Έρχεται η GoPro Hero 9 Black με ανάλυση 5Κ

 

Η νέα ναυαρχίδα των action cameras της GoPro είναι η Hero 9 Black. Φέρνει τις σημαντικότερες αλλαγές στη δημοφιλή σειρά τα τελευταία χρόνια. Ο νέος σχεδιασμός περιλαμβάνει την προσθήκη μιας δεύτερης οθόνης μεγέθους 1,4 ιντσών στο μπροστά μέρος, η οποία προορίζεται να σε διευκολύνει στη λήψη selfies. Στη Hero 9 Black θα παρατηρήσεις ότι έχουν βελτιωθεί σχεδόν όλα τα χαρακτηριστικά, πάντοτε σε σχέση με τον προκάτοχό της.

Καλύτερη ανάλυση για λήψη φωτογραφιών και video, μεγαλύτερη μπαταρία, βελτιωμένες τεχνικές σταθεροποίησης της εικόνας μέσω της τεχνολογίας HyperSmooth 3.0, είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά που θα σε κάνουν να προτιμήσεις τη Hero 9 Black.

Η βασική οθόνη αφής στο πίσω μέρος έχει μέγεθος 2,27 ιντσών. Διαθέτει θύρα USB-C και υποδοχή για κάρτα microSD. Η Hero 9 Black είναι εφοδιασμένη με αισθητήρα 20 megapixels και έχει δυνατότητα λήψεων σε 5K 30fps, 4K 60fps, αλλά και 1080p 240fps. Μάλιστα είναι από τις ελάχιστες κάμερες της αγορά που υποστηρίζουν λήψεις σε 5Κ 30fps. Η μπαταρία είναι σημαντικά αναβαθμισμένη σε σχέση με τη Hero 8 Black, κάτι που γίνεται εφικτό λόγω του μεγαλύτερου μεγέθους. Το νέο μοντέλο έχει μπαταρία χωρητικότητας 1.720mAh, δηλαδή σχεδόν 40% μεγαλύτερη σε σχέση με τον προκάτοχό της, οπότε μπορείς να χρησιμοποιείς την κάμερα για περισσότερο χρόνο με μία και μόνο φόρτιση.

 

 

Επίσης, έχει επανέλθει το αποσπώμενο κάλυμμα του εμπρόσθιου φακού, κάτι που έλειψε σε όσους είχαν αγοράσει το προηγούμενο μοντέλο. Μάλιστα, μέσα στον Οκτώβριο, η εταιρεία σκοπεύει να λανσάρει ένα νέο “Max Lens” mod, με ακόμα πιο ευρύ κάδρο και horizontal leveling, ανεξάρτητα από τον προσανατολισμό της κάμερας. Η αγορά της Hero 9 Black μπορεί να συνοδευτεί από την συνδρομητική υπηρεσία GoPro Plus, η οποία επιτρέπει την αποθήκευση videos στους cloud servers της εταιρείας, οπότε δεν θα έχεις άγχος σε περίπτωση που εξαντλείται ο αποθηκευτικός σου χώρος και πρέπει να καταγράψεις σημαντικές στιγμές.

 

 

Μπορείς να δεις ακόμη