IFA 2016: Ο φούρνος SenseCook Oven της AEG είναι η επιτομή της smart τεχνολογίας!

by K Admin

 

To περίπτερο της AEG στην IFA 2016 κατάφερε πραγματικά να κλέψει τις εντυπώσεις, καθώς όσοι το επισκέφτηκαν έμειναν έκθαμβοι από την πλούσια γκάμα προϊόντων της AEG / Electrolux. Τα προϊόντα του γερμανικού κολοσσού ήταν αρκετά, όμως ένα από τα πιο εντυπωσιακά ήταν ο εξελιγμένος φούρνος SenseCook Oven που ανήκει στην σειρά Mastery Range της AEG, ο οποίος αποτελεί την αιχμή του δόρατος της τεχνολογίας στον συγκεκριμένο τομέα, καθώς ενσωματώνει την τεχνολογία Food Sensor και Command Wheel.

 

Electrolux_DinnerParty

 

Με τον SenseCook μπορείς να παραγγείλεις το φαγητό σου, όπως ακριβώς το προτιμάς… απευθείας από το φούρνο! Χάρη στον FoodSensor, έναν ανιχνευτή ενσωματωμένο στον καινοτόμο φούρνο της AEG, έχεις τον απόλυτο έλεγχο όσον αφορά τον έλεγχο της θερμοκρασίας ώστε το φαγητό να μαγειρευτεί σύμφωνα με τις προσωπικές σου προτιμήσεις, ενώ παράλληλα ο έξυπνος τροχός εντολών προσφέρει ένα διαισθητικό interface που σου δίνει τη δυνατότητα να αλληλεπιδράς με το φούρνο, ουσιαστικά να “επικοινωνείς” μαζί του και να σε καταλαβαίνει, όπως ας πούμε με έναν… σερβιτόρο στο εστιατόριο.

 

aeg-fournos-1

 

Κι όλα αυτά σε μία πρόταση με καθαρό user interface και μοντέρνο σχεδιασμό που θα ταιριάξει απόλυτα στην κουζίνα σου, σε συνεργασία φυσικά με τις υπόλοιπες συσκευές της Mastery Range της AEG.

 

 

Μπορείς να δεις ακόμη