421
Μια διαφορετική πρόταση για πεντανόστιμη, σπιτική σάλτσα pesto που μπορεί να συνοδεύσει τέλεια ζυμαρικά, noodles ρυζιού ή ψητό κοτόπουλο.
Υλικά
100 γραμμάρια φιστίκια
Ένα κλαδάκι κόλιαντρο
2 κλωναράκια βασιλικό
1 σκελίδα σκόρδο
1 κουταλιά της σούπας αλάτι
1/2 κουταλιά της σούπας σκόνη τσίλι
100 ml ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Ψήσε τα φιστίκια σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά μέχρι να χάσουν λίγο το χρώμα τους και μετά άφησέ τα να κρυώσουν. Χρησιμοποιώντας το μπλέντερ, ανάμειξε όλα τα συστατικά μέχρι να αποκτήσεις ένα πηχτό πέστο.