Δημιούργησε μια γωνιά πρωινού με ρετρό συσκευές Mics

Δημιούργησε μια γωνιά παρασκευής πρωινού στην κουζίνα σου. Έτσι θα μπορείς να ετοιμάζεις καθημερινά, εύκολα και γρήγορα, υγιεινό και θρεπτικό πρωινό που θα δίνει ώθηση και αντοχή στον οργανισμό σου ώστε να ανταπεξέρχεται δυναμικά σε κάθε πρόκληση της ημέρας.

Συνδυάζοντας τις νέες μικροσυσκευές κουζίνας Mics, θα δημιουργήσεις στον πάγκο σου ένα αποτέλεσμα αισθητικά ομοιόμορφο και εντυπωσιακό. Η νέα σειρά συσκευών πρωινού Mics με ρετρό design, είναι διαθέσιμη σε κρεμ χρώμα. Tαιριάζει σε κάθε στυλ κουζίνας και αναβαθμίζει τον χώρο με το ιδιαίτερο ύφος της. Περιλαμβάνει φρυγανιέρα, τοστιέρα, καφετιέρα και βραστήρα.

 

Κάθε μέρα νέα μέρα…με διαφορετικό πρωινό

Μήπως έχεις βαρεθεί κάθε μέρα το ίδιο πρωινό; Αν ωστόσο, σου φαίνεται δύσκολο ή χρονοβόρο να ετοιμάσεις κάτι διαφορετικό, μην προβληματίζεσαι. Τίποτα δεν είναι δύσκολο όταν υπάρχει η κατάλληλη βοήθεια.

Με τις συσκευές Mics και λίγη φαντασία, θα απολαμβάνεις κάθε μέρα το πρωινό των ονείρων σου.

 

Εμείς θα σου δώσουμε μερικές ιδέες:

 

Καφές φίλτρου και φρυγανισμένο ψωμί με αβοκάντο και βραστό αυγό

Προγραμμάτισε την καφετιέρα Mics MC18CC19E Creme από το βράδι, ώστε το πρωί να βρεις έτοιμο τον καφέ που θα απολαύσεις στο πρωινό σου ή που θα πάρεις μαζί σου στη δουλειά σε θερμός. Έτσι γλιτώνεις χρόνο και χρήματα. Φρυγάνισε το ψωμί σου επιλέγοντας ένα από τα 7 επίπεδα φρυγανίσματος της φρυγανιέρας και άλειψε πάνω σε κάθε φέτα μισό ώριμο αβοκάντο. Τοποθέτησε από πάνω λεπτές φετούλες αυγού και πρόσθεσε αλάτι και πιπέρι. Για να βράσεις πιο γρήγορα το αυγό, ζέστανε πρώτα το νερό στον βραστήρα.

Στιγμιαίος καφές και τοστ με τυρί και γαλοπούλα

Ετοίμασε σε μισό λεπτό τον καφέ σου ζεσταίνοντας το νερό στον βραστήρα. Έλεγξε από το ενσωματωμένο θερμόμετρο τη θερμοκρασία του νερού ώστε να το αποσύρεις την κατάλληλη στιγμή και να απολαύσεις τον καφέ στην επιθυμητή θερμοκρασία. Ετοίμασε και ψήσε ένα τοστάκι με τυρί και γαλοπούλα στην τοστιέρα Mics MC02GC19E Creme για το πρωινό σου και άλλο ένα για να το πάρεις μαζί σου στη δουλειά.

Τσάι και φρυγανισμένο ψωμί με ταχίνι και μέλι

Ετοίμασε το τσάι σου βράζοντας το νερό σου στον βραστήρα και φρυγάνισε το ψωμί σου χρησιμοποιώντας την φρυγανιέρα. Άλειψε πάνω στην κάθε φέτα ταχίνι και πρόσθεσε ένα κουταλάκι μέλι. Μόλις ετοίμασες ένα απολαυστικό και δυναμωτικό γεύμα που θα εκτοξεύσει τα επίπεδα της ενέργειάς σου!

 

Εξοικονόμησε χρόνο και ενέργεια

Οι μικρές συσκευές κουζίνας Mics είναι πολύ πρακτικές, σχεδιασμένες για να διευκολύνουν τη ζωή σου μέσα μέσα στην κουζίνα. Σε βοηθούν να εξοικονομείς χρόνο ώστε να αφιερώνεσαι περισσότερο στα πράγματα που αγαπάς.

Η φρυγανιέρα Mics MC02TC19E Crème διαθέτει ειδικό συρτάρι συλλογής για ψίχουλα, που αφαιρείς και το αδειάζεις στον κάδο στο λεπτό.

 

 

Η καφετιέρα Mics MC18CC19E Creme διαθέτει δυνατότητα προγραμματισμού. Έτσι το πρωί που ξυπνάς μπορείς να απολαμβάνεις κατευθείαν τον καφέ σου χωρίς να χάνεις χρόνο για την παρασκευή του. Η χωρητικότητα της κανάτας, που φθάνει τα 12 φλιτζάνια, σε συνδυασμό με την ιδιότητα θερμός που διαθέτει, εξασφαλίζει ότι θα έχεις όλη την ημέρα έτοιμο, ζεστό καφέ στη διάθεσή σου χωρίς να ξαναμπείς στη διαδικασία παρασκευής.

 

 

Η τοστιέρα Mics MC02GC19E Creme διαθέτει 2 πλάκες που θερμαίνονται και ψήνουν ομοιόμορφα κάθε φορά, ενώ είναι αντικολλητικές για να καθαρίζονται πανεύκολα.

Ο βραστήρας Mics MC17KC19E Creme  έχει μεγάλη χωρητικότητα ώστε να καλύπτει μικρές και μεγάλες ανάγκες σε ζεστό νερό. Το πλενόμενο φίλτρο κατά των αλάτων επαναχρησιμοποιείται για να μην προκύψει ποτέ η ανάγκη για αντικατάσταση. Έτσι από τη μία έχεις καθαρό νερό και από την άλλη δεν χρειάζεται να καθαρίζεις τη συσκευή από τα άλατα.

 

Μπορείς να δεις ακόμη