Διατηρώντας τη φρεσκάδα με τους νέους Ψυγειοκαταψύκτες της LG

by Aggeliki Tsoukana

 

Η LG είναι μία καταξιωμένη εταιρεία η οποία φημίζεται για τα καινοτόμα και ποιοτικά προϊόντα της. Άλλωστε, είναι γνωστό ότι τα τελευταία χρόνια έχει κατακτήσει και την αγορά των «λευκών» (οικιακών) συσκευών, δηλαδή έχει εξαιρετικές πωλήσεις σε συσκευές που αποτελούν κυριολεκτική επένδυση και μέρος της καθημερινότητας για κάθε νοικοκυριό!

Έτσι, μία από τις πιο δημοφιλείς σειρές προϊόντων της είναι οι Ψυγειοκαταψύκτες της, οι οποίοι φημίζονται για τον κομψό τους σχεδιασμό και φινίρισμα, αλλά και για τις προηγμένες τεχνολογίες που ενσωματώνουν. Οι τεχνολογίες αυτές εξασφαλίζουν τη σωστή απόδοση, την ομοιόμορφη γρήγορη ψύξη, αλλά και συνολικά την άριστη συντήρηση, ειδικά των φρούτων και των λαχανικών. Αυτό δηλαδή που ο καθένας μας επιθυμεί με συνέπεια από έναν σύγχρονο οικιακό ψυγειοκαταψύκτη.

 

 

Τεχνολογία NatureFRESH™

Η καινοτόμος αυτή τεχνολογία από την LG έχει ως σκοπό να εξασφαλίσει τη φρεσκάδα των φρούτων και λαχανικών με όσο γίνεται πιο φυσικό τρόπο. Συνεπώς, οι πρώτες αυτές ύλες διατηρούν όλα τα φυσικά στοιχεία τους (όπως είναι η μυρωδιά και η υφή) και έτσι μπορούν να οδηγήσουν σε μία απολαυστική εμπειρία φαγητού που θα ξυπνάει όλες τις αισθήσεις σου!

 

Τεχνολογία DoorCooling™

Ο σκοπός της DoorCooling είναι η πιο γρήγορη και κυρίως η ομοιόμορφη ψύξη παντού. Ειδικότερα, αξιοποιούνται αεραγωγοί στο μπροστινό μέρος του ψυγείου, οι οποίοι βοηθούν στη διατήρηση της θερμοκρασίας. Έτσι, τα τρόφιμά σου παραμένουν φρέσκα για ακόμα μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

 

 

Νέο Συρτάρι FRESH Converter™

Το ενδιαφέρον σε αυτή την περίπτωση είναι η δυνατότητα επιλογής ανά τύπο τροφίμων! Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι επιλέγεται η κατάλληλη και η πιο ιδανική θερμοκρασία ανάλογα με το αν θες να έχεις στο ψυγείο κρέας, ψάρια ή λαχανικά (δηλαδή τρόφιμα με λίγο διαφορετικές ανάγκες συντήρησης).

 

Λειτουργία Moist Balance Crisper™

Πρόκειται για μία λειτουργία που βοηθά τα φρούτα και τα λαχανικά να παραμένουν για περισσότερο καιρό φρέσκα και τραγανά χάρη στο καινοτόμο κάλυμμα. Για την ακρίβεια, με το κάλυμμα αυτό διατηρείται η υγρασία στο βέλτιστο/επιθυμητό επίπεδο.

 

 

Τεχνολογία FRESH Balancer™

Με τη χρήση ενός κινούμενου διακόπτη, ρυθμίζεις με ασφάλεια και ακρίβεια την επιθυμητή υγρασία ειδικά για τρόφιμα όπως είναι τα φρούτα και λαχανικά. Δηλαδή, τα κρατάς ακόμα πιο φρέσκα!

 

Μοντέρνο μινιμαλιστικό design

Τέλος, πέρα από όλες αυτές τις ενδιαφέρουσες και καινοτόμες τεχνολογίες και λειτουργίες, οι καινούργιες αυτές οικοσκευές διακρίνονται και για το μινιμαλιστικό τους στιλ, αλλά και των υψηλών προδιαγραφών κομψό σχεδιασμό τους. Άλλωστε και η ομορφιά έχει την αξία της!

Σε κάθε περίπτωση, αποτελούν μία εξαιρετική από κάθε άποψη προσθήκη για την κουζίνα σου!

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: ψυγειοκαταψύκτες

Μπορείς να δεις ακόμη