευκολύνει την καθημερινότητα σου, ενώ, μαζί με αυτή την υπέροχη συσκευή, η κουζίνα σου θα γεμίσει με πολλά νόστιμα εκλεκτά πιάτα, τα οποία όχι μόνο θα εμπλουτίσουν την καθημερινή σου διατροφή, αλλά και θα αποτελέσουν ένα υπέροχο τραπέζι για τους καλεσμένους σου!

 

Μπορείς να δεις ακόμη