Η GoPro επαναπροσδιορίζει για ακόμη μια φορά την έννοια της «action camera», με τη νέα ναυαρχίδα της Hero8 Black.

Προσφέρει εκπληκτική ποιότητα εικόνας, ασυναγώνιστη σταθεροποίηση, μοναδική στεγανότητα και μεγάλες δυνατότητες καταγραφής βίντεο, σε ανάλυση 4K με 60 καρέ το δευτερόλεπτο ή Full HD με 240 καρέ το δευτερόλεπτο για να δημιουργήσεις εντυπωσιακές σκηνές αργής κίνησης. Ο αισθητήρας των 12MP εγγυάται επιπλέον ένα εξίσου άρτιο αποτέλεσμα στη λήψη φωτογραφιών.

Η GoPro Hero8 Black έρχεται με τα νέα GoPro Mods, που επεκτείνουν τις δυνατότητες της και σε βοηθούν να κάνεις περισσότερα. Το μόνο που θα μπορούσε να σε περιορίσει πια είναι η φαντασία σου.

 

Εκπληκτικά σταθερό βίντεο

Με την 2η γενιά της καλύτερης τεχνολογίας σταθεροποίησης HyperSmooth, μπορείς να είσαι σίγουρος ότι ακόμα και στην πιο τρελή περιπέτεια σου, το βίντεο θα είναι εκπληκτικά σταθερό, χωρίς κουνήματα και με την πλέον καθαρή εικόνα. Το HyperSmooth 2.0 είναι ριζικά ανανεωμένο σε σχέση με την 1η έκδοση της τεχνολογίας, προσφέρει πολλαπλά επίπεδα σταθεροποίησης –συμπεριλαμβανομένου και του Boost- και προσφέρει in-app «horizon leveling», ενώ λειτουργεί σε όλα τα frame rates και αναλύσεις που θα επιλέξεις.

 

 

Υψηλή ποιότητα φωτογραφίας και βίντεο

Η νέα GoPro Hero8 Black καταγράφει βίντεο ανάλυσης 4K στα 60fps, αλλά και Full HD στα 240fps για υψηλής ποιότητας εφέ αργής κίνησης. Επιπλέον, υποστηρίζει λειτουργία ζωντανής ροής σε ανάλυση Full HD (1080p) μέσω Wi-Fi αλλά και λήψη φωτογραφιών ανάλυσης 12MP. Φυσικά, με την τεχνολογία HyperSmooth 2.0 μπορείς να περιμένεις εξαιρετικά σταθερά αποτελέσματα σε όλες τις περιπτώσεις.

Χάρη στον ανανεωμένο αλγόριθμο, η νέα action camera της GoPro προσφέρει τη λειτουργία SuperPhoto και βελτιωμένο HDR για εξαιρετική αντίθεση, μοναδική λεπτομέρεια και βάθος πεδίου στις φωτογραφίες σου που θα σε αφήσουν έκπληκτο. Μάλιστα, μπορείς να «σώσεις» τις φωτογραφίες σε φορμά RAW για να τις επεξεργαστείς αργότερα με την αγαπημένη σου εφαρμογή επεξεργασίας και να πετύχεις το καλύτερο τελικό αποτέλεσμα.

 

Υποστήριξη TimeWarp 2.0

Το αγαπημένο σου εφέ TimeWarp 2.0 έρχεται βελτιωμένο με την νέα Hero8 Black αφού τώρα έρχεται με αυτόματη επιλογή ταχύτητας (ρυθμίζει αυτόματα το frame rate). Διαφορετικά, με ένα απλό «tap» στην οθόνη μπορείς να αυξήσεις την ταχύτητα ή να την μειώσεις κατά βούληση για να πετύχεις το αποτέλεσμα που θέλεις.

 

Λειτουργία LiveBurst

Με τη λειτουργία LiveBurst η κάμερα συλλαμβάνει 1,5 δευτερόλεπτο εικόνας πριν και αφότου πατήσεις το κλείστρο, ώστε να επιλέξεις την καλύτερη από 90 συνολικά λήψεις. Αλλιώς, μπορείς να διαμοιραστείς ένα τριών δευτερολέπτων βίντεο ανάλυσης 4K.

 

Night Lapse Video

Με τη λειτουργία Night Lapse Video μπορείς να συλλάβεις τη μαγεία της νύχτας σε ανάλυση 4K, 2.7K, 1440p ή 1080p και να παρακολουθήσεις την σκηνή να ζωντανεύει με εκπληκτική λεπτομέρεια.

 

Υψηλής πιστότητας ήχος

Με τρία μικρόφωνα και νέες τεχνικές μείωσης του θορύβου (π.χ. φιλτράρισμα του ήχου του ανέμου, των κραδασμών) μπορείς να απολαμβάνεις τον φυσικό ήχο, ακόμα και σε υψηλές ταχύτητες (π.χ στην μοτοσυκλέτα).

 

Με δυνατότητα αλλαγής φακών… ψηφιακά

Η κάμερα προσφέρει τώρα τέσσερις εικονικούς φακούς, Narrow, Linear (distortion-free), Wide και SuperView τους οποίους μπορείς να αλλάξεις άμεσα (on-the-fly) από την οθόνη της κάμερας. Τώρα, μπορείς να πετύχεις το «κάδρο» που θες για κάθε περίπτωση.

 

Φωνητικός έλεγχος

Μίλησε της και θα σε… ακούσει την πιο κρίσιμη στιγμή. Υποστηρίζει φωνητικό έλεγχο με δεκατέσσερις συνολικά εντολές (π.χ “GoPro, start recording”, ή “GoPro, turn on”). Αρκεί να δώσεις… σήμα και η κάμερα θα εκτελέσει άμεσα την εντολή χωρίς να την κρατάς στα χέρια σου για να την χειρίζεσαι.

 

Αδιάβροχη

Δεν είναι απαραίτητο να προμηθευτείς κάποια θήκη ξεχωριστά αφού μπορεί να καταγράψει φωτογραφίες και βίντεο κάτω από το νερό χωρίς προστασία ή κάποια ενίσχυση. Η κάμερα είναι αδιάβροχη μέχρι σε βάθος 10 μέτρων και είναι ιδανική για… μακροβούτια.

 

Ενσωματωμένο GPS, WiFi και Bluetooth

Η κάμερα διαθέτει GPS για να καταγράφεται η τοποθεσία που τράβηξες την φωτογραφία ή το βίντεο σου, αλλά και Wi-Fi και Bluetooth για σύνδεση με το ασύρματο δίκτυο σου και για συνδέεται με το smartphone σου και το app της GoPro. Υποστηρίζεται αυτόματη λειτουργία μεταφοράς αρχείων στο κινητό σου ή το cloud (απαιτεί συνδρομή GoPro PLUS) ενώ δεν απουσιάζουν υποδοχές 3.5mm Audio/Mic, HDMI και USB-C.

 

 

Frameless σχεδιασμός

Με τον frameless σχεδιασμό και τα «folding fingers», η κάμερα τώρα μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε mount της GoPro από μόνη της, χωρίς να χρειάζεται να προμηθευτείς κάποια θήκη ή πλαίσιο (frame). Στην ουσία ενσωματώνει το «mounting».

 

GoPro Mods

Μία σημαντική αλλαγή σε σχέση με το παρελθόν, είναι τα GoPro Mods. Πρόκειται για τρία εξαιρετικά χρήσιμα αξεσουάρ που προσαρμόζονται στην κάμερα για να επεκτείνουν τις δυνατότητες της. Το Media Mod είναι ένα add-on με μικρόφωνο, η απόδοση του οποίου περιγράφεται από την GoPro ως τύπου «shotgun-mic» και συνοδεύεται από υποδοχές 3.5mm και HDMI-out, καθώς και από δύο cold-show βάσεις. Το Display Mod προσθέτει στην κάμερα μία flip-up οθόνη που είναι εξαιρετικά χρήσιμη για vlogging ή για selfies. Το Light Mod προσθέτει φωτισμό LED ώστε η κάμερα να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνθήκες όπου το φως είναι περιορισμένο.

 

GoPro App

Με το GoPro app που μπορείς να κατεβάσεις στο κινητό σου, μπορείς να τραβήξεις φωτογραφίες ή βίντεο, να τα επεξεργαστείς και να τα διαμοιράσεις όπου επιθυμείς (π.χ στο Facebook, Instagram κ.λπ).

 

 

Μπορείς να δεις ακόμη